.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

мисля че съм дебела

висока сам 155см и тежа 50кг и мисля че съм мн дебела какво мислите вие

Фен
    Град
    София
    Ако удариш една снимка предполагам, че ще е по - лесно да ти кажем дали си дебела. Измерванята и съотношенията между височина и тегло на дали ще дадът задоволителен резултат.
    My KAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh

kak da sloja snimka

Фен
    Град
    София
    Качваш снимка някъде и пускаш линка тук .

Фен
    Град
    София
    Създаваш си потребител да речем в www.snimka.bg и следваш упътването, за да си качиш снимка от компютъра и след това влизаш в албума и натискаш десен бутон върху снимката (отворена в голям размер). От менюто избираш "Options" и копираш адреса на снимката, след което го пействаш тук.

Фен
    Град
    София
    Добре си си какво си се притеснила ?

priqtelite mi sa po 40kg a az sam 50

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от dollsityy
    priqtelite mi sa po 40kg a az sam 50
    Ами ако приятелите ти се хвърлят у Дунава = ти ще се хвърлиш ли ..Кво толкова сте се вманиачили да копирате приятелите си..
    Иначе по темата - не,не си дебела..Нормална си
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Град
    Шумен
    Изглеждаш ми на не повече от 14г. Дете, осъзнай се! Не си дебела, имаш напълно нормално тяло. Това че приятелките ти са 40кг. е просто защото имат различен ген от твоя.
    Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
    За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
    Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .

^напълно съгласна съм

It's nothing so sexy, hot like you
    Nobody's moving the way that you do
    You driving me crazy..

Мега фен Аватара на t0d1t0
    може да се каже
    Станислава

Междудругото, има хора с по-тежки кокали. Така си е, аз и една приятелка носим един и същ размер панталони, еднакви чашки сутиени, въобще всичко ни е едно към едно, а тя е с пет килограма по-тежка. Някой да не ти е казал, че си дебела? Защото ако е така, тоя човек ще да е егати дечкото

Виж.Всеки е с различен ген..Няма един и същ човек..да не ти пука другите ако са по 40 кг..АКо такъв ти е генът,значи дори и да правиш диети и да се мъчиш нещо да направиш няма да стане..най-много 2 3 кг да свалиш..Но НЕ,не си дебела!!

Град
    Tübingen Germania
    има хора, които изглеждат по-добре когато са по-пълни други когато са по-слаби. Другото което е не всички хора са еднакво дебели едни пълнеят на едно място други на друго. Не мисля че си на повече от 14 год. ти в момента се развиваш разширяваш се и т.н. нарича се ПУБЕРТЕТ през това време ти трябва да се храниш добре и да забравиш за диети и подобни , но за да имаш хубава фиура е хубаво да СПОРТУВАШ препоръчвам ти ПЛУВАНЕ аз лично много време се занимавах с този спорт, но сега приклучих мисля че казах в някоя друга тема ,, технически причини". Та най- важното за теб сега е да се храниш нормално и да спортуваш.

Град
    в света на приключенията ..
    вки са тия мании да се придържате към некви числа.. спортувай там и нЕмаш притеснения.
    а като гледам си не повече от 13-14 годишна възраст... как може да се притесняваш още от ся че си дебела О.о не си ок си просто спортувай и нямаш притеснения за нищо
    не гледай приятелите ти-на всеки организъмът е различен

ае бегай и си гледай детския живот и не се занимавай с такива глупави притеснения

Супер фен Аватара на zoreto
    Цитирай Първоначално написано от clever
    вки са тия мании да се придържате към некви числа.. спортувай там и нЕмаш притеснения.
    а като гледам си не повече от 13-14 годишна възраст... как може да се притесняваш още от ся че си дебела О.о не си ок си просто спортувай и нямаш притеснения за нищо
    не гледай приятелите ти-на всеки организъмът е различен

ае бегай и си гледай детския живот и не се занимавай с такива глупави притеснения
    +1

Супер фен Аватара на sunshine955
    чак пък дебела не си

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не е важно колко тежиш,а как ти стоят килограмите,как са разпределени Има адски слаби хора,но примерно корема им е адски изпъкнал и какво ли не правят като диети за да го махнат

Спортувай или прави някакви упражнения.Така няма да се притесняваш от теглото си,защото всичко ще си бъде хубаво разпределено.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    cantalejo, ispaniq
    Въобще не си дебела, супер си даже!

Аз мисля, че си си добре То си е и до ген, както бяха казали и по-горе аз съм на 18 и тежа 45, а съм висока 168 см имам приятелка, която е висока колкото мен, а тежи 55, но не изглежда по-едра А и всеки е различен Когато си много слаба е грозно да знаеш :]

споко не си никак дебела.Само недей да си втълпяваш някакви глупости още от малка , защото това няма да ти е от полза по-нататък.И дори някой някога да ти каже че си дебела , да знаеш че това може да е просто обида и няма нужда да го взимаш навътре.Познавах едно момиче , което веднъж така един дебил я обиди и й каза , че е дебела само , за да я накара да се почувства зле .. и в крайна сметка успя.Момичето не беше никак дебело - даже беше леко слабичка.Но тя се вманиачи на тая тема и имаше сериозни последствия.. анорексия и т.н.Беше ужасно.Ок , май леко се отплеснах от темата , но идеята е ясна И да ти казваме , че не е нужно да подражаваш на другите тука може и да не го вземеш под внимание , но все пак за тия неща човек се сеща сам в последствие и така сам си вади поуки =]

Муцка, като те гледам на си на повече от 14-15. Имай в предвид, че в пубертета може да надебелееш повечко отколкото е нужно. Това са хормони нормално. Ако искаш почни диета, но не е мн полезно на тази възраст. Аз отслабнах едва като станах на почти на 16. Тъй че споко всичко идва с времето си.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    може да се каже
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си