- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- БЯЛО ТЕЧЕНИЕ
Приятеля ти имал ли е полов контакт преди теб? Ако е имал, е добре да мине и той през лекар, въпреки че с теб не го е правил.Както казаха, при наличие на гъбички се лекуват и двамата, за да не се въртите в един омагьосан кръг !
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
каквото такова ама като му дадеш гъби нема да ти е много забавно да му обяснявш пост фактум налиПървоначално написано от deni15
![]()
аз определено бих искал да знам дали момичето с което ще се къцам има проблеми и тогава да реша "каквото толкова", това не е еднозначно решение!
много егоистично просто, би ли ти било приятно некъв да ти каже, че ти е "подарил" пичи въшки щото много му се е ебало?
пак съм съгласна с колегата!Първоначално написано от t0d1t0
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Аз също имам такъв проблем и пак различни лекари,различни лекарства с всякакъв ефект,но не и върху бялото течение...водя си нормален полов живот вече от една година и това не ми е попречило.Важно е да си поддържаш добра лична хигиена и няма да притеснява нито теб,нито приятеля ти.
Абе тия ваши доктори натривки вземат ли? Как така нищо не постигат? При всички случаи има някакъв проблем. И според зависи какъв-и последствията са различни. Но определено терапията включва въздържание за известен период. Ваша си работа е дали ще си пазите здравето.
Щом съм се решила да се отнеса сериозно към проблема,повярвай спазвала съм всичко много стрриктно.Ходила съм при различни гинеколози,пила съм лекарства и други медикаменти съм ползвала,личната хигиема ми е отлична,не съм имала полов контакт,докато не приключи лечението и винаги съм правила секс с предпазни средства!И естествено че има проблем,просто или са толкова кадърни лекарите,че не знаят какъв е или просто няма лечение,което да премахне бялото течение изцяло.Първоначално написано от Emilen