- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Къде сте пътували? (чужбина)
Турция - там, където бях (Кушадасъ) е чисто, спретнато и приятно.Хората са мили и знаят, как да те предразположат за им станеш клиент.Там можеш да се оправиш без проблем и на български
Испания (Таrragona, Barcelona, Salou (живея в Salou)) - приятно е там, хората са с подобен на българския манталитет, поне държат чисто и си спазват законите
Австрия - Виена - чисто, подредено, железно законодателство (направихме катастрофа, патрулка пристигна при нас за по-малко от минута)
Унгария - Будапеща - не мога да преценя хората, що за стока са, защото не приказвам унгарски, но поне като атмосфера бе великолепно в Будапеща.Бяхме по Дунав с лодка по тъмно и светлините на града бяха пуснати
Гърция - Солун, Псакудия, Неа Муданя - беше приятно, хората и там не мога да ги преценя по същата причина като Унгария
Андора - местенцето е красиво, но е адски претъпканото - навсякъде само коли, коли и пак коли.Паркинзите са рядкост и са платени, а място за пешеходците почти няма
Унгария - Будапеща
Превъзходен град, особенно вечерта е нещо божественно като го гледаш от Fishersmen`s Bastion(Рибраските кули), страхотна история, хората са добронамерени и кухнята им е доста интересна и леко странна за мен. Има доста забележителности, които ми грабнаха окото, природата, а за парламента да не говорим, толкова много исках да го вида това нещо..![]()
А иначе искам да отида в Египет, Мексико, Франция и други..![]()
Вафла..
Англия,Гърция,Турция,Русия, Германия,Испания,Америка (сега съм там за постоянно)![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Първоначално написано от IbiZaA
![]()
![]()
![]()
иначе по темата : Чехия , Австрия , Испания , Франция ,Италия , Унгария , Англия , Сърбия , Словакия , Румъния , ии Виетнам.. на всякъде беше хубаво . само в Сърбия , Унгария и Румъние не ми хареса .. някак си защото преобладават повече "цигания ии мизерия" :д а в Виетнам беше супер обаче нещо ми се виждаха мнооого клонинги на човеци ...
![]()
![]()
![]()
Eххх, Москва... Трябва да отида там. Адски много искам. И до Санкт-Петербург...
Иначе съм бил само до Виена. Еми чисто е, има някакви закони там дето всички ги спазват, ама зад всичко това се крие нещо като в България... Сименс излязоха ебахти мафията ама никой нищо, щото виена... Мама им на всичките, съжелявам, че отидох до там преди да отида в РФ...
Гърция , Белгия , Италия и РУСИЯЯЯЯЯ![]()
Или вдигаш прах, или гълташ прах !
Аз съм ходила в Гърция /с наще/, в Италия /като малка, пак с наще/, във Франция /с майка ми/ и в Испания /с даскалото/![]()
в Гърция ходя много,много,много често и ми харесва....в Турция съм ходила само веднъж и то за 2 дена...ами за толкова малко-хареса ми...а мечтая да отида в Русия![]()
В Турция на море и в Унгария![]()
Испания (Валенсия), Италия (Наполи и Соренто), Гърция (Паралия-Катерини), Америка (Лос Анджелис и други малки градчета наоколо), Франция (Boulogne) и живея в Лондон. Най-много ми хареса в Испания.
![]()
Гърция ( не съм особено очарована), Франция, Сърбия, Испания <3
Мечтата ми е да отида в Германия![]()
Never say hello,if you mean goodbye.Never look into my eyes if all you do is lie.
Never say "i love you" if you don't really care.
Never talk about feelings if they aren't really there..
В Сърбия,Словения,Хърватска, нгария,Австрия,Словакия,Ит алия,Гърция и Турция - Все съм ходила по участия с танцовия състав,както и да разгледам !
ВАРНА![]()
![]()
![]()
Живота е суров, а аз съм пак пияна... Купона си тече, чуваш ли копеле ... ;dd
Амии живея в Белгия, била съм в Холандия, Германия, Люксембург.
Ами скромно. Бил съм в Москва и Виена. Транзитното ми минаване през Сърбия и Унгария не се брои, защото беше нощен преход.