- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Правилно ли е изпращането на още войници в Афганистан от стр
Aa... директивата е да се изгарят опиумни полета, а? Затова ли износа на опиум се е увеличил главоломно след окупацията от х'американите!
Заплаха за нацията викаш?Че тя Турция е много по-близо и потурчва нашите цигани!Америка НЕЯ трябва да бомбандира, капиш?Досега кьорав афганистанец не е проповядвал радикален ислям пред мене.
Момче, не можеш ли да четеш? Атакува с шест самолетоносача едновременно, носещи общо 441 самолета.6.Шест.6.Това е след 5 и преди 7.Не е 2.Шест не е равно на две.
След това американците извършват невиждано зверство дотогава- да убиват цивилни чрез радиация.Но... всъщност и днес сме свидетели на убиване на цивилни от тия и пак никой нищо не им казва.Една маймуна спечели и Нобелова награда за мир.
Егати сбъркания свят.
Ясно е, че Японската империя е велика.За жалост срещу нея и още 1-2 велики страни е бил целия свят.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
ps. на село има кенеф още преди Америка да е основана!
Слушайте мама и тате!
^Много тежък случай си...чак се отчайвам...няма смисъла да контрирам горния коментар, защото спорът е воден 75 пъти и съм казвал защо е било правилно да се хвърлят атомните бомби, защото Америка води войните, етс, етс...Ти си глух и сляп освен за твоето си мнение...все тая. Плюй си няма лошо. За теб сигурно е много яко и да нападнеш някой, избивайки 3000 души без нищо да ти е направил и да го въвлечеш в една война. Хахаха. Искриш от мислене...Обаче, понеже Америка е премачкала Япония, тя е лошата...Хахаха.
И по тъпа логика скоро не бях чувал. Турция потурчвала българските цигани и за това Америка трябвало да бомбандира!!!? ВЕрно ли? Това какво общо има с интереса на Америка и каква заплаха е това за САЩ? Ако някой трябва да бомбандира в този абсурден случай е България. Май нещо така логическото мислене ти се изплъзва?![]()
Кой тогава е пращал оръжие на врага бе? Както и войници всъщност.Първоначално написано от amk933
Значи Афганистан е заплаха за Америка?Как?
Всъщност, няма смисъл да споря с дечурлига.Искам само едно:
Дай ми точен цитат и място от където си го намерил и се казва, че Америка има подводници способни да изстрелят самолет още през 1918, защото доколкото знам шибаняците крадат технологията от Япония.
Дай ми от къде пък ти дойде на акъла, че Япония има само два кораба пригодени като самолетоносачи.
Дай ми информация или поне спри да лъжеш кат' циганин.
Слушайте мама и тате!
^Аз да лъжа и да ти давам цитати? Не си сакат, предполагам знаеш как се работи с google (ако не - лошо)....
Пусни USS S-1 (SS-105) и си чети...
Ама като гледам може и да не знаеш как се работи с гуугъл, след като не разбра защо Афганистан беше и е заплаха за Америка след като го обяних. Или четеш избирателно?
PS: http://www.battleships-cruisers.co.uk/kaga.htm - ... Japanese naval history of the aircraft carrier Kaga. Originally a battleship, Kaga was converted to a carrier .... дали не е пригоден?
http://www.ibiblio.org/hyperwar/Onli...h-a/akagi2.htm - ...Akagi, a 34364-ton aircraft carrier, was built at Kure, Japan. Begun as a battle cruiser... дали и тук не значи, че е модифициран?
Айде понаучи се да не помниш и четеш избирателно...
PS: 6 са, не 2 грешката е моя. Тези, които са произведени по-късно не са произведени чак толкова късно колкото си мислех. Но хъх 6 самолетоносача не могат да износят 400 самолета каквото искаш си пиши. Дай линк.
PS2: И изобщо не ми се оправдавай с атомните бомби, защото Япония сама си слага главата в торбата от алчност и лакомия за петрол.![]()
А Ирак беше ли заплаха за САЩ ? А Виетнам ?
И 'терористите' които уж са подкрепяни от талибанското правителство, са заплаха за САЩ дотолкова, доколко кучето на съседа е заплаха за мене..но не е много хуманно да тръгна да бия съседа си заради кучето ^
А що полетата с опиума почти не са намаляли след окупацията и защо износа на опиум се е увеличил ?
