.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75

Град
    Варна
    Само не мога да разбера защо някой се правят на интересни...като дори не знаят какво представлява това....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Цитирай Първоначално написано от YouDontKnowMe
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Може и да съм изпитала това чудо, може и да не съм. Не обръщам внимание на такива неща
    Ами права си...къде да се навеждаш да гледаш какво излиза. Важно е какво влиза.
    Ами , именно . Докато правя секс се наслаждавам на момента , не на половите ми органи . Особено по време на оргазъм , не мисля, че мога да забележа такова нещо.На моменти получавам по-силен , на моменти по-слаб ... Така, че не знам дали съм получавала скуирт.
    Провери колко е мокро под вас....и ще разбереш дали си го изпитала ...
    Мхм, как може да има толкова глупави , необразовани и незаинтересовани хора като мен, та да не достигнат до този отговор^.
    И за да не е много офтопик:
    Добре, не ви ли е неприятно, че ще омокрите нещо? Против цапаниците и мазаниците съм. За каквото и удоволствие да става въпрос.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от A_Loving_Girl
    Цитирай Първоначално написано от gir
    Може и да съм изпитала това чудо, може и да не съм. Не обръщам внимание на такива неща
    Ами права си...къде да се навеждаш да гледаш какво излиза. Важно е какво влиза.
    Ами , именно . Докато правя секс се наслаждавам на момента , не на половите ми органи . Особено по време на оргазъм , не мисля, че мога да забележа такова нещо.На моменти получавам по-силен , на моменти по-слаб ... Така, че не знам дали съм получавала скуирт.
    Провери колко е мокро под вас....и ще разбереш дали си го изпитала ...
    Мхм, как може да има толкова глупави , необразовани и незаинтересовани хора като мен, та да не достигнат до този отговор^.
    И за да не е много офтопик:
    Добре, не ви ли е неприятно, че ще омокрите нещо? Против цапаниците и мазаниците съм. За каквото и удоволствие да става въпрос.
    Виж какво..всеки си знае интересите...и моля недейте бъдете саркастични към изказванията на останалите...не е приятно...а до това с цапаниците и мазаниците...като искаш продължавай да си даваш жалките коментари като не си го изпитала това...понеже не искаш да се омажеш...проблема си е твой...взехте да ме дразните ...щот не знаете ко искате....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    хмммм стана ми интересно а това което излиза можете ли да го опишете.... в смисъл гъсто ли е ,какъв цвят има ала бала

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    От превъзбуда преди да започнем същинската част да, ноо по време на полов акт не ми се е случвало.

Като стана на въпрос - имаше една серия на "Сексът и градът", където Саманта беше решила да става лизбийка и го имаше този момент с подобен оргазъм, та тогава (бях 12-13-годишна) ми се стори доста странно жена да се изпразни (е тогава не бях наясно как става и при мъжете, но знаех, че е само при тях, не знаех, че и жените могат), та впечатлило ме е, та и до ден днешен го помня.
    The reasons of love... <3

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    Цитирай Първоначално написано от zay4e
    хмммм стана ми интересно а това което излиза можете ли да го опишете.... в смисъл гъсто ли е ,какъв цвят има ала бала

като вода е , не лепка не е лигаво не видях да има цвят, но точно на вода го направих аз. Не усетих да има някаква миризма , за вкус не мога да кажа че мойта не иска да се навие да ми се изпразни в устата

С бившата ми приятелка много често сме прекъсвали половия акт , поради причината че щяла да се напикае Както казаха някой хора до сега , трябва да се отпуснете момичета

Град
    Пловдив,Кичука
    Цитирай Първоначално написано от Huffy
    Цитирай Първоначално написано от zay4e

като вода е , не лепка не е лигаво не видях да има цвят, но точно на вода го направих аз. Не усетих да има някаква миризма , за вкус не мога да кажа че мойта не иска да се навие да ми се изпразни в устата
    Теб те признавам чесно
    Телефона ми звъни отсреща чувам плач...малка курва плаче за господин играч !

