.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Фен
    Град
    the world is mine ~
    Приятеля ти имал ли е полов контакт преди теб? Ако е имал, е добре да мине и той през лекар, въпреки че с теб не го е правил.Както казаха, при наличие на гъбички се лекуват и двамата, за да не се въртите в един омагьосан кръг !
    Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Aми ние презерватив ще ползваме много ясно.На лекар пак ще отида,но тъй като и двамата вече не издържаме ще сее изкъпя преди това,презерватива и ще се наебем пък каквото такова.Незнам да му казвам ли обаче
    каквото такова ама като му дадеш гъби нема да ти е много забавно да му обяснявш пост фактум нали

аз определено бих искал да знам дали момичето с което ще се къцам има проблеми и тогава да реша "каквото толкова", това не е еднозначно решение!

много егоистично просто, би ли ти било приятно некъв да ти каже, че ти е "подарил" пичи въшки щото много му се е ебало?

Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    смени лекаря! И другото което е - отиди се изкъпи,измий се с интимен гел преди секса и приятелят ти задължително с презерватив!
    пак съм съгласна с колегата!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Аз също имам такъв проблем и пак различни лекари,различни лекарства с всякакъв ефект,но не и върху бялото течение...водя си нормален полов живот вече от една година и това не ми е попречило.Важно е да си поддържаш добра лична хигиена и няма да притеснява нито теб,нито приятеля ти.

*Стар ник - sladkata_bebz

Голям фен Аватара на Emilen
    Абе тия ваши доктори натривки вземат ли? Как така нищо не постигат? При всички случаи има някакъв проблем. И според зависи какъв-и последствията са различни. Но определено терапията включва въздържание за известен период. Ваша си работа е дали ще си пазите здравето.

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Абе тия ваши доктори натривки вземат ли? Как така нищо не постигат? При всички случаи има някакъв проблем. И според зависи какъв-и последствията са различни. Но определено терапията включва въздържание за известен период. Ваша си работа е дали ще си пазите здравето.
    Щом съм се решила да се отнеса сериозно към проблема,повярвай спазвала съм всичко много стрриктно.Ходила съм при различни гинеколози,пила съм лекарства и други медикаменти съм ползвала,личната хигиема ми е отлична,не съм имала полов контакт,докато не приключи лечението и винаги съм правила секс с предпазни средства!И естествено че има проблем,просто или са толкова кадърни лекарите,че не знаят какъв е или просто няма лечение,което да премахне бялото течение изцяло.

*Стар ник - sladkata_bebz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си