- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое може да ви разсмее в клас ?
еми всичко което заслужава![]()
~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.
Измежду хора с големи глави,хора с прякори "бараката",хора от петрич,на които все се поръчва НЕЩО...Всичко си имаме.
И един индивид,който смята че 25 на втора е 31,примерно?!![]()
Може да изглежда егуистично и странно,но смеха на другите,особено когато се смеят на моите лафове.Защото главно аз правя смеха.
Но иначе като почне някой да се хили като откачен и аз падам от стола на право не мога да се сдържа или както се гледаме с някой нарочно с един странен кървав поглед и по едно време и двамата почваме бруталния смях
Аз лично повече се смея на лафове,не на вицове
Как си представяте ученик от МГ Варна в час по математика току влязал 8 клас да викне в часъ "ташаци"![]()
![]()
![]()
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
![]()
кофти е сам да се смееш на шегите си
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Вие сте ебаси обгазения клас сигурно учителите влизат с противогази и кислородни маски ...Първоначално написано от sexXgirl2007
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Първоначално написано от mrtn
най-много ми става смешно когато тряабва да пазим тишина, направо не издържам![]()
weezy f baby
![]()
един от нашия клас,стои,стои и изведнаж почва да пее"моето бебе анабел"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато даскалите се ебават с учениците и обратното.![]()
Примерно изпитват един по английски, ма пича такива ги реди все едно азбуката не знае. И госпожата колко безпомощно гледа и накрая и вика "Ай аз си сядам, за без пари толкоз"Любимата комбинация - нищо не знае, ама за сметка на това нахален!
Това^^Първоначално написано от d3nz
+ всичко ама всичко и то аз най-много лафове пускам че и даскалите умирАт да се смеят..та покрай тех почват и учениците![]()
Първоначално написано от liim0nka
абсолютно![]()
хилим се и на пълни дебилизми
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Ние всеки блок пускаме яки лафове, ама даскалите ни сцепват от смях с някои техни гафове.![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
учителитее.. моя милост .. съучениците-доста ми става смешно и по време на чак понякога![]()
![]()
![]()
Смехът е здраве !!![]()
![]()
В час специално мога да се засмея на всичко.
Бисери от ученици, бисери от учители и още куп глупости.
И спря да се върти за миг земята..