.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

"приятели" или моето виждане за хорския ум

колко човека са ви казвали "ти си добър приятел", "бла бла бла", но приятелството не е ли от 2 страни? Или трябва единия да е добър приятел, докато си мълчи, а като осъзнае как го прецакват, да му кажат "ебаси приятеля, за нищо не ставаш.. а аз вярвах в тебе"?! А като си вярвал в мене що си ме използвал като средство... все повече "приятели" споделят с мене, щото аз мога да изслушвам, влизам в същината на проблема и помагам с квото мога.. ама като реша да споделя за някой мой проблем, те са "заети", сменят темата или просто изчезват безследно.. и после сменят темата.. ХА! "А аз вярвах в тях..."

Хора, ценете това, което имате до вас... не винаги трябва да живеем за мига, след време ще ви трябва опора и ще съжалявате, че преди не сте си намерили такава.. но ще е късно!

п.с.: А относно тия, които сега ще ми офлъдят темата [флъд, не спам (спама е с рекламна цел)] - давайте, и без това просто написах какво мисля и не търся мнения

Град
    In the middle of Nowhere
    ... Навсякъде ги има такива .. Ти нали си помогнал,то после всичко се връща
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    за жалост пове4ето са използва4и.

Голям фен Аватара на daru6a1
    Приятели .. рядкост .. А колко мръсотии и в какви работи ви забъркват "приятелите ви" не е истина .. Бог забавя ,, но не забравя

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    За съжаление днес повечето са такива..НО има и "истински добри приятели"..
    И относно този въпрс,мисля че наистина приятлеството трябва да е от две страни..НЕ става така = единия добър,другия използвач..
    Но ти щом си помогнал на някого,рано или късно ще се върне..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    ... Навсякъде ги има такива .. Ти нали си помогнал,то после всичко се връща
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Мега фен
    Преди всичко, приятел не е човекът, който, когато няма какво да прави ти звъни да си убие времето с теб и в първият удобен момент, когато му се обади някой друг - ае чао...това не са приятели. Това са използвачи. А такива страшно мразя

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Преди всичко, приятел не е човекът, който, когато няма какво да прави ти звъни да си убие времето с теб и в първият удобен момент, когато му се обади някой друг - ае чао...това не са приятели. Това са използвачи. А такива страшно мразя
    ! Много мразя използвачи. Към примера, който си дал ще добавя и всички, които искат услуга в замяна на... нищо. Не, че трябва да се използваме взаимно, но пък наистина едно приятелство трябва да бъде двустранно.
    На мнение съм, че има добри приятели, и те се намират тогава, когато най-малко очакваш да се сприятелиш с някого.

Повече от фен Аватара на Co0kieGirl
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Да,така е.За жалост такива ги има мноого..

"Светът не е ужасен, но е пълен с множество ужасни хора!"

dontcare

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от daru6a1
    Приятели .. рядкост .. А колко мръсотии и в какви работи ви забъркват "приятелите ви" не е истина .. Бог забавя ,, но не забравя
    +1

Повечето са предатели..Днешно време приятели се срещат много рядко

Голям фен Аватара на ysmivka
    Цитирай Първоначално написано от dewil
    Повечето са предатели..Днешно време приятели се срещат много рядко

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Никъде няма 100% взаимност.
    Може би в някои бракове само, тъй като мъжът и жената няма защо да си завиждат.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    еми намери си свестни приятели
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на cookie_master
    в колко каши са ме забърквали тея "приятели"
    МОМИЧЕ!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.

Re: "приятели" или моето виждане за хорския ум

Цитирай Първоначално написано от Tempest
    колко човека са ви казвали "ти си добър приятел", "бла бла бла", но приятелството не е ли от 2 страни? Или трябва единия да е добър приятел, докато си мълчи, а като осъзнае как го прецакват, да му кажат "ебаси приятеля, за нищо не ставаш.. а аз вярвах в тебе"?! А като си вярвал в мене що си ме използвал като средство... все повече "приятели" споделят с мене, щото аз мога да изслушвам, влизам в същината на проблема и помагам с квото мога.. ама като реша да споделя за някой мой проблем, те са "заети", сменят темата или просто изчезват безследно.. и после сменят темата.. ХА! "А аз вярвах в тях..."

Хора, ценете това, което имате до вас... не винаги трябва да живеем за мига, след време ще ви трябва опора и ще съжалявате, че преди не сте си намерили такава.. но ще е късно!

п.с.: А относно тия, които сега ще ми офлъдят темата [флъд, не спам (спама е с рекламна цел)] - давайте, и без това просто написах какво мисля и не търся мнения
    Ако си в гимназия - приятели не търси.Или поне се оглеждай внимателно.Твърде много използвачи,твърде много дето като им трябва нещо свиркат с ентусиазъм,но когато искаш нещо обратно - и х*й с извинение не подават.Пример - когато съм болен,за мен винаги питат точно 2-ма човека.Нито един от класа ми,дори от випуска.2-ма човека от даскалото.

You know it`s sad but true.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си