- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали въобщте момчета, които не си бръснат космите по тялото
то си е въпрос до човека : интимни части,брада ,крака и подмишници ..а пък за ръцете и гърдите няма зн..
Е извинявайте много има хора който трябва цялото им тяло да е обезкосмено ... 1) На никой не му еприятно да гледа волейболсти,баскетболисти, футболисти и др с окосмени крака някак си грозно е 2)за гърди и корем също зависи от спорта като например плуването ..
Замислете се малко,не пускайте само тъпи теми !?
++Първоначално написано от Dollystar
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Първоначално написано от Dollystar
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Аз някои косми си ги оставям да виреят другите ги махамЛицето ест се бръсне, мишници и те таме долу му поддържаме окосено...иначе корем, крака, ръце НЕ
![]()
Първоначално написано от theinfamous
На уйо и под предмишниците тряа се обезкосмява :P
LP Girl :
Местожителство: CheSteR's BedRooM
Хаха ще ти са нали![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Аве стига с това педалско било, че има и космясали педали, аз се обезкосмявам навсякъде, без ръцете и ми е мн. по-конфортно и го правя щот така се харесвам не щот е модерно.
[quote="LP_GirL"]И аз така.Първоначално написано от fire_magic
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
по гърдите и стомаха само ги подкъсявам от време на време,останалото махам
едит:брадата си я обичам и отделям специални грижи за нея
[quote="DaemonBoy"]Първоначално написано от LP_GirL
![]()
Първоначално написано от vow
![]()
На мен ми харесва мъж с набола брада ;д по принцип предпочитам да е с обръснати гениталии и мишници, ако е възможно и гърди, въпреки че космите по гърдите ако не са много гъсти черни и рунтави не ме бърка..А и предпочитам да има косми по ръцете и краката.. Не понасям мъже които са по-гладки от мен ;д Не смятам да налагам мнението си на някой с когото излизам, бих го изразила, ама предпочитам както му е добре на него така да бъде.. Айде успехи, и престанете да се надхващате кой какъв е, а се погледнете себе си..
Страшен манталитет сме, нямам думи..тва дали го има и другаде по света.. ??