.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    спокси мацка,ще си го чакаме с теб

ох ама докога да го чакам мацко никога не сам го чакала с такова нетърпениее

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    След като презервативът е бил цял, нямаш основание за притеснения. Като си спряла контрацептивите, може би трябва време организмът ти отново да регулира хормоналната продукция.
    Като толкова се тревожиш, защо не се консултираш с АГ?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

аз си правих днес тест показа отрицателен .. но е и малко ран0 май .. м да и аз се замислих да не е от хапчетата , че иначе за кв0 да са тия презервативи .. ами мисля да почакам и да кажа да майка ми ( която страшно много ще се притесни ) и следователно и на гинеколог ..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Хората които без презерватив го правят не се притесняват толкова...

спокойно дее всичко е наред..разсей се с нещо друго....докато минат дните там и ще си го направиш,аз съм същото притеснение знам как се чустваш нооо няма позлза от това....успокой сее

Няма причина да се притесняваш, щом всичко с презерватива си е бил здрав и т.н. След 1-ви път дори е нормално и да закъснее малко.

:]

Незнам миля че няма... Поне според мен

И аз не съм много на вътре с материала, но и на мен след първия ми път ми закъсня с 5 дни, бях се притеснила адски много, а и бях пила антибиоик в продължителност на 15 дни

Ще ти дойде , споко. И аз по едно време бях същата паника. Просто изхвърли календарчето, и следващия месец всичко ще е наред
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Повече от фен Аватара на Azgalor
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Щом сте правили секс онзи ден и вчера, а днес трябва да ти дойде.. няма проблем.. защото когато правиш секс около менструацията няма как да забременееш.. има, де.. ама е доста по- трудно, така че не се тревожи.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си