- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Безразборен секс; Секс за една нощ
Stara tema :P
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Не..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Правил съм,майна,но вече не искам,тъпо е според мен![]()
.......................
чесно казано ако ми е симпатичен и съм дотолкова пияна ,че да не мога да се сдържа може би да![]()
Hostis Honori Invidia
Да.
Да
Running is my drug and I am overdosed ..
само ако е мн мн готин, че да ме накара да пренебрегна принципите си за една нощ
С най-добрия ми приятел като бях стана така..Знаеш,че правиш грешка и въпреки тва го правиш...много е странно,поне за мен.Не си струва после неудобните срещи и скунфузни ситуации..
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ам не е в мой стил,не че не ми се е случвало с някои ,които непознавам добре ,ама съм си извадила изводи и мога да кажа ,че това е най-безмисленото нещо.Няма нищо по-хубаво от секс с човек ,които обичаш.Първоначално написано от Dollystar
Sleda ot liubovta
Защо не ..? Даже съм била на косъм да го направя, но все нещо ме спира![]()
Аз се съмнявам !
live for the moment and be yourself ..
Аз го направих с човек , който виждам всеки ден и все още ми е много странно , това не е за мен ... не бих го повторилаПървоначално написано от seduction1mplex
НЕ!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ако нямам приятел и ако момчето ми харесва и съм в настроение защо пък не? всичко трябва да се пробва в тоя живот :}
Вече не. Мина ми вече времето. Остарех, задомих се. Не мисля за таквизи нещица вече. Занапред само семейна идилия![]()
ВИЕ НЕ СТЕ ДОБРЕ!!!
Не нищо подобно, исках да видя всеобщото мнение какво е .Първоначално написано от t0d1t0
Не!
Но аз попринцип само ако имам връзка и свестен приятел си позволявам...иначе както спомена някой по-нагоре "нещо ме спира"
Правил съм го, но не бих го повторил. Не ми хареса изобщо!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled