- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите ако партньора/партньорката ви хърка ...
Какво мислите ако партньора/партньорката ви хърка това проблем ли е за вас ако след секс заспива и започва като дъскорезница ?![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Няма да я усетяСпя като пън,а са ми казвали, че и аз похърквам
![]()
Ами не хърка, но обикновено след секс хората са уморени, така че не виждам за толкова кратко време как ще стане такъв проблем от това.
Интересно ми е някой да сподели, ако страда от такъв проблем.
ПС: И още сме млади и арни къде ни прати да хъркаме.![]()
![]()
Амии ако се счита за проблем, че няма да мога да мигна ..![]()
.. но не бих го събудила![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Даже сега в момента приятеля ми си похъркваАма на мен не ми пречи, даже ми е много сладък. Сутрин като станем и го имитирам, много се смеем. По принцип не трябва да е проблем за повечето от хората тук тъй като все пак е тийн форум и масата от потребителите си спи при мама и тати.
Похръква малко,когато е пилА баща ми хърка просто ужасяващо.Веднъж щеше да преспи в нас докато и наще са си в нас и може да се каже,че се надвикваха,надпреварваха направо от съседните стаи и татко определено спечели..Беше потресаващо.Ма на сутринта е весело и всичко отричат
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
хаха ще го сритам да спре да хъркаПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
![]()
,усвен ,че няма да мога да спя ,за друго няма да е проблем
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Първоначално написано от seduction1mplex
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Незнам... не съм имал приятелка до сега и немога да ти отговоря![]()
Big cock is here
Аз си хъркам и не се притеснявам, ако който ми хърка и го чудя го ръчкам да се събужда и да не хърка повече![]()
![]()
![]()
![]()
ще го ритна в дупето за да спре ако и тва не помогне ще се преместя .
бъзикам се аз спя дълбоко и много рядко чувам като се хърка.![]()
![]()
![]()
Не е така.Първоначално написано от heiress
Понякога се получават затруднения/пречки на дихателните пътища, което се оправя с операция.
Свяко ми беше така, задушаваше се докато спи, по някое време ставаше жълт, после син и се събуждаше и така през няколко часа. Сега е добре уж ;д Е вярно, че понякога се чува в сеседните стаи, ама сега вече от е позата ;д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ми като хърка - хърка. Голяма работаТова много рядко ми пречи да заспя, така че няма проблем.А и досега е имало случай, в който да хърка толкова силно, а се е случвало само лекичко :Д
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
един познат на мама се разведе с жена си заради това![]()
I can't stop myself from loving you <3
Аз нямам нищо против. Повече ме дразни ако някой спи абсолютно безшумно. Най-добрата ми приятелка диша толкова леко като спи че не мога да мигна като спим в една стая защото не чувам че диша!Приятелят ми не хърка но дори да хъркаше не би ми пречило.
az se chuda na maika mi kak moje da spi do bashtami![]()
to tva negovoto e ludnica
ma tq vika che e sviknala ne i prechi
П.С. a predi kat bqhme na more i lqgame da spim toi choveka se e chuval tam okolo vsichi bungala okolo nasna sutrinta sasedite go bazikaha qko
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Аз спя доста леко,когато съм с моя и най-малкия шум ме събужда за това се радвам,че по принцип не хърка![]()
Е последния път започваше да стърже дъски за по 2-3 секунди и спираше,защото е болничък,но на мен не ми пречи - човешко си е![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
айде беи кфо кат хърка?да не би да е по негово желание
мен не ми пречи,защото веднаж заспа ли тръдно нещо ме буди
![]()
Готините пичове и истинските мъже хъркат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Направи нещо за отечеството - емигрирай!