.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Най-перверзното изживяване ?

Не бях срещал такава тема, затова реших да пусна. И тъй като я пускам, аз съм първи.

Това беше преди две години и половина. Бяхме двамата вкъщи насаме. Тя започна да се натиска и отидохме в банята, и направихме "подводница". И ето там започна Каза ми, че иска да я оближа (съвсем сериозно) и аз и викам ми добре, ще те намажа с шоколад (на майтап разбирасе) и тя - СУПЕЕЕЕР . Излизах си момичето и беше супер перверзното

Айде сега ваш ред е

Голям фен Аватара на revolver
    Ами давах една ношна смяна и отидох да посета момичетата от инжинерството .Правих го с една испанка около 7 пъти във огроомна стая за лекций.Имаше невероятно ехо !

Испанките са Seeeeexyyy

Супер фен Аватара на kosder
    Почесох се по ръката и свърших,много съм добър ;]
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Аз пък само като си помисля, и веднага свършвам Бия те !

Ще те хване срам, ако го разкажа
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пловдив
    А какво е "ПОДВОДНИЦА"?

Разказвайте, разказвайте :P

Подводница - затваряте се в една стая с фасове и алкохол, след което се натискате..

Супер фен Аватара на Jessie
    Град
    Велико Търново
    С въпросния бяхме колеги в ресторанта на хотела, където бачкахме... И след първия ни път заедно тръгнахме. Видя се, че имаме общи интереси.

По темата... беше в банята на неговата стая, докато в другата стая всички останали 8 момчета и 1 момиче уж спяха... Подобности не издавам... ;ддд

I'm inlove with a criminal...

Град
    Paradise
    Подпукахме се веднъж на една полянка.

А по едно време той си сложи една полицейска риза и играхме на чичко полицай И се правихме, че съм пияна и съм карала с повишена скорост и трябвало да му духам на апаратчето да видим пияна ли съм И после як секс

Супер фен Аватара на Shia
    Бях в цикъл,той влезе в мен гол,без шушляк,без притеснения.Наведох след 30сек. и го поех в устата си-алагле с кръвчица мммммммммммм....

Цитирай Първоначално написано от Shia
    Бях в цикъл,той влезе в мен гол,без шушляк,без притеснения.Наведох след 30сек. и го поех в устата си-алагле с кръвчица мммммммммммм....
    Тва беше гадно..

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Stef93
    Тва беше гадно..
    Мисля че току що една част от мен умря...
    Westside rollin' all day, every day

Бяхме на кафе аз , 2 приятелки един бивш . Както си се бяхме гушнали двамата и аз си говорех с приятлеките ми дой тихичко ми шепнеше в ухото какво мисли да ми причини в тъмните сепарета вътре в кафето ... Не знам от допира на тялото му към моето и от тези думи ли беше , но цялта изтръпнах !

Да но, после какво правихте ? Не бъди егоистка кажи.... Ама целта е да разказвате случки. По-перверзно не можете ли ? Изповядайте перверзността си тук... :P

Цитирай Първоначално написано от TheX
    Цитирай Първоначално написано от Stef93
    Тва беше гадно..
    Мисля че току що една част от мен умря...
    Sleda ot liubovta

Повече от фен Аватара на Azgalor

чуй ся малко, чуй чуй чуй чуй сега .... значи там отиаме и ти каам мале бам ба, и до там и изведнъж даан.. джас ама дран ти казвам бе дан и оня вика "леле олеле але " ма смях голям и тя и той на тя вика и то "бу тате" маааааааа телефона дзъъннн и аз пръц и там туй паат на земята и туш батеее мн лудо си беше

Малее....
    It's too late...

стоях с бившо гадже в един бар в центъра на Варна през деня.
    бяхме на едно тъмно и отделено сепаре в един ъгъл,
    на маса - един срещу друг. аз си свалих токчетата,
    той си си разкопча дънките
    и започнах да му правя footjob под масата.
    той страшно се беше възбудил, едва стана да плати
    и отидохме в колата ни, която беше наблизо.
    там го довърших със свирка.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от anika17
    стоях с бившо гадже в един бар в центъра на Варна през деня.
    бяхме на едно тъмно и отделено сепаре в един ъгъл,
    на маса - един срещу друг. аз си свалих токчетата,
    той си си разкопча дънките
    и започнах да му правя footjob под масата.
    той страшно се беше възбудил, едва стана да плати
    и отидохме в колата ни, която беше наблизо.
    там го довърших със свирка.
    не е зле.

anika както обикновено отнася всички.

Цитирай Първоначално написано от KandidatZaSlava
    чуй ся малко, чуй чуй чуй чуй сега .... значи там отиаме и ти каам мале бам ба, и до там и изведнъж даан.. джас ама дран ти казвам бе дан и оня вика "леле олеле але " ма смях голям и тя и той на тя вика и то "бу тате" маааааааа телефона дзъъннн и аз пръц и там туй паат на земята и туш батеее мн лудо си беше
    Сериозно ли ве ?! Много си перверзен
    Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !

Град
    В.Търново
    едно сдобряване
    а именно
    започнахме да се караме зверски, замахвах да го удрям, крещях силно, той беше много вбесен, и от време на време ми хващаше ръцете когато замахвах към него. Карахме се поне половин час, дори отнесе няколко шамара и ритника от мен, то не бяха хвърляния на възглавници, покъщнина като цяло..И в един момент когато вече трябваше някой да си тръгне и да затръшне вратата, той тръгна към мен, и аз си викам: Тоа се побърка, ся ше ме пребие! хаха И той ме хвана и ме блъсна на леглото, мисля дори че се ударих в ръба хах И аз бях все още бясна, продължихме боя върху леглото, който естествено прерасна в друго.. но си запази агресията. Беше наистина БРУтален, точно какъвто харесвам.. беше умопомрачително, след това не можех да.. гледам даже хаха

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от KandidatZaSlava
    Бахти,нищо не разбрах
    Westside rollin' all day, every day

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си