- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сбогом дълга коса :D
Подстрижи се, направи промяна, но не толкова драстична. Подстригвай се постепенно докато намериш подходящата дължина. Първо се подстрижи до гърдите, според мен. Щом косата ти е права няма от какво да се притесняваш и да е по-късичка. Айде, бъди смела, не се колебай (:![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
е какво ти пука толкова какво ще кажат другите?! Важно е, ти да се харесваш и на теб да ти е удобно. А мисля, че косата ти наистина има нужда от подстрижка.Винаги по- късите коси са по- практични и по- лесни за поддържане. Моята е дълга до раменете, на пластове е, понякога я връзвам на 1 или 2 опашки, изправям я или се опитвам, защото тя не се изправя, така лесно, както останалите коси, моята коса си има характер и е голям инат.
![]()
Ако имаш бретон може да си го защипваш назад ии нз какво още да се сетя ... ами може да си я връзваш на една страна и да ти стои само от едната страна коса, също да си правиш разни плитки и такива, да я връзваш на кок или да я правиш с много фибички и да си измислиш различни прически- експериментирай.
![]()
Режи смело![]()
Пролетта се простих с коса педя над кръста ми (тогава и аз бях 175, така че можеш да си представиш), като я резнах до над раменете. Когато я вържех на опашка, опашчицата беше дълга 2-3см
Беше ми страшно добре и много се харесвах
От тогава вече не харесвам много дълги коси. До гърдите и толкова. По-дълго е грозно
![]()
Късата косичка е много симпатична, когато е къдрава. Обаче моята най-често я правех настрани така, щръкнала. Не мога да го обясня точноИли я връзвах на две супер малки опашки, когато ме мързеше да я правя
![]()
Pure white
Ми благодаря на всички страашно многоВече ще крача смело към фризьорката, пък квото стане
Мерси мноооого
![]()
Понякога се нуждаем от такива драстични промени! Коса расте, но акъл - не!Първоначално написано от BadEmotion
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
За дългата коса за кое друго може да е ?Първоначално написано от BadEmotion
:P
![]()
режи смело но внимавай за дължината че после може и да съжаляваш
Humans need fantasy to be human.
+++Първоначално написано от ValLoveYa
И пусни снимка после
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Режи,режи,режи!!
Абе,що не си я продадеш?!![]()
Апфф,късата коса стои мноого,много по-младежки и по-свежо.Можеш да си правиш много яки прически за много малко време.
![]()
и мен дългата коса не ми харесва.
режи смело!![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Както кацаха преди мен, коса расте. И аз имах дълга коса, която расте вого бавно, но е буйна. Сега съм на френска черта и не съжалявам за косата.
Ето няколко идеи от мен:
http://img380.imageshack.us/i/49526969pw6.png/ - тази прическа може да я къдреш със едрите приставки на пресата, може да си правиш "коктейл" от дъррици и после със различни спрейове за кичури да я оцветиш ако искаш
http://1.bp.blogspot.com/_eGlTZyNQjI...1600/13014.jpg
http://bg-moda.com/wp-content/galler..._pricheska.jpg
Както кацаха преди мен, коса расте. И аз имах дълга коса, която расте вого бавно, но е буйна. Сега съм на френска черта и не съжалявам за косата.
