.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Възможно ли е?

Възможно ли е двама човека да са родени един за друг. Да си пасват супер много. И всички да им го казват, а те да не го вярват или поне да се опитват да не вярват. Кажете, възможно ли е!

Другите са тъпи, а те са заблудени!
    “ А ти сигурно си мислиш,
    че животa е игра?
    Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    възможно е..страничните наблюдатели понякога гледат по-трезво на нещата отколкото хората замесени в цялата ситуация

Супер фен
    Град
    Мбабане
    това е невъзможно !

ако не се привличат взаимно и не чувстват това,който каквото и да говори - все тая.

Ооо,да има ги такива.Отказват да приемат,че трябва да са заедно и се правят на недостъпни.Но мисля,че в повечето случаи е виновен само единият.

Повече от фен Аватара на s3nsual
    Град
    Монтана / Враца
    Ако наистина са родени един за друг , ще го разберат някои ден и ще бъдат заедно
    Memento mei, memini tui!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не вярвам, че хората са родени с написана съдба.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Винаги и двамата го усещат.. просто единия си го признава, че го вижда, а на другия му се иска да не е така. Но другите много често грешат за реалните неща в ситуацията тъй като няма как да знаят какви точно са отношенията и чувствата между двамата.

(Не)възможно е.
    Наричай ме идея на полудял отшелник,
    изваял своя свят от полъха на нежност.
    ...
    Раздялата ми с тебе и с мене бе раздяла.

Просто всички ми потарят всеки божи ден, че трябва да съм с едно момче. Много сме си подхождали като двойка. Няма един човек, който да твърди обратното. Винаги съм казвала, че нищо няма да стане, но...аз самата не знам какво искам. Просто това ми го повтарят всеки ден и започнах да се замислям дали няма нещо вярно.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    аз вярвам 4е има хора родени един за друг,ама на тях не им го казват другите,те сами го 4устват.А и 6том пита6 вярва6 ли?!?-НЕ!!
    Когато сре6те6 родения за теб сама 6те разбере6 без да иска6 не4ие 4ужди мнение или да слу6а6 някои си

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    И аз вярвам,че има хора = родени един за друг..А и ако се обичат - някой ден ще го разберат
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    възможно е..страничните наблюдатели понякога гледат по-трезво на нещата отколкото хората замесени в цялата ситуация
    Така така. Пускай намеци ти :Р

А иначе - може. Всеки има право да е идиот

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

възможно е,всякакви хора има по този свят ....
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Цитирай Първоначално написано от BloodyAmy
    аз вярвам 4е има хора родени един за друг,ама на тях не им го казват другите,те сами го 4устват.А и 6том пита6 вярва6 ли?!?-НЕ!!
    Когато сре6те6 родения за теб сама 6те разбере6 без да иска6 не4ие 4ужди мнение или да слу6а6 някои си
    +1

Супер фен
    Не знам кой може да е толкова тъп и заблуден, че да вярва в такива глупости..

Естествено, че е възможно. Какви ли не хора има по света..
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Голям фен Аватара на dakata123
    Град
    моя сибствен град
    Що па' не Няма невъзможни неща

А другите защо се опитват да ви ореждат живота (като ви говорят, че сте един за друг) ? Искат да ви женят ли ?
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Офф ве4е станаха две теми такива хора казвайте 4е това е ва6 проблем не 4е е на някой дръг или примерно

Да, мой проблем е. Всички ми повтарят, че супер много си пасвам с едно момче. Ние сме добри приятели и от време на време (рядко) излизаме заедно. Чатим си и си имаме много голямо доверие. Имаме добри приятелски отношения, но това е всичко. Той е влюбен в друга, а аз си имам достатъчно проблеми, че и да се влюбвам и така. Ама ви питам дали наистина може да сме родени един за друг? И аз не вярвах ама то всеки ден като ми го повтарят взех да се замислям.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Само във филмите и сериалите може би.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Има едни книжки Здрач - там има едни такива.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Не вярвам, че има хора родени един за друг, може би по филмите, но филмите не са живота ни, нали така? Лично аз подкрепям мнението, че двама човека не се разждат един за друг, а по стечение на обствоятелствата, на много жертви от тяхна страна, на любов, изграждат една хубава и стабилна връзка, която удовлетворява техните желания

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си