- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- пак за пирсинг
Здавейте.Искам пак да питам (знам че е банално вече) за обеца на пъпчето.Ако си я пробия сама какво ще стане,аз не мога да търпя друг да ми причинява болка.Искам да изкажете мнения и опит.Благодаря предварително.![]()
Ще си доставиш удоволствието от инфекция,която ще обхване коремната стена,а тя е изключително тънка,следователно органи-Goodbye! Специалистите в поставянето на пиърсинг няма как да ти причинят болка,понеже слагат упойка. Бягай в някое студио, не си помисляй за 'направи си сам', това им е работата на хората. Ако действаш сама ще създадеш и за здравните работници..Първоначално написано от drifft
![]()
+1Първоначално написано от RoseDawn
За какво е Търсачката,Google...?![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Как ще се пробиваш самичка, бе ?! Леле..ще си докараш някоя инфекция!Бягай при специалист по-добре!
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Една приятелка ходи при специялист. Объркало се е нещо и я пробил грешно (при това човек които се занимава с това от години) Сега трябва да си прави операция и ще го съди за да вземе парите за операцията.
Сами тръгнали да се пробиват..![]()
![]()
То болката е миг.. няма какво толкова да й търпиш даже..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Болката е миг,ами последствията след това?По-добре отиди при специалист,за да не ти се налага да пускаш тема и в Здравни проблеми и болести![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
и''специалист'' не е хирург или козметичка,а ПИЪРСЪР в студио.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()