- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Безразборен секс; Секс за една нощ
Като цяло секса с непознат никак не е добра идея.Не съм правила,а и не мисля.По принцип може би като се поопознаете малко, по телефона, по интернет или какъвто да било друг начин,някак изглежда по-правдоподобно, но не и смислено.В този живот обаче смислените неща идват с безмислените,както и големите с малките....Ако интернет комуникацийте са правдоподобен начин за опознаване на даден човек,секса не би бил чак толкова лоша идея![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Е секса е здраве, каква по-голяма причина да правиш секс от това да си здрав. Няма нищо лошо стига да са взети всички предпазни мерки че в днешно време е доста опасничко
![]()
There's More Than Meet The Eye...
Голямо ДААА ... може и да не съм права, ама поне ми е яко![]()
Дали ви е яко .. или просто си го внушавате. Въображението.. е доста коварно да ви кажа..Мен лично т'ва не ме кефи по никакъв начин.. не знам на вас какво ви харесва да спите с непознати.. ае.. тъпо е.. деа знам. Я някой да ми го обясни.. к'во толкова му е якото
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Якото може да дойде от факта че адреналина е по-голям, че по-малко мислиш (което е проблем при секса ако прекалено много мислиш) , просто се отдаваш повече на първичното привличане и възбуда.
There's More Than Meet The Eye...
ами случвало ми се е много пъти с непознати,смисъл не напълно непознати хаха примерно още на първата втората среща се е случвало,обаче никога не е било само за един път.след това се уговаряме за ощеами хубаво е да имаш и такива връзки според мен неангажиращи да видиш как е с тоя с ония и тогава да си избереш и намериш твоя.знаеш за какво сте заедно винаги сте усмихнати и задоволени какво по-хубаво от това
![]()
За първи път да се съглася с тебе.Първоначално написано от Alexandra1993
Мисля че допълних ... не е задължително да е с непознат ... просто секс без обвързване!Първоначално написано от daehuu
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Да, бих! Не смятам, че има нещо лошо в секса за една вечер, стига да не ти става навик.![]()
Направих го,като си мислех за части от секундата,че би излязло нещо,но остана без чувства.Няма да ми стане тъпо като го видя не е толкова грандиозно преживяване,че да се срамя и бягам.
Неангажиращ секс без никаква връзка,даже и за хвалба не става
,че той ме попита
-Ти нали не си се хвалила на някоя приятелка?
сякаш беше толкова добър
не. правя го с момче.![]()
Със сегашния ми акъл - не бих, в никакъв случай. Но след някоя годинка не знам какво ще ми е на главата.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да.
It's too late...
Хилари пак излъга хахахаПървоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от stupid0boy
THE TRUTH IS OUT THERE
правила съм!! не откривам нещо лошо или неморално в това ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Ами правил съм и то не един път и мисля, че си е мн. нормално даже.![]()
невиждам какво лошо има с приятел или не загорял/а си и го правиш.. според мен даже е по-добре с приятел защото малко или много го познаваш незнаеш ако си на купон и се забиеш с някои/я кака/батко къв котлен камък ще хванеш от него/нея .. Това поне е лично мое мнение ; )
Exorcism !
По първосигнал - ДА !
Но по второсигнал- НЕ !
Такива страшни и коварни болести има.. Сифилис примерно - ужасна, опасна,.. Не само, че ти засяга половите органи, но и нервната система.. Лудваш направо !
Общо взаето.. Заради 1. болестите и 2. заради забременяването.. не бих желала да го направя.. И такам..
PS. Само да кажа, че мои приятели са го правили, говорила съм с тях, те ми обясняват за високото ниво на адреналина в кръвта им, бля, бля, но все пак си е толкова рисково, че няма до къде.. НЕ го правете ! Вярно, има тръпка, ама най-важното е да бъдеш здрав преди всичко, нали така ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
I know - you want ME (devil)
И за капак с редактиран първи пост на латиница.Първоначално написано от Dollystar
Ключ.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!