- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- СКАНДАЛНО!!
то си е за нея
Това което не ме убива ме прави по - силна !
кво толкова че си е позволила нещо калорично,голяма работа,кой знае кво станало толкова...
хахахахахах
даже и в 24 часа го имаше това...![]()
![]()
<N>
оо боже мой...много ме интересува кой какво яде...тя да не е някфа супер звезда ,че да ме валнува ? тцтцтц![]()
Сега стоим и аз и ти ,не знаем как да си простим и нека мълчим не казвай нищо всичко се топи, ако искаш забрави..
еееее тва е циганска раота.......направо не мога да повярвам на очите си!!!!!!!!!!!![]()
Първоначално написано от dead_princess
![]()
ОМГ!!! И кво толкова... щом тя е преценила и е решила да яде МКД кво толкова.Нейни са си килограмите, нейно си е тялото (което наистина е страхотно!), така че тя решава кво ще си яде. Голяма работа, голямо чудо станало..
![]()
Оф момичето един път си е позволило да иде и да си хапне нездравословна храна от макдоналдс, а ти вече и снимки пращва.Кво от тва , че един път си е хапнала картофки и бургер???Все пак тя не яде така всекидневно.А и няма човек, който да яде на 100 % здравословно.Всеки малко или много си позволява и нездравословна храна, която за съжаление в повечето случаи е по вкусна...
Я дайте линк към тая тема,че нещо с тая търсачка не се разбираме много.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=265983 ето ти темата![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Благодаря.![]()
Такива плочки надали се топят от едно меню на Макдоналд.
Аз цяло лято карах на дюнери и джобове и съм половин кило нагоре,тя ще се притеснява.![]()
![]()
![]()