.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Въпрос за генеталиите?

Първо да кажа че съм нов в точ форум и незнам дали темата е за тука и ако е така много се извинявам.Та да пристъпя към въпроса ми. По задната част на пениса си(тая дето гледа към пода )имам едни като малки пъпчици,които като стисна и излиза някво бяло като гной,та искам да попитам тва нормално ли е нали за побертета(на 15 съм)или е в следствие от нещо друго?
    Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!

Мега фен Аватара на t0d1t0
    а защо смяташ,че някой пубер на 13-14 години ще ти отговори по-точно от лекар?
    Станислава

Ходи на дерматолог бе човек !

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от ApXaHrEJI
    Ходи на дерматолог бе човек !
    Е как ще ходи на дерматолог? Как ще си показва *атрибута*? Ми ако му го отхапят, а?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    На мен това ми звучи като акне Ако имаш такова е нормално примерно да имаш гнойни пъпки по дупето,но за онази част до сега не съм чувала.

По добре отиди на уролог
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

ами нито по лицето имам,нито по задника но и на онова място там са 3-4 само и нали ви казвам че са супер малки,а и ме е срам да хода на лекар да си показвам ....! мерси иначе за отговорите!!!

Нали за това са лекарите бре ! Да помагат на такива като теб с проблеми ! Пък и нали има лекарска тайна Няма да окачи снимка на онази ти работа пред кабинета . Стегни се и отиди на лекар и не задавай въпроси на хора без медицинско образование .

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Цитирай Първоначално написано от ApXaHrEJI
    Пък и нали има лекарска тайна Няма да окачи снимка на онази ти работа пред кабинета . .
    Зависи от града
    Станислава

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    а защо смяташ,че някой пубер на 13-14 години ще ти отговори по-точно от лекар?
    Е на този отговор никога не съм можел да си отговоря.И бях гледал наскоро 1 тема "Изнасилиха ме"-ми кат са те изнасилили говори с чичко Полицай,ние кво да ти помогнем Тая държава запада...
    Westside rollin' all day, every day

Re: Въпрос за генеталиите?

Цитирай Първоначално написано от criminalminded
    Първо да кажа че съм нов в точ форум и незнам дали темата е за тука и ако е така много се извинявам.Та да пристъпя към въпроса ми. По задната част на пениса си(тая дето гледа към пода )имам едни като малки пъпчици,които като стисна и излиза някво бяло като гной,та искам да попитам тва нормално ли е нали за побертета(на 15 съм)или е в следствие от нещо друго?
    Може да ти изниква нов пенис

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    при доктора:

Докторе, имам нещо на пениса и като го стисна фърчи бяло като гной ... ше мое ли да погледнете и да стиснете ?
    GTA Stunting

Цитирай Първоначално написано от Bixel
    при доктора:

Докторе, имам нещо на пениса и като го стисна фърчи бяло като гной ... ше мое ли да погледнете и да стиснете ?

Едва ли е от пОбертета, ходи при доктора.

към модераторите вече може да изтриете темата! мерси пак за съдействието!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си