.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95
    Голям фен Аватара на stelit0
    еми Македония,Румъния и Турция

Ню Йорк, Чикаго и Лондон
    Coco Chanel <3

Град
    Neverland
    Македония,Албания,Турция и Виена.
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Гърция и Турция
    <N>

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Венеция, Италия - Много хора казват, че това е градът на любовта и т.н. - Пълна заблуда. Венеция е вероятно мръсна и грозна. Онези с гондолите дереат кожи, искат по 150 - 200 евро на возене, но при спазаряване може и доста по-евтино. Центърът на Венеция с църквата си заслужава само, другото е пълно губене на време. В МакДонълдс е невероятна мръсотия също, уличките са тесни и малки, много магазини.. абе много прехвалено е, но всъщност е пълна мизерия.
    Да,и на мен ми направи впечатление,че е доста мръсно..Предполагам говориш за същия МакДоналдс,в който не посмях да вляза :Д От каналите миришеше невероятноо,за гондолите се бяха спазарили за 60 евро,обаче се връщахме от екскурзия от Испания и почти ми бяха свършили парите,така че реших да пропусна :Д и гадните италианци се правеха,че не разбират английски..

Инче в Испания,Барселона и едно малко градче до Барселона,обае не се сещам ието..хареса ми там,градчето беше малко,но си имаше всичко,плажа беше уникален..
    Минахме и през Франция,за съжаление набързо и не можахме да разгледаме добре..
    На сръбската граница едвам ни пуснаха,сигурно щото се чуваха викове "Косово" в автобуса :Д

Не съм излизала извън границите на България, но много ми се иска да посетя Великобритания, Испания, Бразилия и САЩ

Фен
    Град
    botevgrad

hgg

В интерес на истината сега се замислих,че съм била на не малко места.
    1.Германия-2 пъти.Била съм в Майнц на състезание,живях в приемно семейство.Много красиво и много мили хора.Втория път бях в Бремен също много хубаво място.
    2.Русия-Москва и Саранск.Там участвах в концерт също много хубаво.Москва е град който трябва да се види от всеки.
    3.Испания-Там бях на море при роднини за 1 месец.Във Валенсия-великолепно място,прекарах най-хубавото си лято там.Ходих и до Мадрид също е много хубаво.Сам0 минах през Барселона-изглеждаше доста красиво.
    4.Италия-Венеция-споделям мнението на останалите,но от площада с гълъбите имам великолепни спомени.Бях и във Бари (пристанищен град) лично на мен той ми хареса повече от Венеция.
    5.Монако и Монте Карло-това е мястото,което никога няма да забравя.Великолепно място,все едно си в друг свят много чисто,красиво,пистата на Формула 1 и разходката по нея с Ферари,яхтите и казината(въпреки,че нямаше как да вляза,но от думите на тате).Незабравимо място.
    6.Австрия-Виена-също ми хареса много.Мили хора.
    7.Гърция-Също много красиво.
    8.Румъния-Не ми хареса.Видя ми се доста мизерно и хората изглеждаха доста мрачни.

Искам да отида в Лондон (надявам се лятото да ми се сбъдне това желание),иначе САЩ и най-голямото ми желание ДУБАЙ.Смятам,че това е най-върховното място на света.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Чакайте и аз да споделя:

1. Германия (2 пъти)
    -Мюнхен - хубав град, но след Монако и Париж ми се стори като бедна роднина; хората са спокойни и любезни; хареса ми, но не ме впечатли много

-Кемниц и Дрезден - особено вторият страшно ме впечатли; може би, защото бях по-малък, но архитектурно и исторически просто ми хареса и бих посетил отново това място;

2. Австрия (2 пъти)
    -Виена - не ми хареса, защото с нищо не ме впечатли особено много; да, има хубави места, но не съм ахнал в захлас;

-Залцбург - малък, спокоен, зелен, красив; бях там на 250-годишнина от раждането на Моцарт, така че беше и тържествен;

3. Франция (1 път)
    -Париж - абе хубав, хубав ама няма какво да се лъжем задръствания и мръсотия а-ла-София, колкото искаш. историческите и архитектурни забележителности няма нужда да коментирам; хареса ми и то много; дисни също.

