- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Безразборен секс; Секс за една нощ
И аз съм го правил, донякъде е хубаво ама нещо ме човърка отвътре деазнам.
ако 4овека ми е мн ама мн симпати4ен сиг да ама ина4е не![]()
И кое по точно не ти хареса,момичето с което спа?Първоначално написано от daehuu
По принцип не съм по тези работи само за една вечер...Е ако съм на градус и мацката е хубава няма да се дърпам я!
![]()
Не!!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Правила съм.. с познат, разбира се. За лека нощ и за добро утро. ;ддд И до там.![]()
I'm inlove with a criminal...
Даааа...аз и без това не съм по ангажиращите връзки![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Твърдо против.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
С непознат не...но може би ако е някое момче,което желая иии харесвам иии ако случайно се отдаде възможност сигурно даа![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
ЧЕТЕТЕ ТЕМАТА БЕ!!! Питат за непознат не приятел... омг идиотиПървоначално написано от djuki
по темата: аз бих с удоволствие![]()
![]()
![]()
GTA Stunting
Както виждаш не става въпрос за непознатПървоначално написано от Dollystar
така че...ти чети :P
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Ако го направя с позната..все си мисля,че тя ще приеме посланието не като секс за една нощ ами...като секс за една нощ и след това връзка ;D
Случи ми се 1 път и 5 месеца по-късно още сме заедно.Видяхме се, запознахме се,тоя се влюби до уши...напихме се,правихме секс,предложи ми, аз се дърпах, дърпах чак до зори викам не та не няма съм ти гадже и после осъзнах колко е сладък всъщност и, че имаме адски мн общи неща та приех и сега сме си заедно и се обичаме.
апф кфо се правите уе .... естествено че да....
Чувството брат... или ти не си дорасъл за такива неща...Първоначално написано от tazo
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Аре ся как се превите всички НЕ НЕ ама като сте яко пяни и като дойде някоя/някои як/яка мадама/момък![]()
![]()
да видим дали ще е НЕ !
ПП Правил съм го и аз не мисля да повтарям но ако съм пянн както казах горе и доите някои яка пичка няма се замисля !![]()
Факт е че живота ВИНАГИ те преебава!
Разбира се. Правил съм и пак бихПървоначално написано от Dollystar
Ами .. последният път беше така .. В смисъл запознах се с даденото момче и 2-3 дена по-късно отидох у тях ... Направихме го вечерта и сутринта и след това,по живо,по здраво .. Но е малко тъпо,защото всеки ден го виждам този човек .. И малко тъпичко се получава .. Но пък беше яко и ... може би бих го направила пак![]()
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
Вси4ко треа се опитаПървоначално написано от Dollystar
![]()