- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Кученца
Извинявам се ако темата се повтаря или има зададена информация относно моето питане![]()
Здравейте съфирумци ,, наскоро с най-добрата ми приятелка намерихме 5-6 кученца в кашон до блока ни и приятелката ми реши да си вземе едно от тях .. Слепичко е още и преди 2 дни му падна пъпната връв .. Че питането ми е относно хората които се интересуват и са добри в областта на животните (кучетата) да ни помогнете спрямо определянето на породата .. Знам ,, ще кажете че от малко не може да се определи ,, но който има разни мнения за това да пише . .Очаквам ви ..
Ето и снимка [от интернет ]] .. Защото в момента нямам снимка на въпросното кученце ,, но тези са аблосютно същите без разлика![]()
![]()
А те нямат ли си майка,че са самички ?![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Горките кученца..ами аз мисля че не са породисти..но може и да греша..
![]()
като поотраснат,ще е малко по-лесно да определя
направи им още снимчициbtw много са сладурски
![]()
едва ли са породисти![]()
смес... докато не поотраснат абсурд да можеш да разбереш г/д на каква "порода" са![]()
<N>
Ми според мен са улична превъзходна.
Btw ами тези останалите кученца си нямат дом.
По- добре пуснете обява в нета, и ги подарете на грижливи стопани.
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Браво!Първоначално написано от daru6a1
Благородна постъпка. Да са живи и здрави всичките.![]()
Wazaaaaap niggas?!
c0ci![]()
Миличкитедано са живи и здрави
![]()
=]
ох колко сладкоо..
имане, ако го заведете на ветеринар той ще ви каже какво е
![]()
Просто аз
Ами да ,, но е твърде малко .. На 2 седмици .. Ние сме се консултирали с ветеринар и каза че трябва след 1-вия месец да го заведем ,, за да му сложат ваксина ,, да му се направи паспорт и да се определи какво е .. Но поради любопитството ми реших да пусна темата за да разбера долу-горе каква порода е и колко ще порасне ..Първоначално написано от taffy
![]()
кученцата от снимката изглеждат като бернско пастирско куче, но едва ли тези, които сте намерили имат порода
Първоначално написано от DeathxFairy
Съжалявам за кученцето...Но как разбрахте че са питбули...В България има само питоподобни...![]()
Дам на bernese mountain dog прилича, но не ми се вярва да има много от тях в БългариаПървоначално написано от PiruBloodz
Още повече на улицата...
Everything it`s possible !
Много сладки кученцаа какво стана с другите кученца..ти взе ли ги?
сори,не бях прочела всички коментарирадвам се за кученцата,много са хубафки..
![]()
![]()
Кученцата са много готини, а на теб и твоите приятели едно голямо Браво! за благородната постъпка.![]()
Много добре сте направили!Но се чудя защо са ги хвърлили вместо да ги продадат,или раздадът..