.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 59
    Голям фен Аватара на Dollystar
    20-30% от момчетата може би ... ако ми минат през погледа 80 най-много 15-20 от тях да ме привлекат.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    може би 30% макар,че напоследък не съм се заглеждала по момчета
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

рядкост са момчетата след които се обръщам и заглеждам..но дори да има такива ще са 15 -20 %..но това не означава че ме привличат сексуално..просто ми харесват като външност

Повече от фен
    10-15% може би..
    ТВЪРДЕ Е ОТНОСИТЕЛНО.

И аз съм си задавала същия въпрос и отговора е, че ме привлича само моето гадже. Другите нз защо не си забелязвам вече. Иначето преди 5 месеца като нямах гадже бях навита на всичко живо, ама това гадже ми влияе по някакъв начин...

Нообче адски много си те обичкам :*

Ебахтиии 10-15-20% ... къде живеете вие бе... няма ли свестни момчета във вашите градове. Пууу... странна работа..

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    не повече от 10%-15%
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

3%...много съм притенциозна

Зависи от момчетата чак желание за секс не знам амаа да искам да се...опознаем може би 35%
    Never again will I hear you
    Never again will I miss you
    Never again will I fall to you
    Never
    Never again will I kiss you
    Never again will I want to
    Never again will I love you
    Never!

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    пфф еми 15-20 ддзн

Мега фен Аватара на Spider4eto
    50-60-70%

Мега фен Аватара на Hilary_
    Сексуално да ме привличат 0% .. а да ги харесам по външност .. относително е ..

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    лесбийка ли си ????

Цитирай Първоначално написано от kiborganaizer
    лесбийка ли си ????
    Трябва ли да съм щом не се мятам на всеки?

Град
    Знам ли и аз,майна
    лесбийка ли си ????
    Меже просто да си "бавна",майна,просто като видиш някой и чак след половн година сгряваш,че те кефи.Ще се оправиш,но още не са те разработили дет се вика.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Ако тези 100% бяха моми4ета 6тях ги мина си4ките

Re: момичета,колко % от момчетата в ежедневиято ви,ви привли

просто сега се замислих за въпроса,тъй като ние мъжете сме навити на всичко което мърда(естествено се съобразяваме със ситуацията и не даваме воля на желанията си почти никога),та ще ви помоля да се замислите:примерно за 1 ден ако видите 100 момчета,в различни места и ситуации,с колко от тях ще ви се прииска да правите секс,средно статистически ясно е че всичко винаги е различно,но се замислете до сега в ежедневието си по колко от момчетата които видите са ви привличали и как изглеждат тези които ви привличат и тези които ви отблъскват.без клишета моля ви.
    аз не съм от момичетата,които заглеждат по-пътя хората и да коментирам.Ще споделя един случай,просто нямаше как да не ми се набие на поглед-извесно време ,всяка сутрин се засичаш с едно момче и още първия път ,когато го видях ,се гледахме в очите и нищо не си казахме и така всяка сутрин.Рус със съни очи ,страшно сладак.Но за зажост само усмихването и поздравяването не доведоха до нищо.Вече не се засичаме
    Sleda ot liubovta

това е защото момичетата взехте много да се надувате и ние момчетата не искаме в случай че ви кажем че ви харесваме да се направите на тежки,в последнете години много си вдигате рейтинга над истинското ви ниво (мое мнение)

Цитирай Първоначално написано от gogo4o4o
    Цитирай Първоначално написано от viallite
    33,87657838% ! =D> =D> =D> =D> =D> \/ \/ \/ \/ \/ \/
    Че теб и инвалиди ли те привличат?
    че инвалидите не са ли хора според теб .УМРИ

лесбийка ли си ????
    разбира се сега момиче на 15 - 16 е недопустимо да не е правила секс поне ... 100 пъти ти как я мислиш тая леле уникални сте просто

75 някъде ..,

ае питам каква част от момчетата които виждате в ежедневието си ви привличат,не с каква част от тях сте спали.лапета тъпи

ае питам каква част от момчетата които виждате в ежедневието си ви привличат,не с каква част от тях сте спали.лапета тъпи
    тоя па .. като сме тъпи защо питаш нас бе умнико? аее само не се прави на много вървежен ..

теб и фарбат не ви питам,щото сте тъпи и не можете да четете,а ако започне да ми пука колко съм вървежен в сайт и още повече в този,значи вече няма надежда за човечеството.така че прави си снимки в кенефа и обяснявай на другите 14 годишни секс машини,каквото те питат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си