-Ница и Кан - любовта на живота ми е южна Франция;

4. Монако (1 път) - мечтата ми за живот като място, климат, хора абе всичко. едно от райските места на Европа; препоръчвам горещо на всеки, който не е ходил; просто се захласнах там; колкото е малко толкова е божествено

5. Италия
    -Венеция - не миришеше, когато бях там; малко ми е странна, но ми хареса; хубаво е да се види, но 1ъж струва ми се стига; не бих ходил още 100 пъти там.

-Верона - ^същото

-Милано ^за пазар става, и катедралата е хубава, ама много за гледане няма друго; по-скоро, който е луд по шопинга може да посещава по често;

-Рим - впечатляващ, ама да не попаднеш някъде извън централните улици, че става като във Факултета;

6. Унгария
    -Будапеща - не ми хареса

7. Полша
    -Варшава - като София;

8. Гърция
    -Солун, Катерини, Гръцката ревиера - не, не и не; Солун е ок, ама не ме грабна.

9. Емирство Катар - уникално място; това наравно с Монако е просто рай за човешката душа; нямате си идея, колко подценяваме Близкия Изток, а колко светлинни години той е пред нас;

Освен тези места съм минал и престоявал за кратко в Хърватска, Сърбия, Словения, Словакия, Турция, Бахрейн.

САЩ/България/Армения - не считам за чужбина...И трите са били/ще бъдат/са мой дом.

Предстои ми да посетя повторно Катар през януари и евентуално Швейцария през март.

Искам да посетя: ОАЕ, Австралия, Бали (Индонезия), Англия, Испания, Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Куба, Бразилия, Аржентина, Канкун (Мексико), Сейшелските острови, Бахамите, Хаваите, Канарските острови, Израел, Португалия и май т'ва е.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Чакайте и аз да споделя:

1. Германия (2 пъти)
    -Мюнхен - хубав град, но след Монако и Париж ми се стори като бедна роднина; хората са спокойни и любезни; хареса ми, но не ме впечатли много

-Кемниц и Дрезден - особено вторият страшно ме впечатли; може би, защото бях по-малък, но архитектурно и исторически просто ми хареса и бих посетил отново това място;

2. Австрия (2 пъти)
    -Виена - не ми хареса, защото с нищо не ме впечатли особено много; да, има хубави места, но не съм ахнал в захлас;

-Залцбург - малък, спокоен, зелен, красив; бях там на 250-годишнина от раждането на Моцарт, така че беше и тържествен;

3. Франция (1 път)
    -Париж - абе хубав, хубав ама няма какво да се лъжем задръствания и мръсотия а-ла-София, колкото искаш. историческите и архитектурни забележителности няма нужда да коментирам; хареса ми и то много; дисни също.

-Ница и Кан - любовта на живота ми е южна Франция;

4. Монако (1 път) - мечтата ми за живот като място, климат, хора абе всичко. едно от райските места на Европа; препоръчвам горещо на всеки, който не е ходил; просто се захласнах там; колкото е малко толкова е божествено

5. Италия
    -Венеция - не миришеше, когато бях там; малко ми е странна, но ми хареса; хубаво е да се види, но 1ъж струва ми се стига; не бих ходил още 100 пъти там.

-Верона - ^същото

-Милано ^за пазар става, и катедралата е хубава, ама много за гледане няма друго; по-скоро, който е луд по шопинга може да посещава по често;

-Рим - впечатляващ, ама да не попаднеш някъде извън централните улици, че става като във Факултета;

6. Унгария
    -Будапеща - не ми хареса

7. Полша
    -Варшава - като София;

8. Гърция
    -Солун, Катерини, Гръцката ревиера - не, не и не; Солун е ок, ама не ме грабна.

9. Емирство Катар - уникално място; това наравно с Монако е просто рай за човешката душа; нямате си идея, колко подценяваме Близкия Изток, а колко светлинни години той е пред нас;

Освен тези места съм минал и престоявал за кратко в Хърватска, Сърбия, Словения, Словакия, Турция, Бахрейн.

САЩ/България/Армения - не считам за чужбина...И трите са били/ще бъдат/са мой дом.

Предстои ми да посетя повторно Катар през януари и евентуално Швейцария през март.

Искам да посетя: ОАЕ, Австралия, Бали (Индонезия), Англия, Испания, Дания, Швеция, Норвегия, Финландия, Куба, Бразилия, Аржентина, Канкун (Мексико), Сейшелските острови, Бахамите, Хаваите, Канарските острови, Израел, Португалия и май т'ва е.
    Благородно ти завиждам, че си ходил на толкова много места.

