- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относто секса без кондом
Та когато го правите много ама много за една вечер без кондом, айде първия път беше само с кондом, но след първите 2-3 пъти като свършите течността, която излиза от пениса по време на акта не е ли по малка или аз даже си мисля, че въобще вече не тече такава, защото след 2-3 път вече и без това почти нищо не изкарвам... та въпрова ми е тече ли по време на половия акт такава течност след като сте свършили 2-3 пъти... и какъв е шанса да забременее момичето ако сме го правили толкова мн пъти за цяла вечер без кондом, освен първия, като при всеки път се измивах хубаво оная работа даже със сапун да не остане нещо случайно ( и не съм свършвал в нея) ??
Недейте да го правите без кондом ако не сте готови за последиците. Знам че шансът тя да забременее е минимален, но го има, така че опасността е сериозна. ВИНАГИ С КОНДОМ!!!!Първоначално написано от cookieh0lic
тая течност се нарича семенна течност и в нея плуват спермазотоидите
вече си татко моли се да не са близнаци
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Първоначално написано от cookieh0lic
само аз ли не разбрах за какво става дума... Някой да даде превод
Станислава
Ама сте хитри бе ... Защо да давате пари за кондоми като може и без?!?!?! И после какъв е шанса-еми да има шанс. Ей зарад такива "хитреци" постоянно гледаме теми от рода:"Помощ бременна на 15г.Какво да правя?". Онова на раменете ви не е само, за да ви носи слънчевите очила ,А ЗА ДА МИСЛИТЕ!![]()
По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!
Винаги има някакъв шанс дори и минимален, ако сте заедно от доста време и си имате доверие нека да пие хапчета, така ще го правите без презерватив и ще сте защитени от нежелана бременност. Ако все пак решите да пие хапчета, за всеки случай се изследвайте, безплатно е, а и ще сте на 100% сигурни![]()
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Ами риск има дори когато използваш презерватив, така че не се шашкай. Колкото и да е малко течността, риск има. Но щом се миеш след всеки път, няма проблеми. За 4 години досега не съм имал проблеми. Пък и много от приятелите ми също действат така. Само със случайните недей много да се отпускаш без кондом, че те могат да ти лепнат нещо по-гадно от бебе.Първоначално написано от cookieh0lic
+1Първоначално написано от t0d1t0
Някой би ли свързал логически и смислово първите 90% от текста, че така и не разбрах тоя за семенната течност ли говори или за предеякулационната течност...![]()
Ако изобщо знае кво е тваПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
"по време на акта" Значи е предеякулационната, поне аз така го разбирамПървоначално написано от amk933
![]()
вероятноста е минимална.Най-вероятно няма проблем.Първоначално написано от cookieh0lic
Sleda ot liubovta
може и тризнаци и ух ако са момченца ще ги схрускамПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
Пич, нали се досещаш, че колкото и да добре да се измиеш, остава семенна течност в члена ти, ако не се изпикаеш след акта.Така че има има голяма вероятност да забременее момичето!
Пълни глупости... Няма опасност.Първоначално написано от Azgalor
СЕКС БЕЗ ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ НЕ СЕ ПРАВИ!!!!
![]()
![]()
Затова гледаме все по празниците... Деца без майка и баща... Боли ме куря.... има кондоми за тая раута... Течност такава
It's too late...
дано детето ти не е същия идеот като тебеПървоначално написано от cookieh0lic
nice,a?