.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на vagarious

Филажна ножица - нужно ли е!?

Ами значи - нужно ли е при всяко подстригване, да се използва филажна ножица!?Ето за тази говоря http://prikachi.com/files/1250850V.jpg Фризьората ми всеки път, след като завърши с подстрижката - минава и с тази ножица и съм забелязала, че когато косата ми е само права/а попринцип си правя и обем/, тя придобива едни мн странни чупки и се подвива едно много гадно.Та си мисля, че е от това.Какво ще кажете?
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на liim0nka
    Тази ножижа не изтънява ли косъма..защото като кажа на моята фризьорка че искам да ми я изтъни малко..и винаги ползва такава..
    но попринцип не би трябвало от това да ти се получават чупки..питай я
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Мне, че чупки, ами просто не остава права - и да, за изтъняване е и ми е тънка по крайщата.Затова не седи така както аз искам. Значи е само от тая ножица..

Моята винаги преди да ми я филира ме пита дали искам, така че явно не е задължително.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Тази ножица изтънява косъма и може би това е причината. Моята фризьорка ми оформя само бретона с нея.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

не е нужно.моята коса преди година от тая филажна ножица така изтъня,че не ми остана коса и вече казвам на фризьорката да не ми я филира и си стана гъстичка

Да, тази нощица филира( ем нормално нали е филираща ) т.е изтънява косата, но иначе по принцип на мен мноого ми харесва, защото косата ми е адски права, без никакви процедури по нея, и щом ми я филират и става някаква с чупки, точно както казваш ти, но аз и се кефя, седи като тупирана. Иначе според мен е нормално така да се получава, а и обяснението, соето ми даде фризьора беше това " Когато косата НЕ е филирана тя тежи и бада надолу, ето затова косата ти е по-права, щом не е била тупирана, а щом я тупираме, косъмът улеква" и тъй, както е бил улекнал се "угъвал".. може би не е точната дума, но се получава вълнообразна косата ти

п.с Стига бе, не съм очаквала да напиша толкова много

Не мисля,че е заради филирането.А преди,когато не си била филирана,пак ли се получаваха тези чупки?
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Аз отдавна съм се наканила да й казвам без тази ножица, ама не я виждам кога ги сменя. Значи нещо ще трябва да направя.Разбрах къде е причината.

rachel_billson Ами аз я филирам от 2год.Тогава нито съм се старала да я изправям безупречно, нито съм забелязала каква е, нито нищо. С две думи-не помня.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Тази ножица не е ли е за филиране..

Иначе и мене ме правят с такава ножица (но всеки път ме пита дали искам) и не ми се получава гадно..Даже се харесвам :P
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Тази ножица не е ли е за филиране..

Иначе и мене ме правят с такава ножица (но всеки път ме пита дали искам) и не ми се получава гадно..Даже се харесвам :P
    Да, и аз се харесвам, защото косата ми става много права и мекичка, и тънка... Ама после като я измия пак си става каквато е била преди филирането.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Мен винаги ме пита дали искам да ми я филира.Преди я филирвах,но от доста време вече не.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Абе отказвам се от филирането или поне от тази ножица, пък да става каквато си иска.Реших го. Пфу, олекна ми като разбрах защо ми е такава косичката.

ауе искам и аз да питам.. значи като бях по-малка косата ми първо беше на черта, после започнаха да ме постригват на "триъгълник" но само отстрани, в смисл по края на косата- отгоре нямах пластове. и косата ми беше чисто права и имаше мн хубав вид-гладкаа, лъскава.. но веднъж ми направиха пластовете отгоре и като почна се чупи направо полудях-едни къси, филирани, КЪДРАВИ - пълен ужас и сега най-дългият ми пласт е чисто прав, защото само го слъсяват леко и не му правят никви пластове, а всеки, по-къс от него, е къдрав, КВО ДА ПРАВЯ ДА СИ ВЪРНА СТАРАТА КОСАА?

Направи я пак на черта и започни "на чисто"-смисъл без никакви филирвания и т.н., а само връхчета!?

Аз искам да попитам тези http://cosmeticline.bg/nozhici-mashi...folti-55--cena филажни ножици на Козметик лайн добри ли са, защото вие определено разбирате повече от мен.
    Последно редактирано от Youth_boy : 05-14-2015 на 12:19

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си