Супер фен Аватара на darrie
    Град
    In your mind.
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    и да нацея струйката в лицето му и да гълта.
    Брутално

http://vbox7.com/play:27671a29

http://vbox7.com/play:cb758a54
    Карай внимателно - спаси живот!

http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Прочетох цялата тема.Интересно.Ама за съжаление не ми се е случвало много ми се иска, ама ... Гледала съм бая клипчета точно поради причината, че искам да знам как точно.Но мен по принцип ми е трудно достатъчно (добре, нимфоманка съм мисля, а и не само аз го казвам ) ), и съм го пробвала по всякакви начини вече мисля, обаче не ми се е случвало.А мноооооого искам.С първото ми момче ,имах често чувството, че ще се напикая, но тогава не бях чувала за скуирт и все се спирах, защото наистина мислих ,че ще се напикая.Иначе ако се бях отпуснала, сигурно и аз щях да имам удоволствието да съм го изпитала

после не я държат краката

i love it!! :P

Forever HouSe..
    http://www.album.bg/neohazard/
    Повярвай.. не ти трябва сърце!

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз все стигам до там,че има усещането че ще се напикая и до там,не мога да свърша както някои от вас споделиха,но другия път ще пробвам с моя и да видим дали ще ни се получи

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Прочетох цялата тема.Интересно.Ама за съжаление не ми се е случвало много ми се иска, ама ... Гледала съм бая клипчета точно поради причината, че искам да знам как точно.Но мен по принцип ми е трудно достатъчно (добре, нимфоманка съм мисля, а и не само аз го казвам ) ), и съм го пробвала по всякакви начини вече мисля, обаче не ми се е случвало.А мноооооого искам.С първото ми момче ,имах често чувството, че ще се напикая, но тогава не бях чувала за скуирт и все се спирах, защото наистина мислих ,че ще се напикая.Иначе ако се бях отпуснала, сигурно и аз щях да имам удоволствието да съм го изпитала
    Всяка вечер си ми в мокрите сънища...

Супер фен Аватара на pinki
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    Аз все стигам до там,че има усещането че ще се напикая и до там,не мога да свърша както някои от вас споделиха,но другия път ще пробвам с моя и да видим дали ще ни се получи
    абе и аз го имам това чувство ама е яко някво усещам, че нещо идва (смисъл удоволствието се увеличава) и идва, и се спирам сама, защото започвам да усещам все едно ще се напикая, а всъщност не ми се пикае?! мн объркано представих нещата..
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

За такъв тип оргазъм трябва да не сте прави---------падааааш капачките омекват :P

Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Всеки път омазвам положението.тече по чаршафи,бельо и прочие,ама е мнол лигаво.
    Получавам го на тактове бързо-по-бързо-бързо.

Трудно си е,ма мойто си е мнол овлажняване.
    Искам да ми се случи и да нацея струйката в лицето му и да гълта.
    навитак съм...кажи кога
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Doga
    За такъв тип оргазъм трябва да не сте прави---------падааааш капачките омекват :P
    ..определено....че замайването е голямо....

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Не съм, но ми е интересно да пробвам
    FUCK-тически не ме интересувате..

яко ще е със сигурност ама

Мега фен Аватара на Gr0zDan0v
    Град
    Софето ;d
    Цитирай Първоначално написано от ERvili
    еми така де...няма само ние момичетата да гълтаме.....

Цитирай Първоначално написано от pinki
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    абе и аз го имам това чувство ама е яко някво усещам, че нещо идва (смисъл удоволствието се увеличава) и идва, и се спирам сама, защото започвам да усещам все едно ще се напикая, а всъщност не ми се пикае?! мн объркано представих нещата..
    mda obyrkano no vse pak se razbira

Град
    New York City

Cool

Много искам да го направя действа ми много възбуждащо готов съм да направя каквото иска за да го постигне
    wraws

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Толкова много искаш, че "съживи" тема от преди години, а?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си