- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Първото впечатление
Днес пак бяхме там и беше още по зле.Хванах си косата с две фиби отстрани и влезнахме.Той влезна пръв, а аз след него и този път беше още по-зле.Закачих си пуловера за дръшката на вратата и се разши.За мой голям късмет две момчета се гонеха и едното ме блъсна и се приземих върху една маса със сокове, чипс и други хранителни продукти.Когато се изправих всички започнаха да се заливат от смях и този път не издържах и ги питах какво толкова не ми харесват.Проблемът бил че аз съм българка а те португалци.Изтърсих се от всякакви плодчета и чипс и приятелат ми им се развика и им каза че щом са му приятели трябва да уважават решението му да е с мен и щом не го правят не заслужават да са му приятели.
Не знам защо ама имам чувство, че се бъзикаш. Изглежда ми точно като в някакъв филм. А и изяждаш лака за коса...![]()
Не искам да те обиждам, просто така изглежда. Съжалявам, ако не е така.
Нямате представа колко много искам да е като на филм.Сега вместо да съм тук и да ме мачкат някакви които дори не ме познават.И аз искам да съм си в къщи с мойте приятели и да не се занимавам си тях, но мнението си е Ваше и не мога да ви критикувам.Първоначално написано от BlackKeys
Много си симпатичнаЗарежи го тогава на него ще се смеят ,че така да се каже според тея малоумници едно момиче дето не е толкова направено го е зарязало големият футболист
![]()
Изобщо не им обръщай внимание..Ако искаш промяна,НАПРАВИ ГО САМО ЗА СЕБЕ СИ..
Иначе може да се изправиш с пресата или вафлички..А и може да отидеш на фризьор и да се подстрижеш..
А за грима = виж клипчета в Вбокс или в Ютуб![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
разбирам те..
всеки иска да бъде харесван![]()
сега е ваканция и си си вкъщи..
пробвай най-различни неща и виж,кое ще ти хареса
успехх![]()
Първо да ти кажа,че не си смотана..мн си симпатична даже.
Така..преди малко прочетох едно мнение да се накъдриш с маша и да хванеш бритона отгоре.Ако не можеш сама,помоли някоя твоя фр.
А за грима...мм,не прекалявай с него.Малко спирала ще свърши работа и някакво червило/не много тъмно/.Ще бъдеш 6 точки.
Айде успех и горе главата.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Напомпай си малко самочувствието и недей да се променяш заради другите.
Първоначално написано от traianat8
сажелявам не мога да ти повярвам,че е истина ти в българия ли си кви портокалци много ще е зле ако се базикаш опитваме се да ти помогнем..
Аз живея в Португалия и знам че се опитвате да ми помогнете за което съм Ви много благодарна.Първоначално написано от TwEEtyNkA
като за начало трябваше да започнеш с това че си от Португалия това вече дава различна претстава за нещата и сама ти разбрала че не те харесват защото си българка
Много си си добре дажеПървоначално написано от traianat8
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Това би било доста яко между другото. ]Първоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Така де =)) Оня ще си глътне езика =))Първоначално написано от Luscious_Heart
^Да, НО той я е защитил пред приятелите си.![]()
Ще те намеря ли някога... ;(
Да, ама е футболяга и все ще се яви някоя секси тупалка да й го открадне.Първоначално написано от Bibz
Пък и е тръпка да го изрита.![]()
+1Първоначално написано от Luscious_Heart
Това което не ме убива ме прави по - силна !
+ Напълно съм съгласна ... честно казано не вярвам да си на 15 ...Първоначално написано от tonie__
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!