А защо при талибаните е било обратното ?
Все въпроси без отговор..![]()
ПП: Няма лошо Америка да ходи да си ги бие, понеже трябва да си оправдава някак си огромното военно производство(пък и няма кво да и кажат), но тва оправдаване и измисляне на някви висши идеали ми лази по нервите ^
За теб без отгвор за мен не. Правителството на Афганистан тотално финансираше Ал Кайда. Ако съседат беше избил цялото семейство или беше платил на някого да ти избие цялото семейство пак ли нямаше да е заплаха.Първоначално написано от ZipFail
Ирак беше заплаха за Кувейт и Саудитска Арабия - основните доставчици на петрол за Америка.
При талибаните е било обратното на кукуво лято. Опимните полета няма как да намалеят моментално, защото това означава хората да останат без поминак и афганистанската икономика да загуби 60% от своя БВП. Нещо неясно? Обсъждани са 800 пъти тия въпроси.
Егати негодната подводница-експеримент.Нищо де, въпроса е, че действително са имали някакви разработки по тоя въпрос.Първоначално написано от amk933
http://en.wikipedia.org/wiki/Attack_on_Pearl_Harbor
Погледни колонката вдясно.
Ако прочетеш повече информация се казва за един, сравнително малък спрямо другите, който е носел "само" 70.Така че е напълно възможно.
Явно първия наистина е бил пригоден от батълшип- но какво от това.Самолетоносач е. Другото което каза си е изсмукано от пръстите.
Да, факт е, че Япония води война и е против страната на х'Америка.Да, факт е, че я губи, колкото и да е жалко.
Да, факт е, че съюзниците са изроди и гледат да изтребят колкото се може повече цивилни чрез бомбандировки- дори с атомно оръжие.
...да не говорим за Виетнам, но там вече е друга история.
Слушайте мама и тате!
Ако Америка целеше да избие колкото е възможно повече хора, нямаше да хвърли атомните бомби, а щеше да доизибие останалата 1 милионна армия на Япония. Тогава пак щяхте да я обявите за нехуманна.
Значи... директивата е да се унищожават опиумните полета, но и да не се унищожават, защото ще се скапе икономиката? ъ... и талибаните са лоши и т.н. нищо че (реално) са желаели да унищожат опиума? Всъщност какво е талибан? Афганистанец, нежелаещ да е окупиран от чужда армия?Първоначално написано от amk933
Слушайте мама и тате!
Нехуманна е, защото ги хвърля в/у цивилно население в два града.Да ги метне нейде където ще бъде видяна силата им, но не и да нанесе толкова поражения в/у хората.Нали това е целта?ДА се видят бомбите.Първоначално написано от amk933
Слушайте мама и тате!
Директивта е да се унищожат и се унищожаваха, но в момента командата е да се подминават, защото е много силен удър срещу населението и икономиката.Първоначално написано от mitternacht
Талибани, муджахидини и т.н. няма какво да ти обяснявам какво са. Намери си материал и чети. Талибаните са там много преди Америка да окупира. Те са причината Америка да окупира.
А Виетнам кого заплашваше ?
А Ирак как заплашваше Кувейт ? С оръжията за масово поразяване дето не бяха отрити ?
А по времето на талибанското управление полетата от опиум са били спаднали на 73% от състоянието преди това...а в момента са на над 95% ^
Ама тва е сигурно щото талибаните пречат
А и 'подминаването' на полетата е доста интересно...и ние така не трябва да бием циганите дето продават хероин, щото с кво ще се изхранват ?!![]()
Те американците печелят от тия опиумни полета.К'во лошо- военна плячка.Причина за война.Все тая.
Ама много интересно го извъртате вие, американофилите.
В Сърбия имаше реален тормоз над християнското и сръбско население.Милошевич реши да се заеме реално по въпроса- тия пе'ераси бомбандираха там, защото не било правилно.
Има напълно измислено присъствие на терористи- Америка решава да бомбандира на другия край на света.Това уж било правилно.
Слушайте мама и тате!
