- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Смотани и тъпи диети!!!
Така.
Диета не е равно на гладуване. Това е режим на хранене, в който НЕ СЕ ГЛАДУВА, който не се прави както ти хрумне и в който не пропускаш хранене. Ако не чрез диетолог, то поне си изберете някоя диета, има достатъчно книги, списания и интернет. Гладът не е решение.
От собствен опит от последните няколко дни - нямах възможност да се храня, поради здравословни причини. Т.е. хранех се, но толкова оскъдно, че просто не е истина. Ето, днес мога да ям някои неща и в момента не съм гладна. Да, но аз пак се чувствам изтощена физически. Така че не разчитайте на глада - причините да прибегнем до него, искаме или не, са различни (при мен здравословно, при вас - от суета), но пък резултатите са еднакви. Аз самата отслабнах твърде много буквално за дни. Сега ще се боря да връщам килограми. Не се харесвам така. А вие не си съсипвайте организма, на тези години най-важното е да сте здрави. По-добре се запишете на спорт, яжте предимно здравословни храни, ако толкова искате да сте в добра форма.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!