- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснявам сее :(
ох ама докога да го чакам мацконикога не сам го чакала с такова нетърпениее
![]()
След като презервативът е бил цял, нямаш основание за притеснения. Като си спряла контрацептивите, може би трябва време организмът ти отново да регулира хормоналната продукция.
Като толкова се тревожиш, защо не се консултираш с АГ?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз си правих днес тест показа отрицателен .. но е и малко ран0 май .. м да и аз се замислих да не е от хапчетата , че иначе за кв0 да са тия презервативи.. ами мисля да почакам и да кажа да майка ми ( която страшно много ще се притесни ) и следователно и на гинеколог ..
Хората които без презерватив го правят не се притесняват толкова...
спокойно дее всичко е наред..разсей се с нещо друго....докато минат дните там и ще си го направиш,аз съм същото притеснение знам как се чустваш нооо няма позлза от това....успокой сее![]()
Няма причина да се притесняваш, щом всичко с презерватива си е бил здрав и т.н.След 1-ви път дори е нормално и да закъснее малко.
![]()
Незнам миля че няма... Поне според мен![]()
И аз не съм много на вътре с материала, но и на мен след първия ми път ми закъсня с 5 дни, бях се притеснила адски много, а и бях пила антибиоик в продължителност на 15 дни![]()
Ще ти дойде , споко. И аз по едно време бях същата паника. Просто изхвърли календарчето, и следващия месец всичко ще е наред![]()
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал