- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета,колко % от момчетата в ежедневиято ви,ви привличат?
просто сега се замислих за въпроса,тъй като ние мъжете сме навити на всичко което мърда(естествено се съобразяваме със ситуацията и не даваме воля на желанията си почти никога),та ще ви помоля да се замислите:примерно за 1 ден ако видите 100 момчета,в различни места и ситуации,с колко от тях ще ви се прииска да правите секс,средно статистическиясно е че всичко винаги е различно,но се замислете до сега в ежедневието си по колко от момчетата които видите са ви привличали и как изглеждат тези които ви привличат и тези които ви отблъскват.без клишета моля ви.
хм,интересен въпрос![]()
може би с около 50 %леле,учудих се от себе си
![]()
Значи чакай ето аз как разбирам въпроса-ако на улицата или некъде другаде вида момчета,с кои от тях бих правила секс..
Та ако е така-примерно..прей 3 дена беше от всичките видени с едно бих(не ми е гадже ) -та тва колко %
Ае казвАМ 45 %![]()
А как изглеждат-еем това беше с черна/кафява коса ии не много висок.Те тва е![]()
Та също така тези,които по принцип ме привличат са със сини очи и некфа по-светла коса,но то си зависи от човека,има си изключения
Надявам се да отговорих на всичките ти въпроси![]()
![]()
![]()
от 100 момчета, поне с 90 няма да мога дори да завържа разговор, а останалите няма да са "мой тип".. желание за секс? зависи от..погледа на момчето. хах Но бих отказала при възможност fo sho..
33,87657838% !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D>
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
20%![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
много падна процента нещо,това да изпитваш сексуално привличане към другия пол е по-нормално,отколкото да не изпитваш такова,да не сте монахини,другата възможност е да живеете в село,кадето дори и хлабът се купува от хоримака.
Че теб и инвалиди ли те привличат?Първоначално написано от viallite
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от DollDaggaBuzzBuzz
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
като момче казвам 10% от момчетата :>
GTA Stunting
10% - 15% !
Първоначално написано от ScionOfStorm
рядко се случва някой да ме привлече ей така на улицата до толкова, че да се обърна след него, камо ли да имам желание за секс с негоПървоначално написано от kiborganaizer
![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Оле майкооо..
40,483% ..
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
рядко се случва някой да ме привлече ей така на улицата до толкова, че да се обърна след него, камо ли да имам желание за секс с него[/quote]
на мен ми трябва десета от секундата за да разбера дали някое момиче ми харесва,а за тези които са ''яки тупалки'' имам чуството че имам радар и главата ми сама се завърта към тях,то ако трябваше да се обръщам след момичето и да се заглеждам ехеее.. нямам толкова време.явно жените мислите бавнокаква изненада
мм ако трябва да бъда честна около 40%![]()
![]()
![]()
Сексуалното желание при жените зависи от много повече неща отколкото при мъжете. Да, може някое момче на улицата да ми хареса, дори може да помисля за секс, но това не значи че задължително ще си легна с него, ако дойде и ми предложи или пък, че в този момент съм сексуално възбудена.
Колко от мъжете които срещам по улиците ми харесват и намирам за привлекателни? Ами бих казала по-малко от 10%....
окoло 20%, ама може повече и по-малко![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Те па по улицата се разхождат такива красавци простооо ша ги изеба сичкиииПървоначално написано от crazymm
![]()
Подкрепям мнението на това момиче.. не ми се е случвало да видя някои и да искам да правя сеkc с него..Мога да си кажа че е готин но чак пък да тръгна с него ей така...
CuAnd0 eL aMoR no eS LokUra n0 eS am0R
Сега съм обвързана. Тъй че (ако секс ситуацията става само и само в мислите ми и е просто основана на това, че въпросните индивиди са богове на красотата едва ли не) да речем 2-3ма...
Ако нямам гадже, максимум 10ма...
ами ако е готин мъж го желая