.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Днес пак бяхме там и беше още по зле.Хванах си косата с две фиби отстрани и влезнахме.Той влезна пръв, а аз след него и този път беше още по-зле.Закачих си пуловера за дръшката на вратата и се разши.За мой голям късмет две момчета се гонеха и едното ме блъсна и се приземих върху една маса със сокове, чипс и други хранителни продукти.Когато се изправих всички започнаха да се заливат от смях и този път не издържах и ги питах какво толкова не ми харесват.Проблемът бил че аз съм българка а те португалци.Изтърсих се от всякакви плодчета и чипс и приятелат ми им се развика и им каза че щом са му приятели трябва да уважават решението му да е с мен и щом не го правят не заслужават да са му приятели.

Не знам защо ама имам чувство, че се бъзикаш. Изглежда ми точно като в някакъв филм. А и изяждаш лака за коса...

Не искам да те обиждам, просто така изглежда. Съжалявам, ако не е така.

Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    Не знам защо ама имам чувство, че се бъзикаш. Изглежда ми точно като в някакъв филм. А и изяждаш лака за коса...

Нямате представа колко много искам да е като на филм.Сега вместо да съм тук и да ме мачкат някакви които дори не ме познават.И аз искам да съм си в къщи с мойте приятели и да не се занимавам си тях, но мнението си е Ваше и не мога да ви критикувам.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Много си симпатична Зарежи го тогава на него ще се смеят ,че така да се каже според тея малоумници едно момиче дето не е толкова направено го е зарязало големият футболист

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Изобщо не им обръщай внимание..Ако искаш промяна,НАПРАВИ ГО САМО ЗА СЕБЕ СИ..
    Иначе може да се изправиш с пресата или вафлички..А и може да отидеш на фризьор и да се подстрижеш..
    А за грима = виж клипчета в Вбокс или в Ютуб
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

разбирам те..
    всеки иска да бъде харесван
    сега е ваканция и си си вкъщи..
    пробвай най-различни неща и виж,кое ще ти хареса
    успехх

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Първо да ти кажа,че не си смотана..мн си симпатична даже.
    Така..преди малко прочетох едно мнение да се накъдриш с маша и да хванеш бритона отгоре.Ако не можеш сама,помоли някоя твоя фр.
    А за грима...мм,не прекалявай с него.Малко спирала ще свърши работа и някакво червило/не много тъмно/.Ще бъдеш 6 точки.
    Айде успех и горе главата.
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Напомпай си малко самочувствието и недей да се променяш заради другите.

Цитирай Първоначално написано от traianat8

Нямате представа колко много искам да е като на филм.Сега вместо да съм тук и да ме мачкат някакви които дори не ме познават.И аз искам да съм си в къщи с мойте приятели и да не се занимавам си тях, но мнението си е Ваше и не мога да ви критикувам.

сажелявам не мога да ти повярвам,че е истина ти в българия ли си кви портокалци много ще е зле ако се базикаш опитваме се да ти помогнем..

Цитирай Първоначално написано от TwEEtyNkA

сажелявам не мога да ти повярвам,че е истина ти в българия ли си кви портокалци много ще е зле ако се базикаш опитваме се да ти помогнем..
    Аз живея в Португалия и знам че се опитвате да ми помогнете за което съм Ви много благодарна.

като за начало трябваше да започнеш с това че си от Португалия това вече дава различна претстава за нещата и сама ти разбрала че не те харесват защото си българка

Повече от фен
    Съжалявам не знам как да кача снимки ето ми импулса http://www.impulse.bg/TrAqNa4eTo
    Много си си добре даже
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Много си симпатична Зарежи го тогава на него ще се смеят ,че така да се каже според тея малоумници едно момиче дето не е толкова направено го е зарязало големият футболист
    Това би било доста яко между другото. ]

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Това би било доста яко между другото. ]
    Така де =)) Оня ще си глътне езика =))

Град
    Някъде там...
    ^Да, НО той я е защитил пред приятелите си.
    Ще те намеря ли някога... ;(

Много си си добре.... И аз съм със същата коса и си правя всякакви прически, със спрейове за кичури и блясък на прах стават много интересни неща. За грима казаха и преди мен.... гланц с повечко блсък и по-нежен цвят, хубав черен молив+ бронзант ще те направят супер.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Bibz
    Да, ама е футболяга и все ще се яви някоя секси тупалка да й го открадне.
    Пък и е тръпка да го изрита.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Bibz
    Да, ама е футболяга и все ще се яви някоя секси тупалка да й го открадне.
    Пък и е тръпка да го изрита.
    +1
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от tonie__
    ^ еми хубаво те да ходят,ама на теб на лицето ти според мен грим няма да ти отива.имаш супер детско изражение(и като се направиш жялата на вафли изглеждаш още по-малка),смени прическата,купи си хубава спирала и червило с подходящ цвят и тва е,което можеш да направиш
    + Напълно съм съгласна ... честно казано не вярвам да си на 15 ...
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си