- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде сте пътували? (чужбина)
Не намерих друга такава тема и се извинявам, ако се повтаря!
Та споделете къде сте пътешествали из света, Европа, Балканите...
Къде ви хареса най-много?
Какво ви напарави впечатление? (манталитет, обслужване, красота на населението, етс.)![]()
Вие сте на ход...
Едит: Тези, които не са пътували, може да споделят някакви мечтани места.![]()
Гърция-там съм живяла 7 години и ми харесваше доста
Македония-ужас,макар че ми беше добре там,защото тате имаше огромна къща и беше мнг красива гледката и съм имала хубави спомени там.но като държава е под всякаква критика
Сърбия-ужас ужасна държава,нищо интересно няма в нея
Румъния-голяма цигания
Австрия-има уникални магазини много ми хареса там
Холандия-същото като австрия и наистина красива държава
Турция-ми не съм много очарована от тяхната култура,но пък ми хареса май,а и там пуших страхотно наргиле..
Мечтая да отида във Франция,Италия или Испания,,а също така и в Мексико,Куба,Аржентина,Бра илия или някоя от тези държави в Централна Америка,както и в САЩ
Аз никъде не съм ходила.
Но бих желала да посетя Гърция, Италия, Египет...
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Австрия, Румъния, Гърция, Сърбия, Македония и Италия.
За 2 години съм посетила:
Виена,Австрия- голяма красота,чистота, персоналът е на ниво , както и обслужването.Огромни красиви катедрали, където влизаш безплатно и слушаш църковни песни.Общо взето - много добро впечатление.
Лондон,Великобритания - Лондон всеки го знае - огромен град , небостъргачи, много хора от всякакъв произход, цвят , раса... Иначе музеите са много интересни.
Манчестър,Великобритания - Там не бях точно на екскурзия , а за да изпратим брат ми , който в момента учи там.Останах с впечатление, че е един промишлен и работнически град с доста забавления и ооогромни молове (един от тях беше 8 етажа , а широчината не мога да я определя), и има стадион и от там е отборът..![]()
Ливърпул,Великобритания - Смален вариант на Лондон+ музей на Битълс, много интересен и красив крайбрежен град.
Гърция - обиколих по-голямата й част и като че ли там най-много ми хареса.Метеора беше удивително , а онези градинки и слънчеви плажове..върнах се в спомени..![]()
![]()
Лозенград, Турция - Там отидохме за 2 дни, на пазар.. нищо особено не забелязах, освен една-две джамии и мноого хора.
Малко се увлякох, но пък си разказах всичко![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
тази година на море в Гърция .. не беше мн яко щото бях с наще .. друго щеше да бъде ако бяхме с фр![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не съм пътувала в други държави..
Но бих желала да посетя най-различни места [-o< - извън България
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Живяла съм около 2 години в Русия, там имам роднини![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Посетих Германия преди около 2 месеца.
Градът, в който бяхме отседнали, не беше особено голям.
Въпреки това разполага с многобройни красиви места и забележителности, които не пропуснах да посетя.
Изключително чисто е.
Има много магазини.![]()
Направи ми впечатление, че се консумира главно газирана вода (която всъщност не ми допадна особено).
Много съм доволна, беше страхотно преживяване.
И Швейцария посетих.
Впечатления не мога да споделя, тъй като прекарах там не повече от няколко часа.
You are broken, I can fix you...
Гърция,Белгия,Холандия,Гер ания,Чехия,Унгария,Русия-И навсякъде беше невероятно(магазини,забеле жителности абее всичко)Апък за Русия ми направи впечатление,че почти всеки се разхождаше с бира в ръка
![]()
Будапеща, Унгария - Един наистина страхотен град, много забележителности, страшно красиви места, много магазини и т.н. 2-те му части са разположени и от 2-те страни на река Дунав, вечер е неописуема гледка как корабите минават и се наслаждаваш .. много магазини има и така ^^ Лошо е, че или не знаят чужд език, или се правят. (Важи за английски и немски тук) - Парламентът е уникална сграда !
Виена, Австрия - Един уникално красив град, страшна чистота, много места за обикаляне, невероятни забележителности, адски много магазини и .. ако имате възможност да отидете там, не изпускайте !![]()
Залцбург, Австрия - Малко и красиво китно градче в Австрия, в него също има какво да се разгледа, няма толкова много магазини, но пък разходките са доста приятно занимание там ..
Инсбрук, Австрия - Музеят на Сваровски е страшно интересен, голяма красота и там, изумителна гледка към Алпите, също не толкова голям град, но и в него има доста какво да се види.
Лидо Ди Йезоло, Италия - Крайбрежно градче, доста малко, няма забележителности, но плажната ивица не може да 'и видиш края. Пълно е с китайски стоки![]()
Венеция, Италия - Много хора казват, че това е градът на любовта и т.н. - Пълна заблуда. Венеция е вероятно мръсна и грозна.Онези с гондолите дереат кожи, искат по 150 - 200 евро на возене, но при спазаряване може и доста по-евтино. Центърът на Венеция с църквата си заслужава само, другото е пълно губене на време. В МакДонълдс е невероятна мръсотия също, уличките са тесни и малки, много магазини.. абе много прехвалено е, но всъщност е пълна мизерия.
