- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сексът е супер, но боли.. >.<
Това за опитааа... не знам сега въпросния Надарен колко е опитен..Но пък се слави като градски хубавец, спортист е, хубаво тяло има, и хубава муцуна... Абе.. типичен плейбой, така да се каже... Не знам това до колко определя натрупването на опита.
![]()
![]()
I'm inlove with a criminal...
който има пръчка, той да мисли как да я използва
овчарите без мозък на село при овцете
за сетен път - то не е само до имането, а и до моженето!
I'll take your brain to another dimension
Ми доколко е правил секс като хората.Това със славата може да е подвеждащо.Нека да е Дейвид Бекъм,ако искаш и да има надарена палка.За какво ти е като не може да прави нищо? По-добре ще е някой по-малко надарен ама, ако знае какво да прави може и да промени мнението ти за аналния примерноПървоначално написано от Jessie
.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
За аналния не искам да ми се променя мнението. Насила хубост не става, нали?Първоначално написано от Whyniser
Относно опита и външността (+ славата) - да, така си е и си го знам. Просто вметнах.
Чудя се как да похдодя от сега нататък, че .. абе че накрая да успее да свърши..?Иначе ми е някак кофти.... :// Почвам да си вкарвам филми, че аз не ставам...
Вземете си бе!Давам ви благословията си!
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Само се пошегувах за аналния.Ти си знаешПървоначално написано от Jessie
. Е какъв е тоя негативен подход? Сещам се за няколко идеи, но съм изморен и леко ми се доспива.
Ако искаш драсни ЛС да ти кажа утре
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Какъв негативен подход?![]()
баси и проблема ми просто му кажи да не е угоист и да не ти го набива целия,може и ти да си тясна ,за толкова надарен.Да ти го вкарва ,колкото на теб ти е хубаво.Иначе за кво се чукаш с него като не може да ти достави удоволствие ,а болка.Поговори с него и ако не се промени го разкарай.Първоначално написано от Jessie
Sleda ot liubovta
Ехеее, я по-спокойно я карай, а?! Аз исках само съвет и/или помощ... К'во веднага скачаш "ебаси .. тва, ебаси онова..."Първоначално написано от anichka12345678
Първоначално написано от Jessie
Да ти имам проблема.
К`во искаш аз да отида и да поговоря с него?
То нищо няма да стане ,като пишеш по форуми.
Ти акъл в главата нямаш ли си?!Пипито не сиче.
Капиш?
Толкова ли не ти мина през ума да седнеш и да поговориш с него?!
И боже как може да се виждате само за да правите секс Оо
Много сме зрели.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Ми за това се виждаме, щото не искаме по-сериозни отношения... КАПИШ ?
И к'во веднага отваряш паст и ти ?!
Вече говорих с него ... Аре по-кротко..
Оставете момичето на мира да си нямаме проблеми, ясно?
Една единствена културна тема да има, перфектно описана и т.н., и вие да я оризилите - еми няма да стане.
Съвсем културно като голям човек ви го казвам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Може да е с по-малко чувствителен пенис и за това да свършва трудно. Познавах един такъв случай и не зависи от това дали мацката я бива или външният и вид, просто сексът и свирките са прекалено софт и само на чекии свършваше.
Пробвай с ръка да го довършиш. И може да си вземе някакъв крем за повишаване на чувствителността. Има по секс шоповете.
ПП. За другото, странно ми звучи, наистина MakeMeLaugh добре го описа. Трябва да се навлиза все по-дълбоко постепенно. Иначе на моето момче му е 18-20 см и си влиза целия безпроблемно, но постепенно.
Така,първо-здравейте!
Относно въпросът ти-Сигурна ли си че те боли от дължината на пениса,а не от дебелината му?Защото според мен причината е в дебелината,все пак не мисля че е толкова некадърно момчето че да го вкарва и да не забелзва че опира и че това е краят.(пък може и да е така,де да знам)
Опитайте с по-дълга любовна игра,за да се отпуснеш повече,повече ласки и нежности.Би трябвало да помогне. MakeMeLaugh добре описа как става постепенно.
Кажи му на твоя пич да го дава по-внимателно,не само да ръчка.
Това което каза,че едвали някое момче би отказало свирка- така е,мисля че те лъже относно френската.
пп: Искам да коментирам нещо казано от Bellatrix.Извинете ме ако информацията ми е грешна.Тя казва че пенисът на приятелят и 18-20 см постепенно и леко влиза ЦЕЛИЯТ,чувала съм че дълбочината на вагината е около 10-12 см най- много.Възможно ли е да влизат цели 20 ? според мен не.. моля ако греша някой да ме поправи.
![]()
Първоначално написано от Stef93
![]()
ЗНАЕХ СИ!
![]()
Лъжец!
![]()
![]()
В случая точно грешишПървоначално написано от Stef93
Когато едно момиче е възбудено, вагината му достига до 21 сантиметра поне.
10-12 е размерът на вагината в невъзбудено състояние
![]()
Първоначално написано от Bellatrix
Разбирам,извинявам се в такъв случай
![]()
Ние неможем да идем и да му кажем да бъде по-нежен, всичко си зависи от тебе ако се пресрамиш да му го кажеш на тебе ще ти е кеф после... нз - решавай си!![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Отрежи му го с няколко см, за да стане по мяркаПървоначално написано от Jessie
![]()
Ама аз не съм казала, че няма да говоря с него.Даже вече говорихме, но.. по телефона, тъй като сме малко далечко в момента.
Стигнахте ли до някакво решение?
Уж да... Каза, че щял да бъде по-внимателен следващият път.
Честно казано, не му беше никак приятно да му кажа, че е егоист.![]()
На никой не би му било приятно да му кажат така- истината боли, но все пак и ти трябва да мислиш за себе си!Първоначално написано от Jessie
Еми... да.. Какво пък.. крайно време е да спра все да искам да угаждам и така нататък.
![]()
Точно така !