ShiZo, дълго се чудих дали да поспоря по темата за циганчетата, ама не се сдържах, знам, че не е в точната тема, за което се извинявам. Тези въпросни циганчета едва ли са имали точно тази цел, която ти си представяш, гледаш прекалено наивно на тях. Има милиони циганчета по улиците, които просят, карани от родителите си, които всъщност не са много по-големи от тях. Имала съм случаи да ме молят да им дам пари - давала съм, но не съм забелязала до сега тези пари да се изполват нормално, да си купи баничка разбирам да му дам, ама то отива на кончетата на въртележката или за цигари. Повярвай ми, никога не мислят за после, винаги за сегашния момент. Не казвам, че не заслужават нормален живот, но истината е, че изобщо не осъзнават помоща ти, те изобщо не се замислят, не я оценяват. Още повече, че нямат никакво възпитание. Мен веднъж ме гониха и се хилеха някакви подобни циганета. Така, за да не слагам всички под общ знаменател, ще кажа, че съм имала съученици цигани, които изобщо не могат да се сравняват с тези, които описах.

Но иначе по темата, за да не е изцяло оф топик - не бих станала приемен родител, поне на този етап изобщо не ми харесва идеята за нещо такова.