.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Работа за лятото...

Здравейте!Ами не знам доколко е възможно,затова се допитвам до вашите мнения.Търся си работа за лятото,някъде по морето,която да е свързана с английски език,в смисъл-преводач,представител(напр имер,сестра ми работеше на ретро фото,седеше отпреди канеше туристите).Нещо такова,лошото е че чак септември ставам пълнолетен.Може и нещо дрго да е,стига да е възможно да ме вземат при положение,че няма да съм наваршил 18.А относно тва с английския,бива ме,пък и имам Certificate in Advanced English,не нзам колко ще помогне ама...И весело изкарване на новата година на всички

Фен
    Град
    София
    Повечето шефове са некоректни спрямо българското законодателство и нв се интересуват много дали си пълнолетен или не, но мисля, че след 16 години имаш правото да работиш на трудов договор, но чети внимателно документите, защото предполагам, че всеки "нормален" (за България) собственик на някаква фирма ще направи опит да ти изиграе сценката, че ти прави огромна услуга да те вземе и ще се опита да ти плаща по - малко.
    Прочети части от закона за работа или задай въпроса си в www.lex.bg
    Успех !
    My KAWASAKI ZX 10, 136 hp, 300kmh

с

Благодаря ти за мнението и с имного прав за това,че всеки се опитва да те цака.Преди няколко години работих в една дърводелница за един смешен надник от 7 лв. а пък се спуквах от работа.Както и да е,всех си поука и научих доста работи

Град
    София
    Споко, още сме зима

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Може да работиш в някой хотел като пиколо.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    И плюс това езика там е нужен, и повечето шефове са супер добри
    Вафла..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от mrtn
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    И плюс това езика там е нужен, и повечето шефове са супер добри
    Точно! Или може да работиш като барман,пак в хотел.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

е

Идеята за пиколото ми допадна,само трябва да намеря инфо за работодатели,това-онова.А относно това,че още сме зима,по-добре по-отрано да си уредя нещата,отколкото после да се чудя какво да правя Пожелавам успех на всички през новата година

Град
    around the world !
    Така както разбрах си на 17.. щом есента правиш 18, това не е проблем. Горе предложиха хубави идеи, надявам се да попаднеш на добри работодатели и ти самият да си доволен. Успех

Голям фен Аватара на daru6a1
    Братовчед ми работеше като барман на едно хотелче на морето и там също се изисква английски защото има страшно много чуждестранни туристи .. Продаваше и тениски .,. много яки и тей ) Има време да си намериш .. Гледай в обяви или направо на място разпитай .. Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си