- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Рускините са най-добрия избор
ха и аз съм от добрич. Да живее Московско-Толбухинската дружба. Оле
Българките и рускините нямат голяма разлика в манталитета и двете националности гледат само как да се ебн*т с някой по заможен чичко![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
хаджи оглу пазарджииикПървоначално написано от jazzman
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
глупости и за 1 бутилка водка ставаПървоначално написано от K0rTexXx
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Е как да няма. Хайде пак да се върнем към същността на темата. Всеизвестен факт, е че най-лесно се забива рускиня. Това означва по-малко технологично време и по-малко пари. А като жени са страхотни (славянска раса) пък и доста от тях са доста интелигентни (стига да няма езикова бариера).Първоначално написано от haritov
Извод:
За кратко време и с по-малко услиля чукаш красива и умна жена.
(Само като ги слушам бг тийнчетата как псуват и се правят на "възрастни" и много "оТорени" и ми призлява. Какви жени ще излезе от тях не знам. Простакеси.)
Първоначално написано от jazzman
не е вярно![]()
Какво те кара да мислиш така?
малък си за такива нещаПървоначално написано от jazzman
ако мислиш че греша иди до някоя рускиня в русия (нарочно в русия че там са повечко сякаш)
запознай се с нея и да видим дали ще правиш секс![]()
Офффф това е много ясно. Знам, че е така. Мислиш, че не съм ходил ли?
Може би не си формулирах темата правилно. Исках да кажа за "любовния пазар на територията на България"
ми то там която и да ще ти пуснеПървоначално написано от jazzman
било германка българка полякиня и прочие те идват само за едното ръгане бе пич влез в някой чат например абв чат
почни да търсиш и ако не си намериш някоя дето те чака с разтворени крака гръмни ме
не си съвсем прав. вярно е, че туристките идват със сърбел, но германките например много повече подбират. румънките също.
кво значение има каква националност е момичето,бих казала,че докато гледаш на момичечетата като на стока ,си пълен идиот.Разликата е в това,че руските идват тука да са шибат и са напиват като казаци.А българките не са толкова лесна стока и ти не можеш да си го позволиш.Първоначално написано от jazzman
Sleda ot liubovta
Това, че съм идиот е верно. А ти как искаш да гледам на теб. Двукрако същество на белтъчна основа само, че с вагина. Мислиш, че си много специална ли.....хм...ами хайде впечатлиме, де. Айде да те видим.
Ами нищо чудно вече и такива да има...което е много жалкоПървоначално написано от haritov
![]()
Тва, че 1-2 рускини са се прежалили и са преспали с вас, не значи, че са лесни. Пф.
еlsy![]()
Първоначално написано от nicolepcd
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Еми аз пък не знам защо ти изпитваш чак такива затруднения. Явно има защо
+1Първоначално написано от nicolepcd
Горките рускини, вярно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми може би не съм идиотка като теб и имам достатачно полужителни страни ,за които евали някога ще разбереш.Нямам време да впечатлявам хора по интернет,след като мога на живо.Първоначално написано от jazzman
Sleda ot liubovta
Абе пича тва как да го разбира?Като някаква оферта може биПървоначално написано от anichka12345678
![]()
Първоначално написано от eXpl0d3
май ти е трудно от първия път да схванеш написаното ..Първоначално написано от Hilary_
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ееее момчето може да не знае какво означава "общ знаменател"Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
С течение на времето ще разбереш, колко много мъже ще се интересуват само и единствено от може би не добре поддържаното ти влагалище. Дори няма да се стараят да ти намерят опикания клитор.Първоначално написано от anichka12345678
Не, мъжете не са свине. Просто не си толкова специална, за колкото се мислиш. Измий си пичока и се примири с живота![]()
това ще да е ..Първоначално написано от K0rTexXx
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е то бива да си груб ама ...Първоначално написано от jazzman
момичето е право![]()