.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    София

Мъжки въпрос-Секс и спорт???

Отдавна ме мъчи един въпрос-Пречи ли по някакъв начин сексът или мастурбирането на спорта? Вие как мислите?По фитнес форумите подобни теми по скоро се обръщат на спам и реших да питам Вас...
    Мойто мнение е,че еякулация преди спорт пречи.А след по силова тренировка????
    Лично за мен говорим за плуване,тенис,лек фитнес в домашни условия със собствено тегло...

Град
    Варна
    Абе аз знам, че е добре 1-2 часа след тренировки, ама аз тей си знам, нали се сеш

не съм сиг.. но мисля ,че Преди тренировката - пречи.
    губиш тестостерон... ама е*и си... кво те е*е ..

Град
    Пред очите ти!
    На мен пък някой ми беше казал, че преди тренировка е хубаво да се изпразни тъй като на човека му ставало по-леко.

то да не е кило кисело мляко , че да ти олекне

Град
    Варна
    ТheImmortaL - мисля, че знаеш, че това никак не е вярно
    Някаква статия

на оргранизма след секс му трябват 4 часа за възстановяване и т.н. а пък и зависи от човека примерно след секс някои хора са уморени,дръги както е при мен е обратното,така че зависи как се чувстваш ти и аз плувам и на мен преди трен не ми пречи,а точно обратното помага мии :P

Супер фен Аватара на zero
    Кат се изпразниш и нямаш хъс
    А по 2/3 седмици кат не се изпразниш си фулл с енергия и си агресивен направо избухваш

Супер фен

Re: Мъжки въпрос-Секс и спорт???

Цитирай Първоначално написано от Wind_of_change
    Мойто мнение е,че еякулация преди спорт пречи.А след по силова тренировка????
    Ми то след силовата тренировка,ако наистина е силова няма да имаш после сила за каквото и да е.Дори да мислиш за секс,камо ли да го правиш.
    Иначе в дни без спорт не е лошо.Ще регулираш хормона и освободиш напрежението.

Голям фен Аватара на FantaMen
    tazo е оти по-добре се плува и аз да почвам така... преди някоя състезание някое секс маратонче и после в басейна да ги изям
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си