Ето няколко идеи от мен:
http://img380.imageshack.us/i/49526969pw6.png/ - тази прическа може да я къдреш със едрите приставки на пресата, може да си правиш "коктейл" от дъррици и после със различни спрейове за кичури да я оцветиш ако искаш
http://1.bp.blogspot.com/_eGlTZyNQjI...1600/13014.jpg
http://bg-moda.com/wp-content/galler..._pricheska.jpg
Такаа ами наиситна драстичните промени принципно не са най-доброто решение...но на човек понякога му писва и иска нещо ново,няма значение дали ще е по хубаво от старото,но (особено при жените) има моменти в които се нуждаем силно от промяна,каквато и да е. И сега към същината....и аз преди имах дълга коса...до 7 клас съм имала мн дълга коса и просто реших,че вече искам къса,отидох на фризьор и казах режи смело....отначало всички, които ме видеха се изумяваха и ме харесаха в интерес на истината. След 1-то скъсяване продължих да я скъсявам и така поне веднъж на година и половина ми хрумваше, че искам къса коса![]()
http://prikachi.com/files/1243630G.jpg - ето снимка от преди година и нещо когато пак ме прихванаха лудите и отидох на фризьор. Само че аз не мирясах само с къса коса ами я направих и руса![]()
![]()
хаха и да не ти казвам какъв шок беше за всички които ме видеха
![]()
![]()
имах чувството че нося нещо странно на главата си защото всички мои познати мн втренчено се заглеждаха в главата ми
![]()
![]()
![]()
В момента искам да ми е до гърдите (споделям мнението на момичетата писали преди мен че до гърдите е перфектна дължина)....трябва да се намери баланса м/у дължините,но според мен ако не си я подстригала вече къса...най добрата алтернатива за теб би била да я скъсиш с една педя поне...и да я направиш на много пластове,след това ще имаш възможността да си направиш всякакви видове прически....късата коса ограничава частично възможностите....но в крайна сметка косата расте, а човек има нужда да опита![]()
Абе глупости.
И аз имах дълга коса ''навремето''(не чак до кръста ама по надоло от раменете). Подстригах я и отначало много се кефех. Сега ми е над раменете и много съжалявам.
Подстрижи се, но не изведнъж. Може да не ти хареса, и тогава какво??![]()
скоро и аз одрязах моята много дълга коса,,от 1 клас не я бях постигвала а сега съм 11-ти вече и преди 2 седмици я одрязах късо,,не съжелявам макар че се разплаках докато ме постригваха,,не беше изтощена беше много красива имаше естествени кичури,но ми омръзна и я одрязах,,щом искаш промяна давай![]()
Здравейте, момичетаВече косата ми е някъде из кофите за боклук, подстригана съм
Даже не знам ква реакция да направя
Снимка няма да качвам, защото ме е срам
Не се разревах
![]()
Иначе косата ми е АБСОЛЮТНО същата, като на тази мацка --> http://img380.imageshack.us/i/49526969pw6.png/ Харесва ми като цяло, толкова е мъничкоо, и изглежда толкова живаа
Супер
Проблемчето е бретона, защото тя май ми го направи прекалено къс, но нищо, връзвам го нагоре... Другото е наред, само дето си чакам пресата, че тая коса стана толкова бухнала изведнъъъж
![]()
И най-отдолу ми се щеше да седи навътре, а тя седи навън, уж и я "карах" да съхне навътре, но уви... ма нищо, тва да ми е проблема... За сега няма грешка, дано и утре така да мисля...
Лелее, "milichka", МНОГО яка прическаа... ама на мен смелост не ми стига, ама като се замисля... мисля и по-късо да я подстрижа
Ма тва след време...
И това е, мерси многооо
![]()
Много ми помогнахте, наистина)))
Хайде честита прическаПървоначално написано от BadEmotion
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
МерсиПървоначално написано от aloveyou
![]()
Честита прическа.Ама защо те е срам, искам да видя промяната =)) Ей това ти е проблема, че се срамуваш, чудиш се какво ще кажат хората, давай малко по-уверено, самочувствието е много добро нещо![]()
![]()
Щръкнала си я правех с вакса,лак със силна фиксация и малко тупиране (макар че може и без тупирането ).....иначе към авторката мерси много
![]()
...и аз много и се радвах непосредствено след като я подстригах
,но както ти писва от дълга така и от къса ти омръзва....обаче разликата че от към дълга къса се прминава за минути...а обратното става доста по-бавно,сега искам да си я порастя
![]()
![]()
...ако се е получила прическата, такава, като на снимката смятам че е много добър избор
![]()
![]()
![]()
ЧЕСТИТО и от мен и в крайна сметка излъчването ни е по-важно косата е само едно леко допълнение към визията
![]()
![]()
![]()
Отрежи я момиче!Не се притеснявай,промени трябва да се правят..И още нещо, след като си я отрежеш си я поискай от фризъора,защото знаеш ли какви далавери въртят с дългите отрязани коси...След това на твои гръб ще изкара 200лв и отгоре...
А може да си я вземеш да и сложиш клипси и да си я ползваш ,ако искаш или ти да си я продадеш..!![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!