- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Какво знаете за предишния? /vol.2/
Нищо, не ми и трябва
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Опа...Първоначално написано от WrongLife
още един човек с грешно мнение за мене
![]()
ПТ:Голфаджия![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Първоначално написано от mrtn
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
че nickname'a в teenproblem и е "girlche"![]()
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
ехаа,че ти доста знаеш бе![]()
![]()
![]()
нищо![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
цайса мен
Знам, че не живее в България и е студент май..![]()
![]()
Вафла..
малко...
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
добричка![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
нищичко...
"Заблудите също са ценни, но само от време на време. Не всеки тръгнал за Индия е открил Америка."
Първоначално написано от Theo
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
знам аз знам![]()
ей, че много новаци има...![]()
![]()
ПТ: незнам нищичко...
Първоначално написано от mrtn
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!