- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- много светло руси кичури
мии направих сии днеска кичури .. ама те си стават жълтеникаво русо .а искам да бъде много светло ..дори бяло .. знаете ли как става .. каква боя ..![]()
на мен миналата година ми направиха но ходих на фризьор и станаха бели квито ти искаш,но стоях около час и половина че даже дори май бяха и 2 часа,абе там някъде,и ме правиха със супра,но после е задължително да си потдържаш косата повече заради кичурите ако си със супра де щото тя гори косата и иска повече грижи за да е красива и да има блясък и жизненост![]()
стояла си час и половина с какво .. с обезцветител ?Първоначално написано от titinkaa
аз вече бях с обезцветителПървоначално написано от Infinity
Ами , тогава стой повече.
Това е вариант и трябва да те хване.
Ако си седяла 40 мин. този път стой 1 час.
Увеличи престоя със 15-20мин.![]()
а това ли е единственият начин?Първоначално написано от Infinity
моля те кажи,че естествения ти цвят не е черен или тъмен някакъврусите кичури отдавна не са на мода
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ми..чела съм някъде че с кислородна вода се изсветляват! Потърси из нета..
Първоначално написано от InloveAgain
На мен ми е известен този , а пък може да има и други...![]()
И да , ако си със тъмна коса русите кичури никак не са най-подходящия вариант.![]()
Купи си матиращ шампоан.![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
ми светло кафяв е ,пък и самите кичури са ми отдоло на най-дългия пласт от косата. :PПървоначално написано от tonie__
като бях малка братовчедка ми ми обясняваше как се прави с кислородна вода.. трябваше да си натоп;иш кичура и да чакаш еди-колко си минути, ставаше хубаво (:
а моята коса сама си изсветлява от слънцето и нямам никаква нужда от кичури ;X
като се замисля да,кичурите вече не са на мода
но ако си със сметло руса коса няма да стоят зле