.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Като цяло секса с непознат никак не е добра идея.Не съм правила,а и не мисля.По принцип може би като се поопознаете малко, по телефона, по интернет или какъвто да било друг начин,някак изглежда по-правдоподобно, но не и смислено.В този живот обаче смислените неща идват с безмислените,както и големите с малките....Ако интернет комуникацийте са правдоподобен начин за опознаване на даден човек,секса не би бил чак толкова лоша идея
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    София
    Е секса е здраве, каква по-голяма причина да правиш секс от това да си здрав . Няма нищо лошо стига да са взети всички предпазни мерки че в днешно време е доста опасничко
    There's More Than Meet The Eye...

Голямо ДААА ... може и да не съм права, ама поне ми е яко

Дали ви е яко .. или просто си го внушавате. Въображението.. е доста коварно да ви кажа.. Мен лично т'ва не ме кефи по никакъв начин.. не знам на вас какво ви харесва да спите с непознати.. ае.. тъпо е.. деа знам. Я някой да ми го обясни.. к'во толкова му е якото

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Град
    София
    Якото може да дойде от факта че адреналина е по-голям, че по-малко мислиш (което е проблем при секса ако прекалено много мислиш) , просто се отдаваш повече на първичното привличане и възбуда.
    There's More Than Meet The Eye...

Повече от фен
    Град
    plovdiv
    ами случвало ми се е много пъти с непознати,смисъл не напълно непознати хаха примерно още на първата втората среща се е случвало,обаче никога не е било само за един път.след това се уговаряме за още ами хубаво е да имаш и такива връзки според мен неангажиращи да видиш как е с тоя с ония и тогава да си избереш и намериш твоя.знаеш за какво сте заедно винаги сте усмихнати и задоволени какво по-хубаво от това

Цитирай Първоначално написано от Alexandra1993
    Аз съм правила секс за една вечер;харесва ми и в доста от случаите ми действа релаксиращо неангажиращия секс!
    За първи път да се съглася с тебе.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от daehuu
    Дали ви е яко .. или просто си го внушавате. Въображението.. е доста коварно да ви кажа.. Мен лично т'ва не ме кефи по никакъв начин.. не знам на вас какво ви харесва да спите с непознати.. ае.. тъпо е.. деа знам. Я някой да ми го обясни.. к'во толкова му е якото
    Мисля че допълних ... не е задължително да е с непознат ... просто секс без обвързване!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Да, бих! Не смятам, че има нещо лошо в секса за една вечер, стига да не ти става навик.

Супер фен Аватара на Shia
    Направих го,като си мислех за части от секундата,че би излязло нещо,но остана без чувства.Няма да ми стане тъпо като го видя не е толкова грандиозно преживяване,че да се срамя и бягам.
    Неангажиращ секс без никаква връзка,даже и за хвалба не става
    ,че той ме попита
    -Ти нали не си се хвалила на някоя приятелка?
    сякаш беше толкова добър

не. правя го с момче.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Със сегашния ми акъл - не бих, в никакъв случай. Но след някоя годинка не знам какво ще ми е на главата.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да.
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    НЕ!!!
    Хилари пак излъга хахаха

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Да.
    THE TRUTH IS OUT THERE

правила съм!! не откривам нещо лошо или неморално в това ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Ами правил съм и то не един път и мисля, че си е мн. нормално даже.

Град
    София
    невиждам какво лошо има с приятел или не загорял/а си и го правиш.. според мен даже е по-добре с приятел защото малко или много го познаваш незнаеш ако си на купон и се забиеш с някои/я кака/батко къв котлен камък ще хванеш от него/нея .. Това поне е лично мое мнение ; )
    Exorcism !

Повече от фен
    По първосигнал - ДА !
    Но по второсигнал - НЕ !
    Такива страшни и коварни болести има.. Сифилис примерно - ужасна, опасна,.. Не само, че ти засяга половите органи, но и нервната система.. Лудваш направо !
    Общо взаето.. Заради 1. болестите и 2. заради забременяването.. не бих желала да го направя.. И такам..
    PS. Само да кажа, че мои приятели са го правили, говорила съм с тях, те ми обясняват за високото ниво на адреналина в кръвта им, бля, бля, но все пак си е толкова рисково, че няма до къде.. НЕ го правете ! Вярно, има тръпка, ама най-важното е да бъдеш здрав преди всичко, нали така ?

Голям фен
    Град
    Varna
    Да

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    НЕ!!!

II. Права и задължения на потребителите
    6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
    kalpazanka
    I know - you want ME (devil)

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Безразборен секс; Секс за една нощ

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Stara tema :P
    И за капак с редактиран първи пост на латиница.
    Ключ.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си