- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета,колко % от момчетата в ежедневиято ви,ви привличат?
20-30% от момчетата може би ... ако ми минат през погледа 80 най-много 15-20 от тях да ме привлекат.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
може би 30% макар,че напоследък не съм се заглеждала по момчета![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
рядкост са момчетата след които се обръщам и заглеждам..но дори да има такива ще са 15 -20 %..но това не означава че ме привличат сексуално..просто ми харесват като външност![]()
10-15% може би..
ТВЪРДЕ Е ОТНОСИТЕЛНО.![]()
Ебахтиии 10-15-20% ... къде живеете вие бе... няма ли свестни момчета във вашите градове. Пууу... странна работа..![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
не повече от 10%-15%
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
12%. :P
Зависи от момчетата чак желание за секс не знам амаа да искам да се...опознаем може би 35%![]()
Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never
Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never!
Сексуално да ме привличат 0% .. а да ги харесам по външност .. относително е ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
лесбийка ли си ????Първоначално написано от Hilary_
Трябва ли да съм щом не се мятам на всеки?Първоначално написано от kiborganaizer
![]()
Priceless .. <3
Меже просто да си "бавна",майна,просто като видиш някой и чак след половн година сгряваш,че те кефи.Ще се оправиш,но още не са те разработили дет се вика.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Ако тези 100% бяха моми4ета 6тях ги мина си4ките![]()
аз не съм от момичетата,които заглеждат по-пътя хората и да коментирам.Ще споделя един случай,просто нямаше как да не ми се набие на поглед-извесно време ,всяка сутрин се засичаш с едно момче и още първия път ,когато го видях ,се гледахме в очите и нищо не си казахме и така всяка сутрин.Рус със съни очи ,страшно сладак.Но за зажост само усмихването и поздравяването не доведоха до нищо.Вече не се засичамеПървоначално написано от kiborganaizer
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
това е защото момичетата взехте много да се надувате и ние момчетата не искаме в случай че ви кажем че ви харесваме да се направите на тежки,в последнете години много си вдигате рейтинга над истинското ви ниво (мое мнение)
че инвалидите не са ли хора според теб .УМРИПървоначално написано от gogo4o4o
![]()
разбира се сега момиче на 15 - 16 е недопустимо да не е правила секс поне ... 100 пъти ти как я мислиш тая леле уникални сте простоПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
75 някъде ..,
ае питам каква част от момчетата които виждате в ежедневието си ви привличат,не с каква част от тях сте спали.лапета тъпи![]()
тоя па .. като сме тъпи защо питаш нас бе умнико? аее само не се прави на много вървежен ..Първоначално написано от kiborganaizer
![]()
Priceless .. <3
теб и фарбат не ви питам,щото сте тъпи и не можете да четете,а ако започне да ми пука колко съм вървежен в сайт и още повече в този,значи вече няма надежда за човечеството.така че прави си снимки в кенефа и обяснявай на другите 14 годишни секс машини,каквото те питат.