^ То сигурно няма човек, който да не му завиди за това
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Била съм само в Гърция най-голямо впечатление ми направиха шофьорите, които са просто ужасни
    Мечтая да отида в Испания и Италия
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

Еми.. само 3

Венеция-мии..не се очаровах много вода,вода и пак вода
    Гърция/о-в Тасос-ми не е зле
    Испания/Барселона-там е направо страхотно иска ми се да живея там

Бих искала да отида в Чикаго
    =]

Повече от фен Аватара на angel4eto966
    ми аз 3 пъти съм ходила в Испания-Палма де Майорка и е страхотно просто нямам думи.
    Като малка сме били на почивка в Кипър но не помня
    За другата Нова година ще ходим в Доминиканската република (след няколко месеца ще купим билетите и за това съм толкова сигурна)
    А иначе съм била на доста места в България

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Гръция

Мега фен Аватара на Infinity
    Ходила съм само в Гърция.
    Обиколила съм почти всички части.
    И по о-вите съм ходила.
    Лятото там е наистина върха!!
    Купон, купон и пак купон..
    Цените са малко по-високи на по- "луксозните " острови, но пък си заслужава.
    Атина - средно голям град със доволно количство магазини за дрехи , с нормални цени и високочаствени стоки.
    Хората ми се сториха любезни, а по-възрастните са наистина изключително гостоприемни.
    1/3 от година прекарвам в тази държава и ми харесва.
    Иначе мечтая да посетя Австралия.

Имала съм възможност да отида във Франция, Турция, Унгария, Испания, Великобритания, Гърция и Румъния .. В 3 от тези държави имам роднини, а в другите татко е бил, и батко на почивка... Но никъде не съм ходила
    България си ми е любима

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на dimi93
    Ходил съм в Русия - Москва. Със самолет стигнах за 2 часа...
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Град
    [На Метри От Земята]
    Не обичам да пътувам
    Просто аз

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Само в Сърбия съм била,при това в Ниш.Без особена разлика,но мн ми хареса.И колко са сърдечни сърбите,и магазините,и Нишава,и Концлагера...Скоро пак...

Румъния.
    Бих искала на много други места, ама шанс.
    You're beautiful. You're beautiful.
    You're beautiful, it's true.
    I saw your face in a crowded place,
    And I don't know what to do,
    'Cause I'll never be with you..

Голям фен Аватара на elito6754
    Град
    София
    Три места и аз. Пиша ги по ред на ходене:

Кавала, Драма - Гърция
    Нямам много спомени, защото бях около 10 годишна. Иначе не е лошо.

Берлин, Германия
    Много хубав град - голям, но най-важното чист и много подреден. Била съм един месец и съм го разгледала доста обстойно.

Париж, Франция
    Бях тази година, лятото и спомените са ми най-пресни. Значи градът е върховен, ама наистина, Само, че не е моят град..смисъл не бих могла да живея там, не знам защо. Иначе бих отишла още пъти да го видя.

Мечтите са ми: Австралия, Австрия, сафари в Кения, ЮАР, Ню Йорк, тур в Южна Америка, Египет, Япония, Индия, цяяяла Европа, а и Хаваите. А също и Антарктида.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Гърция.. много пъти и само хубави работи мога да ви говоря за нея..

иначе искам да посетя Англия (Лондон)

В Сан Франциско, бяхме решили да живеем там, даже купихму къща но училището не ми хареса, всички бяха ужасни Иначе е много красиво, най-много ме кефеше че има улици дето са по наклон като във Мадрид май беше илиии Испания не помня точно къде

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Турция - веднъж, първи и последен(моля се).
    Гърция - няколко пъти, но само Солун ми харесва, определено бих отишла отново.
    Италия, Рим - неверояно, обожавам Италия. Пролетната ваканция най-вероятно ще съм цялата там, но не само в Рим. Като завърша сигурно ще кандидатствам в Милано или Болоня.
    Ватикана да я броя ли?
    Австрия - Виена - страхотен град, адски чист и подреден. Хората - дисциплинирани и любезни, град-мечта, идеално място за живеене.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

НИКЪДЕ не съм ходила,но много искам да ида в Париж,Венеция!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си