.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от kiborganaizer
    теб и фарбат не ви питам,щото сте тъпи и не можете да четете,а ако започне да ми пука колко съм вървежен в сайт и още повече в този,значи вече няма надежда за човечеството.така че прави си снимки в кенефа и обяснявай на другите 14 годишни секс машини,каквото те питат.
    тогава като не ти дреме какво правиш тук?!?! А?

напоследък изпадам често в клинична смърт и докато ми тече плюнката от затъпяване,след 3 турски сериала,7тв предавания и бърз поглед над поредните 100тина дразнещо кухи човешки пародии от реалния живот,които всеки ден се увеличават,влизам в теенпроблем за да се отвратя съвсем от обществото което ме заобикаля.

Мега фен Аватара на Hilary_
    напоследък изпадам често в клинична смърт и докато ми тече плюнката от затъпяване,след 3 турски сериала,7тв предавания и бърз поглед над поредните 100тина дразнещо кухи човешки пародии от реалния живот,които всеки ден се увеличават,влизам в теенпроблем за да се отвратя съвсем от обществото което ме заобикаля.
    извод: Не влизай в тийнпроблем .. макар, че мъките ти съвсем не опират до него или до турските сериали, но поради една или друга причина си решил, че тук е проблема .. както и да е ..

извод:не мога да избягам от простотията,но мога да се посмея на простите хора в сайта,понякога има големи изцепки.

Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Сексуално да ме привличат 0% .. а да ги харесам по външност .. относително е ..
    лесбийка ли си ????
    Трябва ли да съм щом не се мятам на всеки?
    Идеално . . . ставаш за моя жена :P

:d
    по темата - бих спал с около / привличат ме / кефят ме / = около 30 момичета/жени

това е от около 1000-1500 дами/девойки/жени/момичета и т.н. . . .

Иначе има и много-много други . . .
    Нооо да речем че нещо от порядъка на 15-25 % . . .

80% някъде,с такива момчета в България е малко трудно да дадеш под 50% или поне аз така мисля

Голям фен Аватара на gret4ety
    2-3% само от тези които познавам. Ако включим и хубавците, които срещам по улицата и холивудците може би 40%

Град
    Варна
    Много малко ме привличат...може би 5-6 %...как да ме привлече някой който изглежда на педалче....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си