.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 91 от общо 91
    Повече от фен Аватара на petinkataaa
    ти сама каза,че е грозна и изтънена...явно няма вид,нама форма..ами махай яя

Щом се помниш само с такава коса, направи някаква промяна - подстрижия. Тъкмо ще си придадеш нов и различен до сега вид.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Момичета,моля ви не деите да правите такава голяма грешка ..не се подстригваитее.... до миналата година косата ми беше малко над дъпетпоо,но се подстригахх на късо карее...това беше най-голямата грешка в живота ми..толкова ми липсва дългата коса.Още не мога да го преживея,а мина една година.Сега косата ми е малко над раменете и нямам търпение отново да порасне...искам да я пусна мноого дълга-малко под дупетоо

p.s. Повече от два месеца съм ходила само вързана докато преодолея шока от промяната в косата ми...
    още веднъж повтарям,че искрено съжелявам за подстригванетоо....но вече е късно за съжаление
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Град
    София
    Абе режи я и не се притесняваи изобщо.Аз и аз имах супер дълга коса ама беше гадна такава,отрязах я и изобщо не съжалявам

Повече от фен Аватара на Gllory
    Момичета аз искам да ви дам един съвет. Щом косите ви са толкова дълги и искате отведнъж да ги режете ги отрежете и си направете така сс щипки да може да си ги слагате като ви се прииска дълга коса

иначе и аз преди имах доста дълга коса (не чак до дупето) но се подстригах малко (тогав бях мн малка сиг.10 год.) и след време излезнаха пресите и започнах всеки ден, въпреки че косата ми беше почти права.. и така от всеки ден връхчетата ми мноого нацъфтяха и когато отидох да се боядиша за 1ви път (руса) казах на фризьорката да ме подтриже малко под раменете ... и това беше най-голямата ми грешка стана така че някак ми я изтъни ... и не я харесвах а и сещате се от русата боя ... Сега се боядисах тъмно кафява и искам ест.цвят и се подстригах малко .. Сега ми харесва
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от lipstick
    Момичета,моля ви не деите да правите такава голяма грешка ..не се подстригваитее.... до миналата година косата ми беше малко над дъпетпоо,но се подстригахх на късо карее...това беше най-голямата грешка в живота ми..толкова ми липсва дългата коса.Още не мога да го преживея,а мина една година.Сега косата ми е малко над раменете и нямам търпение отново да порасне...искам да я пусна мноого дълга-малко под дупетоо

p.s. Повече от два месеца съм ходила само вързана докато преодолея шока от промяната в косата ми...
    още веднъж повтарям,че искрено съжелявам за подстригванетоо....но вече е късно за съжаление
    Отказа ме изглежда само цвета ще си променя

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Аз лично харесвам дъла коса, но не чак толкова, ако искаш промяна подстрижи се но не прекалено късо, например до гърдите, така нито ще съжаляваш, нито ще останеш със същата коса, и ако се харесаш не ти пречи да се подстрижеш и по-късно, ни честно казано предпочичам по-къса, но оформена прическа отколкото дълга права и тънка
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Продай я бе човек !
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    И аз преди време бях с дълга коса..мислех,че ми е добре,но ся като се замисля съм грешила преди 1 год. се подстригнах късо и много се харесвах..всички,с изключението на 2-3 ми казваха,че с къса ми е много по-добре.Сега пък ми омръзна да е къса и си я пускам по-дълга.Поне до раменете,като този път ще я поддържам наистина...защото преди като ми беше дълга и изобщо не се занимавах с нея..но ся ще е различно. Пък и аз мисля,че човек от време на време има нужда от някаква свежа промяна.

МОМИЧЕТО ВЕЧЕ СЕ ПОСТРИГА!Стига филосостваите толкова.

Цитирай Първоначално написано от ParisSlava

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от ParisSlava
    А ти вземи се научи да пишеш преди да "филосостваш".

И за да не е спам: и аз миналата година след бала ми веднага си отрязах косата (до раменете) и изобщо не съжалявам.

Голям фен Аватара на liim0nka
    Момичето се е подстригало вече над 10 пъти сигурно..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

^ +1
    Вече с втора дълга коса се сбогувах, скоро ще се сбогувам и с трета

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BadEmotion
    ^ +1
    Вече с втора дълга коса се сбогувах, скоро ще се сбогувам и с трета
    Правилно! Късата коса изглежда много по поддържана от дългата. И е доста по- стилна

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от lipstick

Луда ли си веееее и пак ще ти е като метла 100%
    СЪъгласна съм с горното мнение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си