.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

пак за пирсинг

Здавейте.Искам пак да питам (знам че е банално вече) за обеца на пъпчето.Ако си я пробия сама какво ще стане,аз не мога да търпя друг да ми причинява болка.Искам да изкажете мнения и опит.Благодаря предварително.

Re: пак за пирсинг

Цитирай Първоначално написано от drifft
    Здавейте.Искам пак да питам (знам че е банално вече) за обеца на пъпчето.Ако си я пробия сама какво ще стане,аз не мога да търпя друг да ми причинява болка.Искам да изкажете мнения и опит.Благодаря предварително.
    Ще си доставиш удоволствието от инфекция,която ще обхване коремната стена,а тя е изключително тънка,следователно органи-Goodbye! Специалистите в поставянето на пиърсинг няма как да ти причинят болка,понеже слагат упойка. Бягай в някое студио, не си помисляй за 'направи си сам', това им е работата на хората. Ако действаш сама ще създадеш и за здравните работници..

Re: пак за пирсинг

Цитирай Първоначално написано от RoseDawn
    Цитирай Първоначално написано от drifft
    Ще си доставиш удоволствието от инфекция,която ще обхване коремната стена,а тя е изключително тънка,следователно органи-Goodbye! Специалистите в поставянето на пиърсинг няма как да ти причинят болка,понеже слагат упойка. Бягай в някое студио, не си помисляй за 'направи си сам', това им е работата на хората. Ако действаш сама ще създадеш и за здравните работници..
    +1
    За какво е Търсачката,Google...?
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Как ще се пробиваш самичка, бе ?! Леле..ще си докараш някоя инфекция!Бягай при специалист по-добре!
    It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Град
    В сърцето му!
    Една приятелка ходи при специялист. Объркало се е нещо и я пробил грешно (при това човек които се занимава с това от години) Сега трябва да си прави операция и ще го съди за да вземе парите за операцията.

Сами тръгнали да се пробиват..

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    То болката е миг.. няма какво толкова да й търпиш даже..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Болката е миг,ами последствията след това?По-добре отиди при специалист,за да не ти се налага да пускаш тема и в Здравни проблеми и болести
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    Wonderland
    и''специалист'' не е хирург или козметичка,а ПИЪРСЪР в студио.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си