.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ПОМОЩ !!!

ПОМОЩ !!!

Здрасти , искам да попитам как мога да си сложа интернет на лаптопа . Имам модем който става и за безжично ползване . Казаха ми че трябва да вляза компютърът (стария ми ) и да активирам нещо за модема . ПЛС помогнете !!!!! ( лаптопа е с Windows 7)

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Трябва да споделиш с протокол Wireless WEP примерно и парола слагаш и от лаптопа я пишеш и се свързваш стига лаптопа ти да има антена и най-вероятно има като е 7-цата . Бтк-то си има лесни настройки.
    Търсещ половинка .

нищо неможах да разбера можели малко по като за индианци . Къде трябва да вляза ....

Ако имаш работещ рутер, натисни "Намери интернет мрежи" или нещо от сорта.Това се намира в долното поле от дясно кадето са всичките иконки, скайп,антивирусна,звук,час вник и др.После си намери интернета, както се казва, напиши парола (ако има) , ако не даваш директно Свържи се или connect, зависи от езика.Успех!
    PSP 1001, Phat , 5-50 GEN d2 , Memory Stick - 8gb and 2 gb , Play - PES 10, Midnight club LA Remix, MediEvil

Цитирай Първоначално написано от GoodForYou
    Ако имаш работещ рутер, натисни "Намери интернет мрежи" или нещо от сорта.Това се намира в долното поле от дясно кадето са всичките иконки, скайп,антивирусна,звук,час вник и др.После си намери интернета, както се казва, напиши парола (ако има) , ако не даваш директно Свържи се или connect, зависи от езика.Успех!

Аз до колкото разбрах авторката на темата, пита как да си активира "Wireless"-а на модем-рутера си (най-вероятно на БТК - тоест ВиваКом). Скоро не съм настройвал модем на Виваком, но ще карам по памет... Има два варианта, като аз ще ти кажа как ще стане най-лесно! В договора ти за интернета има интернет адреса и паролата с която можеш да влезеш в страницата на Виваком и от там да направиш настройките на модема си. До колкото си спомням всички настройки ги пишеше на български език, като трябва да търсиш думата "Wireless", а до колкото помня всичко се свеждаше до слагането на една отметка... След като направиш настройките трябва да ги запаметиш - би трябвало да има бутон запамети "Save". След това свързването от лаптопа към модема е много лесно... Щракаш върху символа за "Wireless" мрежата (иконката, която се намира от лявата страна на часовника) - от там даваш "search network" и би трябвало да ти се покаже мрежата към която да се свържеш безпроблемно...

П.С. - Съжалявам, че обяснявам така неясно, но както споменах не беше вчера, когато настройвах такъв модем-рутер...

Благодаря на всички за помоща .Стана

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от zamunda0809
    Благодаря на всички за помоща .Стана
    Парола трябва задължитлено да сложиш, че може сега да ти се накачулят хора. Има много дето не разбират и го споделят без да знаят, а така може и лесно ПОВЕРИТЕЛНА информация някой да ти дръпне от компа.
    Търсещ половинка .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си