.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Не ме е страх от смътта . Питам те , от къде знаеш какво е смъртаа , след като ти още не знаеш какво е живота ? Знаеш ли за какво живееш ? Не искам да живея дълго , защото ще сте побъркам . Искам да изживея всички щастливи мигове които ще получа от тоя живот и да умра . Дори не искам да остарея . Не искам да стана на 65 години и да поглидна тяото си , което вече не прилича на нищо . А и аз няма да доживея тези години ... не мога , не искам !
    Един философ се е срамувал от тялото си , за това че сщетвува под формана на чомешко тяло . То е нещо което носи друго нещо . Ние хората нямаме нищо общо с тялото си . Тогава можем ли да умем? Искам да умра и да се махна от това място . Да отида там ... другаде .
    който търси - намира . ^^

Град
    Стара Загора
    Искам да живея дълго, за да видя как ще се изградя като личност и дали мога да постигна нещо. Но пък ми е ужасно интересно какво става след смъртта, дали съществува душа и т.н.

Бъдете сигурни , след като умрете , не следва шибано голямо нищо .
    който търси - намира . ^^

Живота започва след смъртта...
    Това тук е ада...
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

най-якото е да си безсмъретн и да те вкарат в панделата

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Искам 90 години на село,да си гледам зайци и козички

желая да стана Паладин :/

иначе искам да си изживея живота с моята голяма лИбов- Snickers.
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

Нела къде се изгуби?

не знам... звънях ѝ, ама не вдига.
    последно ми каза, че се е скарала с майка си и стана от компа. :Д
    Оттогава (2 дена) не е сядала
    Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.

На кака гълъбчетата те!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Зависи, най-големият ми кошмар е да умра на легло и да не мога и г*за да си избърша сама.

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Зависи, най-големият ми кошмар е да умра на легло и да не мога и г*за да си избърша сама.
    и тва ще стане, спокойно.

hottie
    Guest
    Квото ще да става...но да живея здрава с 2 очи, крака, ръце....

нали значе колко хора са умряли така и това е жалкото, че уж не е хоманно да го оставиш да умре и така поддържат изкуствено живота на хората и те се мъчат адски много ама парадокса е навсякъде

не било хуманно лелее

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ^ Ще се моля да ме убият ако съм в такова състояние. Но има надежда, всеки път като ходя да тичам на един стадион близо до нас има един дядо, който прави повече обиколки от мене. Машина е !!! Даже веднъж го заговорих на 84 години е. Да е жив и здрав човека.

обичам да ми е гадно, за това колкото може повече!!!

^ Ще се моля да ме убият ако съм в такова състояние. Но има надежда, всеки път като ходя да тичам на един стадион близо до нас има един дядо, който прави повече обиколки от мене. Машина е !!! Даже веднъж го заговорих на 84 години е. Да е жив и здрав човека.
    никой няма да те убие хихихихииии ще те дърат жива за да се мъчиш и това е хуманно според хората

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Най-много 60-65 и стига толкова.Не искам синовете/дъщерите ми да се грижат за мен, да ми бършат гъза и т.н.Дори и да стане така, по-добре ще е да се самоубия.
    Така че не искам до старост да стигам
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Аз ще реша кога ми се мре.

смятай,обяснението на половината от вас,че не искат да остаряват е ,защото не искат да им бършат задниците..

аз пък си мисля, че ще умра много млада;/

колкото-толкова, нямам претенции за дълъг живот

Мега фен Аватара на ZipFail
    И преди 110 години са правили същите прогнози, бдв ^

не искам да умра стара и сбръчкана пък и като съм тръгнала така не мисля че ще живея кой знае до колко години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си