- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Есе на тема ''Машините стават все по-сложни, а хората все ..
Здравейте хора .. по БГ имам да пиша есе на тема ''''Машините стават все по-сложни, а хората все по-прости'' и нямам никфи идеи кфо да пиша .. всъщност май ме мързи но както и да е
имам нужда от помощ ..
дайте някфи идейки моля ви които да вмъкна .. смисъл и едно изречение ми върши работа ((:
плииииисссс хелп ми :Д
Приятно изкарване на новата година ((: и не прекалявайте с алкохола !!
Music (:
Maybe I am inLove (:
Well .. I feel like whatever ''-
просто кажи на даскалицата да гледа терминатор 1 и 2, кво ше си иргаем с есета
Ами да! (точно както в песента на токио хотел automatisch и изобщо целият им нов албум е посветен на това!) Ами защото машините са толкова сложни и човек се учи механично (automatisch), как да натисне кошченцето за да включи телевизора, или как да си инсталира скайп на новия iPhone (btw имам iPhone и ужасно се затапява от тая простотия). Наистина машините се осложняват а хората затяват от тях! Всичко им вършат на готово машините! Хората нищо не правят освен да ги накарат да работят. Например интернета хайде: имаш да правиш доклад, вместо да отидеш в библиотеката да вземеш книги да четеш преписваш подчертаваш изваждаш и после да напишеш един хубав доклад, но всъщност да си научил ужасно много неща в дадената свера докато го пишеш, ти е по лесно да натиснеш копченцето да влезеш в pomagalo.com да си изтеглиш докладчето, да го изпечаташ (без дори да го прочетеш) и да го дадеш на госпожата! Какъв е смисала? Научил ли си нещо? Дали си изпълнил смисала заради който ти е даден доклада, а именно да научиш нещо което ще ти трябва??? .... Дори душевно се опустошават хората.. Хората се превръщат в роботи влагат все по малко и по малко чувства! Всичко се постига на базата на използване на все по малко енергия - натискане на едно копченце!!....... (абе Токио Хотел напраиха цял албум на тази тема Humanoid или Automatisch)
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мързи ви,мързи вии... На никой май не му се отразява тая ваканция добре,а!?...
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Егати лесните и приятни работи дето са ви дали хората! Не са ви натъпкали да пишете програми на Ц++ или да учите органична химия и квантова физика, както и виша математика (второ ниво) + 10 листа събджанктив по английски! И тва е в 10 клас! Град Варна...... А аз с мислих че аз съм боклук, некадърник и т.н. успокоително е да знаеш, че има и по-тъпи от теб! Може би е от даскалото ми.. не трябваше да ме приемат след 7ми клас...
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
виШа математика ше учи той.. пХАХХАХА![]()
![]()
![]()
![]()
застреляй се :д те е.а у дебила
абе.. ти си позор за града бе(в кръга на шегата,да не се засегнеш ся)
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Авторката е жив пример за тая тема. Дори съчинението не може да си напише.![]()
Дебил ше викаш на себе сиПървоначално написано от lubomirky
![]()
Я ми помогни малко, че не мога да се сетя за едно число и мерните му единициПървоначално написано от dimi93
, а именно √(43,90520121).10^-[(2^5+2)]. Беше на някой си там ..
![]()
И ще те помоля и за математиката, щом си на Второ ниво, значи трябва да сте минали интегралите демек имам да се реши следния интеграл: ∫(cosx)^-1.dx.
Адски ще съм ти благодарен, а и ако се чудиш ^ е степенуване.
П.п:![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Първоначално написано от AnTiBuLLsHiTs
Ам дюд 10 клас съмсега сме на параметрични неравенства! Но съм сигурен, че когато стигнем този материал 100% ще мога да ти ги реша
![]()
Целта ми не беше да се правя на мноого знаещ и т.н.! Човек може и да е тъп, но ако има желание да се постарае и да го направи! Се 3ка ще вържеш! Авторката иска да и напишем есето тя само да го препише (може да го изпечата дори) и това е! Даскалите са и го дали за да си напрегне ума и да си го напише сама! Иначе какъв е смисала вообще да се дава след като може да си бръкне в нета и да го препише? Ще опражни ли мозака си? Аи това е лесна и дори приятна тема за разсаждение! Може да се изброят толкова много причини, да опиша толкова много неща - та тя самата е пример за това с пускането си на тази тема. Просто няма ли да е по лесно да седнеш и да свършиш нещо да видиш резултата от труда си? Няма ли да се чустваш много по удоволетворена от колкото някой да ти го напише, ти да го препишеш и айде пей сърце!? Ами утре на матурата какво ще правим? М? Или ако недай си боже решим да кандидатстваме вишо... Не цял живот някой ще и решава ей тъка проблемите, без тя да си мръдне пръста. Утре какво? Ще пусне тема: може ли да ми намерите работа? А после друга тема: Може ли да работите вместу мен? Тъка ли? Аи разбирам да е нещо сложно - някое гадно уравнение по химия, физика, математика или някоя задача на Ц++, но това е литература! Родният и език, който ще и трябва цял живот!.... Не се заяждам или карам с никого! Просто изказвам мнението си! Не се правя на много знаещ или много умен или интелигентен! Просто изразявам мнение! Всеки има право да изкаже мнение за това е форума!
dimi93, не съм ти "дюд" и не учиш "виша" математика, не искм да се заяждам просто говориш наизуст, не знам с каква цел - да впечатлиш другите или просто си чул някъде нещо, но малко се излагаш като говориш неща, които не разбираш.
А и спри да говориш за роден език и правопис, че правиш толкова грешки, а си тръгнаш акъл на другите да даваш.
смисала, вообще, опражни, мозака, разсаждение, вишо
смисъла, въобще, упражни, мозъка, разсъждение, висше
Айде със здраве.![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
dimi93
Главата ми не може да го побере просто..!!
Как имаш смелостта да даваш акъл на някой при положение, че твоето състояние е направо брутално..??![]()
Правопис + Пунктуация =![]()
виШата математика може и да ти се отдава , но вероятно само тя.
не, дебил ще казвам точно на теб.Първоначално написано от dimi93
Грух,грухПървоначално написано от Infinity
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
tva kostova ni go dade i na nas i sa 6te se 4udq kvo da pi6a![]()
![]()