- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за генеталиите?
Първо да кажа че съм нов в точ форум и незнам дали темата е за тука и ако е така много се извинявам.Та да пристъпя към въпроса ми. По задната част на пениса си(тая дето гледа към пода)имам едни като малки пъпчици,които като стисна и излиза някво бяло като гной,та искам да попитам тва нормално ли е нали за побертета(на 15 съм)или е в следствие от нещо друго?
![]()
Kolkoto pove4e,tolkova pove4e!!!
а защо смяташ,че някой пубер на 13-14 години ще ти отговори по-точно от лекар?
Станислава
Ходи на дерматолог бе човек !
Е как ще ходи на дерматолог? Как ще си показва *атрибута*? Ми ако му го отхапят, а?Първоначално написано от ApXaHrEJI
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен това ми звучи като акнеАко имаш такова е нормално примерно да имаш гнойни пъпки по дупето,но за онази част до сега не съм чувала.
По добре отиди на уролог![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
ами нито по лицето имам,нито по задникано и на онова място там са 3-4 само и нали ви казвам че са супер малки,а и ме е срам да хода на лекар да си показвам ....! мерси иначе за отговорите!!!
![]()
Нали за това са лекарите бре ! Да помагат на такива като теб с проблеми ! Пък и нали има лекарска тайнаНяма да окачи снимка на онази ти работа пред кабинета . Стегни се и отиди на лекар и не задавай въпроси на хора без медицинско образование .
Зависи от градаПървоначално написано от ApXaHrEJI
![]()
Станислава
Е на този отговор никога не съм можел да си отговоря.И бях гледал наскоро 1 тема "Изнасилиха ме"-ми кат са те изнасилили говори с чичко Полицай,ние кво да ти помогнемПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
Тая държава запада...
Westside rollin' all day, every day
Може да ти изниква нов пенисПървоначално написано от criminalminded
![]()
при доктора:
Докторе, имам нещо на пениса и като го стисна фърчи бяло като гной ... ше мое ли да погледнете и да стиснете ?
GTA Stunting
Първоначално написано от Bixel
![]()
Едва ли е от пОбертета, ходи при доктора.
към модераторите вече може да изтриете темата! мерси пак за съдействието!!!![]()