.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Re: Проблем с целувките

Цитирай Първоначално написано от mixi2223
    Здравей, др. Тийн! Много те моля да ми отговориш! Имам ОГРОМЕН ПРОБЛЕМ... Той е такъв: 1. Не съм се целувала, а почти всички мои приятелки са се се целували, 2. Харесвам едно момче, което е с 2 години по-голямо от мен и ако се получи между нас, той сигурно се е целувал, а аз НЕ и 3. Много искам да се целувам, но се притеснявам прекалено много за това как ще стане, къде ще стане, по какъв начин ще стане. Много ми е гадно, защото не знам как да се целувам. Не знам как се прави всичко това. Моля те, помогни ми!!!
    Не се притеснявай..И аз съм на 12 и харесвам едно момче с 2 години по-голямо от мен..Обаче разбрах че той се целува само с език.. А аз така пък ептен не мога..Отдай се на момента и ще успееш..Аз първият пък като се целувах с желание също не можех но когато забравих за всичко..И успях и стана много добре..Беше невероятно..!Това е моят съвет! Късмет!
    ♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥

primerno moqta parva celuvka be6e kogato bqh leko piqna i stana perfektna taka 4e vob6te ne mu misli a go napravi (*)

никой не е перфектен ..
    заа всичко си има първи път .. :P
    Не ме дразни, не ме учи, за теб отредено е там да мълчиш, правя каквото поискам-капиш? Просто ме гледай и недей да бучиш!

Град
    България-София
    Междодругото, и аз имах гадже, с което скъсахме миналата година през септември. Аз исках много да го целуна. И веднъж като се връщахме от училище го заведох на едно тихо място, като му казах че искам да му кажа нещо СПЕЦИАЛНО. Наведох се към ухото му, за да му го прошепна и тогава вместо да му кажа нещо аз го целунах, но по бузата. На него май му хареса, защото и той го направи. После бях готова да го целуна по устата, но той не ми позволи, защото се срамуваше. Да знаеш, не прави така, че да притискаш момчето, което харесваш. (не че аз бях такава, но все пак ходихме вече година и половина и нямах късмет - кой знае, на всеки можеш да попаднеш!) Първо си намери гадже. После нащата ще се развият от самосебе си, само ако не бъдеш нахална. Накрая всичко ще се получи. Ти всъщност на колко си?
    Лошо време се оправя, но лош човек - НИКОГА!!!

Няма правила. Може да е бавно и романтично, или бурно и страстно.
    Просто се остави на течението. Започни по-бавно, разтвори леко устни. Другото само ще се случи.

леле докато четох и напрао се съсипах вие нормални ли сте хахаха секи се целува едно и също само някои пускат повече езици други не ,, някои пускат поиче слюнки други не ,, някои се целуват по бързо други не .. тея простотии как да си въртиш езика и т.н. са пълни простотии // както са казали по нагоре като ти дойде момента забравяш за всичко и ти идва отвътре
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Град
    Varna
    Малее тези коментари ме убиха
    °•° КрАсИвА, мНоГо ДиВа, зАкАчЛиВа, ЗаЯдЛиВа, рЯдКо ПрОщАвА, нО вИнАгИ сИ зАсЛужАвА! Ей ТвА Съм Аз И нЕ ми ПуКа За Вас •°

Спокойно, какво като не можеш, и аз преди не можех. И той не е можел. Един съвет:
    Да се целуваш е лесно. Просто се оставяш на момента и то ти идва отвътре... Просто... как да обясна... еми не мислиш просто. То ти идва. Пък за мястото не е толкова сложно. Където искаш го праиш и готово късмет
    Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си