- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Ако си заключен с предишния в тъмна стая |vol.3|
Ей беше ми домъчняло за твоето чувство за хумор. Такъв като тебе ''тап'' никъде няма. Ти брато си дошъл от друга галактика - на бас. Не, сериозно не ти ли омръзна да се заяждаш с мнението на всеки/ Вече ставаш изключително досаден и на никой не си интересен, просто цъкни копчето - ''ИЗХОД'' и повече не влизай - лесно е. Сега няма нужда да ми копираш половината пост и в другата полвина да напишеш някакви неграмотни словосъчетания.
А по темата - бих го хвърлил през прозореца, ако преди това се уверя, че е достатъчно високо - говоря за tx10004
ш ми изпее някоя песен![]()
Ше му зибода очите с карфичка и ше си ги печа на барбекю :P
ш ми изсвири някоя песен
Да бе, спокойно не бери грижа. За петък си остава, само не разбрах 1в1 ли ще бъде, или какво. И това не ме спира да твърдя, че си соу, соу фъни. Какво ти доставя удоволствие да се заяждаш немога да те разбера. Форума е някакъв супер спокоен, има някаква хармония, логваш се и fucked up - ваш всичко, защо/ Разбирам аз да съм ти виновен и още двама трима, но съм сигурен, че има хора които не са ти направили нищо а ти им се заяждаш и какво мислиш, че показваш с това, освен че майка ти и баща ти са толкова неадекватни, че хем са те правили неправилно, хем са те възпитали по същия начин. И аз одавна съм спрял със спама, пиша по темата; Бих му се смял докато пада надоло, а после бих отишал да си хапна от барбеqто
Усещаш ли как се излагаш?Първоначално написано от ttttt4
Ще включа лампата
Кво ше имав петък бе че не съм много в час
Ъъъъъъ...
Помолихте най - учтиво дане говориш за майка ми и баща ми, защото въобще не си наясно за какво говориш. Сега какво да направя - да почна да псувам ли, или направо да предприема действия в петък/ Заповядай, ще бъдат на твое разположение. Пожелавам ти да ме набиеш, в противен случай ще имаш доста сериозен престой в Пирогов.
По темата; Вече не е в стаята одавна...
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...=asc&start=270 Прочети тук. Глупост, мъжка гордост, но все някой трябва да му гръмне шамарите, защото този тип няма никакви граници.
А с demoto ще си лафиме за нещата от живота
Респект за Финландията, най-голямата водка!Първоначално написано от WrongLife
Иначе с hopekiller ще поспорим на тема рап![]()
ш ме утешава,заради шока от бана![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
Окей. И в петък и в събота, пак ще си скучен брато.
По темата; ще остановим, че темата рап е доста обширна
Първоначално написано от Wildchildd
![]()
WindScar <3333
obesendomat (superman) <3
И що те баннахаПървоначално написано от xPafx
а по темата през нищо
Ъъъъъъ...