- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета,колко % от момчетата в ежедневиято ви,ви привличат?
тогава като не ти дреме какво правиш тук?!?! А?Първоначално написано от kiborganaizer
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
напоследък изпадам често в клинична смърт и докато ми тече плюнката от затъпяване,след 3 турски сериала,7тв предавания и бърз поглед над поредните 100тина дразнещо кухи човешки пародии от реалния живот,които всеки ден се увеличават,влизам в теенпроблем за да се отвратя съвсем от обществото което ме заобикаля.
извод: Не влизай в тийнпроблем .. макар, че мъките ти съвсем не опират до него или до турските сериали, но поради една или друга причина си решил, че тук е проблема .. както и да е ..Първоначално написано от kiborganaizer
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
извод:не мога да избягам от простотията,но мога да се посмея на простите хора в сайта,понякога има големи изцепки.
Идеално . . . ставаш за моя жена :PПървоначално написано от Hilary_
:d
по темата - бих спал с около / привличат ме / кефят ме / = около 30 момичета/жени![]()
това е от около 1000-1500 дами/девойки/жени/момичета и т.н. . . .
Иначе има и много-много други . . .
Нооо да речем че нещо от порядъка на 15-25 % . . .
2-3% само от тези които познавам. Ако включим и хубавците, които срещам по улицата и холивудците може би 40%![]()
![]()
Много малко ме привличат...може би 5-6 %...как да ме привлече някой който изглежда на педалче....
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.