- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическа тип "хармоника" с помощта на фолио ?!
Та днес гледах предаването "На кафе" по Нова тв и даваха идеи за прически за НГ. Едната прическа,която направиха беше с фолио.Просто накъдриха косата на момичето с фолио и се получи като хармоника.Стана супер ефектно,но не можах да видя отначало как се прави , как точно се навива фолиото.Търсих в ю-туб ,в гугъл ,ама...нищо.Така ако някой го е гледал или се сеща за какво говоря ;д и може да обясни да пише![]()
![]()
![]()
http://www.fashion-lifestyle.net/hair_style_broi29 - мисля че става въпрос за първата..
П.С - И аз ще се опитам да я направя..![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мн яко става ама немога мн да хвана как та навия косата около фолиото![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
наистина, става супер !![]()
и азПървоначално написано от galu6a
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Да супер става,но това ,което гледах аз беше наистина много добре начупено не беше като вълнички еми не знам как да го обясня ;д дано някъде да излязат клипчета от предаването ;ддиначе и аз искам да опитам ,ама не схващам как да си го навия фолиото '
![]()
Аз съм си правила косата така (по този начин който е показан на линка). Става много лесно. Фолиото се сгъва, за да стане лента и се свива на две през средата, хващате кичур (не много дебел) и го омотавате първо от едната, после от другата страна, като първо го слагате отдолу, после отгоре.
Ох, как го обясних само. Надявам се да съм ви помогнала да добиете поне бегла представа, въпреки супер обърканото ми обяснение.![]()
Аз гледах вече като развиват фолиото..не съм го гледала отначало..и ми е много интересно как се прави..кичурът беше нещо като зиг заг..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Първоначално написано от RoseDawn
![]()
супер яко й стана на тази и аз ще пробвам
![]()
а по темата..може да провериш в замунда,защото понякога качват там някои предавания,а ако го няма качено да направиш заявка..във вбокс предполагам,че ще се появи ..
![]()
Леле,накрая ефекта е...Уауууу!Първоначално написано от RoseDawn
![]()
![]()
I'm not in love this time,this night...
+ мн интересно стана ;д и аз гледах само като го развиват ; (Първоначално написано от liim0nka
Малеее става уникално просто![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Напишете в google - на кафе 28.12
Излиза предаването 1 част и 2 част.![]()
Наистина много хубаво се получава.
аз го гледах на две-на три.след като се увие фолиото около кичура,се навива на хармоника и се поставя между преса за кратко,след това смъкваш фолиото и защипваш с шнолка,за да се запази,докато направиш останалото...май е това.аз смятам да опитам![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
Да, прическата се получи ефектно.
Фолиото се навива лесно.
Едно по-широко парче се взима , а кичура се слага по средата на това парче и косата се обгръща със фолиото и от двете страни.
След това фолиото заедно със косата се навива , като хармоника , но по-добре на по-едро , след което навития кичур се задържа със преса за около 5-10 секунди.![]()
Първоначално написано от RoseDawn
мен ми се получава почти същото само че вместо с фолио си го правя с парцали![]()
Love is a feeling
Give it when I want it
cause Im on fire
Quench my desire
Give it when I want it
абе на клипчето в you tube онзи със какво пръска косата на момичето и после задължително ли е с дифузер или става и с сешоар ще съм ви много благодарна ако ми отговорите![]()
![]()
![]()
Прелестна е..Задължително ще я пробвам...
![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
леле..Първоначално написано от RoseDawn
Просто аз
Влязох в сайта на нова да гледам..обаче зарежда адски бавно...и зареди само началото..там където гала обяснява как се слага фолиото..
след това колко време задържаш с пресата..?
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
вие супер го обяснихте ама аз вече нямам оса
така чеее правете си го и за мен
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...