Опатия, Хърватия - Хубаво градче, само с преспиване бях там![]()
Ми т'ва е..![]()
За съжеление не съм пътувала в други страни,но много ми се иска..Умирам от желание да посетя САЩ,Франция,Мексико,Австри я,Сейшелските острови,Филипините
ии мн други..
![]()
Ходила съм само в Кипър - Ларнака, Лимасол, Никозия и Пафос.
Хареса ми, че е много чисто навсякъде, природата им е красива и повечето неща са по-евтини.Май е само това :Д Като цяло хората са гадни, злобни и много лъжат.По-мургави са и приличат на цигани![]()
Тази година, след бала ще ходя в Турция.
Най-много искам да отида в Щатите.Това ми е мечта откакто се помня.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Англия(Лондон)- много хубаво си изкарах просто великолепно!!!Небостъргачи, магазини абе супер!
Куба-Офф какво да ви казвам направо ме разбиха там много е красиво направо ми се ще да си живея там!
Италия-Жабари к'во да ви кажа а иначе като страна е добра но хората.....
Испания-Най хубавото място което съм посетила след Куба!
Гърция-Не ме очарова особено...
[/i][/b]
[/b]Посетила съм още: Германия,Унгария,Холандия и Грузия но с нищо не ме очароваха...
Гърция (Серес..)-нищо особено не е...
Македония -В Струга беше хуубаво и има хубави магазини...;д
В Охрид (там ни беше и хотела..)-МНОООГО МНОГООО красивоо,жалко,че по-голяма част от населението са турци,все някакви фешънчета и стари перверзници,почти нямаше момичета;дд..но и хубави магазини имашее...и хората са миличкии..само някои по-възрастни не са добре настроениени към българите ама те са много малко...
Иии Битоля-нищо особено..
Обачеее Охридското езероо--едно от най-красивите неща,които съм виждала![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лондон-много яко си прекарвам всеки път когато дойда тук
Виена-бива..
Египет-става..
Париж-много готинoo :P
Fuck me I'm famous!
Fluffy*
Nikii Ilieww <33
Австрия и Германия -хареса ми по4ти вси4ко![]()
А искам да посетя Италия,Франция,Испания![]()
Италия - много хубаво място, не толкова хубави хора
Франция - като цяло ми хареса почти всичко![]()
Австрия - същото като Франция
Словения - нищо впечатляващо,нормални хора
Хърватска и Сърбия - общо взето Балканска работа![]()
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
НЕ![]()
М в Румъния..но там бях на лагер,който беше доста далеч от големите градове и изобщо от населени места,така че нямам голямо впечатление.
В Италия също съм ходила.Много ми хареса..беше най-хубавата екскурзия,на която съм била.Като цяло съм супер впечатлена от...архитектура,инфраструк тура и т.н.,но от хората не съм много много доволна.Продавачите бяха супер груби,независимо за кой магазин става въпрос.Тези,които продаваха по сергииките,бяха къде къде по приятни от надутите в по-големите магазини |(.
Инача там бях в Рим,Римини,Сан Марино,Ватикана,Флоренция, енеция и Верона.Най-красиво беше във Ватикана,а най-хубавите магазини бяха във Верона... Бяха чудесни,от там си купих най-много неща.Та горе-долу е това...В Италия много ми харесва xD
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Ми била съм в Молдова - там съм отраснала. Харесва ми, лошо не мога да кажа, не заради друго, а просто защото от там са ми най-хубавите спомени. И детството ми беше прекрасно, хората чудесни и въобще всичко беше идеално. Хората са добронамерени, мили и...![]()
Минавала съм през Румъния- разхождала съм се насам-натам, гледала съм я с часове, обикаляли сме я и въобще не ми хареса. Всички къщи са страшно шарени, циганорщина. Иначе за хората - не ги знам какви са.
Била съм в Украйна, или по-точно в Одеса, на мореВъпреки, че беше преди доста години, помня, че беше нещо като приказка... лелее, какви къщи, каква красота... Никога няма да го забравя...
Иначе АДСКИ МНОГО ми се иска да ида в РусияИмаме роднини там, а даже не съм ходила
Искам предимно в Москва и Санкт Петербург. Иначе искам в Германия, САЩ, Франция, Австрия, Англия... и други такива... Също искам и да ида в Япония, Китай, Индия... И в някоя африканска държава
Мисля, че е това
![]()
еlsy![]()
Гърция доста пъти - хубава държава,много приятни хора
Турция/Истанбул - уникално голям град
Италия/Ватикан - доста интересно особено площада на Ватикан
Македония - няма разлика от България
Германия - малко спомени имам,защото съм бил на 4-5 години най-много
Франция - ей това е незабравимо.Лятото с леля ми ,няма да ми излезне от главата това просто
Австрия/Виена - красив град
и това е за сега
Искам да посетя Чехия/Прага,САЩ/Лас Вегас ,Бразилия/Рио и още куп други,но ще видим за напред дали ще се осъществят.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.