Виж сега, приятелю... няма да стане, колкото и да се мъчиш.Пести си нервите.Първоначално написано от ZipFail
Нищо лично против момчето нямам, даже- напротив.Ще ми се да му отворим очите.Иначе, не е на добре сред младежта да има толкова заблудени.
Слушайте мама и тате!
В Афганистан САЩ може малко пвече да се бръкнат, като унищожат полетата и спонсорират с пари и мирни технологии Афганистан и помогнат за развитието на една нормална икономика.
В Херушима и Нагазаки е имало военни заводи и бази, ако не си наясно.Първоначално написано от mitternacht
Ако искаха да избият мирното население, Токио щеше да е целта.
Ирак как заплашваше Кувейт?Първоначално написано от ZipFail
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кувейт беше окупиран от Ирак, защото Садам Хюсейн не можеше да си плати дълговете към Кувейт за войната с Иран. Сещаш ли се? Саудитска Арабия беше следващата плячка, ама Америка изнесе цялата отбрана в две операции "Desert Shield", "Desert Storm".
Да бе сигурно са били намалели. За това е имало талибански бейове, които са прибирали реколтата и са я пласирали. Нещо като тукашната мафия. То и Доган не купува гласове нали, ако го слушаш него...
А това с хероина беше толкова, ама толкооова нелепо. Циганите не са 90% от българското население и мнооого малка част се издържат от пласиране. В Афганистан 80% от всичкото население отглежда опиум и той съставя 60% от икономиката. Производството на хероин ли издържа българската икономика, че не знаех...мнооооого нелепо сравнение.
Много ми е интересно, ако в България 50% от хората бяха католици, другите 50% бяха православни, Гоце беше католик и беше решил да избие православните с химическо оръжие дали щеше да пееш същите глупости, ако беше православен. Като не сте наясно с религиозното деление и контрола над петрола според етноса поне не говорете глупости за там...
Печелят те, печелят, ама ще разберат от теб, че печелят май, че до сега не знаеха...Първоначално написано от mitternacht
Това, което се е случвало в Югославия не е било нормално...И нека не местим темата, че това е доооста далече от самата тема и от това за което говорим.
Много обичам да ми въртите темите от Япония на Афганистан и после н Ирак, сега се върнахме на Сърбия. Е изберете си едно нещо...не като няма какво да кажете да местите целия спор...
Нямам нужда някой като теб да ми отваря очите. Като ти гледам картинката на профила ми е ясно колко са "отворени"...Първоначално написано от mitternacht
Първо отвори своите...
И със ЗипФейл от доста време си спорим и не вярвам да се нерви...поне аз не се нервя.![]()
Аватара ми е специален поздрав за тебеПисна ми да гледам чужди символи из форума, тъй че що да не сложа един на наш съюзник
Колкото до Хирошима и Нагасаки- щом това изкарваш благороден и акт на хуманност... няма за какво изобщо повече да говорим.
Слушайте мама и тате!
Не съм видял. Другия месец навършвам 17. Защо?Първоначално написано от bulgarian1878
Глупости... "съюзник".. в продължение на колко години?!?! По тая логика дай аз да си сложа съветско знаме щото сме били съюзници с руснаците 45 години?!Първоначално написано от mitternacht
EDIT: *исках да кажа съюзник с руските комунисти (да не обидя BERCUT)
Да вмъкна, че кръговратът или т.нар. свастика е символ намерен на осемдесетина километра от Бургас, който е бил изобразен първо на наша територия 6000 години преди новата ера. Образът изобразява затворена свастика, смята се, че предците ни, които са били тук тогава са го ползвами като слънце, като кръговрат на живота и прочее други положителни неща. След което се местят на изток, както вече знаете, а свастиката се променя от идните поколения.Първоначално написано от mitternacht
И още един малък и интересен факт: в началото чичо Хитлер е срещу нас, заради цар Борис /масон/, но след дълго изучаване на историята на България му става ясно що за народ сме и бързо иска да ни привлече в съюз с тях. И символът е на предците ни, които са били тук, а не негов.
Веско, познах. Просто питах... Порасни малко, тогава ще започнеш да виждаш нещата по-добре.![]()
Парадоксално е. Български патриоти и националисти, а по аватарите червени знамена със свастики, по описанията немски цитати... Срамно е!