- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,толерирате ли бисексуалните момчета?
Имам много против !!! Да ми ходят по улиците с шалчета и за ръчичка !!!! И погнаха и нормалните , не останаха праволинейни !![]()
![]()
![]()
не ми пречат, но не бих ходила с такова момче
Еми, не ме дразнят, стига да не се опитват да ми го турят отзад, тогава вече ще ме дразнят. Ама мен ме дразни всеки, който се опитва да ми го тури отзад, така че... Няма дискриминация от моя страна :P
П.С. I'm A faggot е правилнотоI'm faggot е граматически грешно
Бисексуалните момчета даже по ми допадат, майна.Те са по мили, търпеливи, добродушни... общо взето по свесни хора
![]()
Да. Гаджето ми е бисексуален. Остава и да не го "толерирам"![]()
Първоначално написано от gret4ety
и аз тва викам майна![]()
не го намирам за много секси, но нямам нищо против тях
Само хетеро толерирам.
И спря да се върти за миг земята..
не са противоестествени и при животните се срещат.Първоначално написано от seduction1mplex
А съседчето Нешко редовно го засичам да лъска на снимки и клипове на Джъстин Тимбърлейк,а пък иначе го раздава много корав и нарича съучениците си педали
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Всеки има право сам да избира сексуалната си ориентация
Глупости. При животните не съществува "хомосексуализъм".Първоначално написано от gogo4o4o
По темата - не, не ги толерирам и никога няма да ги.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Майна ,я ги не знам тия . . .
Патка с путка , путка с патка . . . някой не подбират майна . . . аз не познавам такива . . . като се запозная с такъв ще видим . .
иначе ако имам такъв приятел примерно би . . . ще ме е страх ако някой път почна да се лигавя . . . тоя ако ми каже " ауу ша та скъсам " и ко прайм майна ? Може да е базик, може и да не е . . . . страшна работа . .
ианче 2 момичета . . . красива гледка . . . и аз покрай тях . . още по-красиво :P
Не- според мен човек трябва да харесва или едното или другото... не може хем да обичаш да *беш хем да те е*ат!!! :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Ако разбера ,че прителя ми спи с момчета бих се шокирала (нормално)
Мммм незнам обаче дали бих продължила да се виждам с него![]()
Зависи колко ми харесваИ дали всички знаят за това
![]()
естествено, че повечето ще се застъпят за педеpасите
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Напротив, съществува :Първоначално написано от Violenza
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%...BE%D1%81%D1%82Хомосексуално поведение се надблюдава и е налично и у животните, особено у онези видове, които водят социален начин на живот, в частност морските птици и бозайниците, маймуните и човекоподобните маймуни. Такова поведение е наблюдавано при около 1 500 вида, за 500 от които е добре документирано.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
иам познати гейове и някой от тях са готини хора някой немога да ги тарпя зависи до човека разбирам ги нали природа неможеш да се обарнеш срещу нея ама да се лигавят да се даржат като малки момиченца тва немога да тарпа ужас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не че съм момиче ама по късно видях ква е темата точно
![]()
![]()
![]()
![]()
сру че не пиша по темата но тая кучка на подписати ме подлудява е коя е ?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Не ми пречат.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Не е вярно. Наблюдаваните такива действия са частни случаи(отклонения от нормалното, дължащи се на редица причини), а не хомосексуалност.Първоначално написано от LovelyGirl
Просто хомотата лесно се оправдават с това, че щом при животните го има, то и при хората трябва да бъде приемано като нещо нормално, което е меко казано смешно, защото не може рационалния човек да търси оправдание за действията си в животинския свят. А и по тази логика, защо канибализмът да се приема за нещо нередно?
Първоначално написано от Violenza
Че то няма разлика...
Как ще няма разлика, ти четеш ли изобщо?!Първоначално написано от gogo4o4o
И аз така.Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
![]()
LADY GAGA & NEED FOR SPEED SHIFT & TWILIGHT SAGA & EISBLUME LOVER!
Ами да, хомосексуалността също възниква по редица причини, уточни малко.Първоначално написано от Violenza