- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хелп меее :(
Има си едно момиченце което съм си набелязали мноу си ма кефи...та проблема е нейния харакер.Тя е...как да ви го обясня ммм понякога се мисли за пълна нула понякога е ''шефа''
![]()
![]()
![]()
.И въпроса ми е как да ''проуча'' дали тя ме харесва без да много да разбере.
Едва ли съм обяснил много подробно,но ако имате въпроси питайте![]()
Наеми си частен дедектив.![]()
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Разпитай някоя от приятелките й?
The blood that binds us ..till death unites us
поведението и ,мамеци...може да намекне6 някои неин познат
прозвуча ми така,сякаш е по-малка от теб.. ако е така..повярвай,няма да има нищо против да се запознаете![]()
![]()
![]()
ми говори с нея да се сближите така и и кажи нали аз така такаи остава само да 4ака6 може да си
но може и да си
![]()
emi sledi povedenieto i..dali i tq te e nabelqzala..dali te gleda..potursi informaciq zaneq...pitai priqtelkite i..ili prosto i kaji vsi4ko face to face..
![]()
не е по малка от мене даже ам... в моя клас еПървоначално написано от danyrenesmee
![]()
![]()
![]()
Пробвай с някое подаръче, да видиш как ще реагира ... може ти тегли някои киссс...
It's too late...
По рано като не я харесвах просто най спокойно си говорех с нея туй унуй ама сега вече като я вида ''онемявам'' .Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
![]()
дай и скайпа да я питам дали те харесва
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от haritov
пф виж са не ме бърка да ти дам скайпа и ама ако не беше от моя клас.Ако каже ''Не!'' бахти как шса изложа че некой др е питал тфа
Е не винаги се случва това,което искаме..Научете се да губите..Първоначално написано от definition
Мисли си,че няма да те откаже и събери смелост..
Когато стоиш и чакаш - нищо няма да стане,нали ?
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Попитай я сам, може да загубиш, но ако нищо не й кажеш губиш във всички случаи.
Поговори с нея.Така или иначе нищо не губиш![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
I can't speak English.
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
виж са явно не я харесваш достатъчно... ако я харесваш толкова много колкото казваш не трябва да ти пука какво мислят другите за теб/вас.Първоначално написано от definition
Е пъ кво... Не бяхте ли фр вие е?
( За подаръчето питам....)
It's too late...
Е да де фр сме де ама сме в един клас и тфа е некак си проблем ако каже не хахахаПървоначално написано от stupid0boy
Попитай я дали си харесва някого![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Първоначално написано от BloodyAmy
![]()
![]()
![]()
![]()
Споменът за тебе ме измъчва всеки ден. Споменът за тебе тъй далече е от мен. Няма да те имам и сълзи да проливам.