- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Твърдо НЕ!
+1. Т'ва са си просто ИЗВРАЩЕНИЯ! (както казва един съученик)Първоначално написано от amk933
![]()
Westside rollin' all day, every day
Не бих правила секс с дебелак и двоен анален също,щото един път за малко да ми разпорят задника.
ехе ти май яко си се чукашПървоначално написано от GangbangGirl
двоен анален
![]()
![]()
Sleda ot liubovta
Ами всякакъв род скат, писинг, садо-мазо и пр.
Всичко,което на мен ми е неприятно ще е отговора или насила да ме карат да правя нещо.
Всичко е позволено С МОЕ съгласие.
Определено не искам да бъда наранявана в любовната игра,оставяна без твърдо тяло вътре и той да не свърши.
Аз само констатирам...Първоначално написано от Hilary_
БТВ: Това някакъв намек-предложение ли беше? В смисъл аз съм идеално допълнение за твоята жапка...![]()
![]()
ПТ: Писинг също е гадно и тези с парафина...![]()
мм не .. :P :P вече съм си открила "допълнението" ..Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
п.с. пък и ти си общ забрави ли ..?!![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от BigFakeSmile
Грешките в живота ми го правят интересен!![]()
le parkour.. beatbox
.. break dance
Каквото дойде, все е добре дошло. Не съм пробвал някои от фетишите, които сте изписали по-горе, но нямам нищо против. Изключително толерантен съм към желанията на партньора, най-вероятно бих се изкефил и на би-секс или хомо, знам ли... Просто не мисля, че трябва да зачеркваш нещо преди да си го пробвал. Стереотипите и табутата убиват и подтискат.
Това, което не ми е приятно, са единствено 2 неща - простотията и липсата на хигиена. Всичко друго е в рамките на допустимото![]()
"Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."
Блаа без гейове... с лезбииски истории може но без гейове![]()
* оргия
* секс с жена
* анален
* садо-мазо
* и другите извращения писинги, мисинки
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
+1Първоначално написано от Glamm
СКАТ, писинг, фистинг и т.н. .. изхвърляне на лицето и за вбъдеще незнам ама сега не бих се навила на анален...![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
никога няя сбъдна фантазията на момче за 3ка щом е с мен значи есамо с мен 1-ВО вниманието е по специално 2-ро не сме животни +това всичко е съсредоточена само и единствено върху един партньор пък и казват че ако има и любов удоволствието е по голямо. също така ме отвръщава анално а за момчета дет настояват- да пробват те да си наврът нещо отзад че и да им е приятно .
Tук никой явно не е правил тройка , че да говори колко гадно билоПробвайте и тогава говорете . По темата някак си не мога да разбера какъв кеф намират хората в това да се серат , пикаят и да си бъркат с ръце в задниците , това са нещата където не бих правил за нищо на света.
![]()
Садо мазото е отвратително и ската и писинг но сичко друго става
Първоначално написано от c0ci
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Ами защото не са правили явноПървоначално написано от Biskfitka
.
Аз не бих искал грубост/арогантност/агресия в секса от жена.
3-ка едва ли ще ми е приятно и разни любовни триъгълници да стават от нея...
Анален не бих правил и отвращенията като писинг и ската и такива шитни.
![]()
Търсещ половинка.
Като чета някои коментари, си мисля, че авторите им са навити само на мисионерска и нищо друго![]()
Първоначално написано от therichbitch
И аз така... Макар да не смятам тройката за компромис от моя страна![]()
Без любов от днес нататък ще живея.
Независима от телефон и случай.
Няма да умирам аз от поглед само -
но и всъщност няма вече да живея.
напълно съм съгласна с UrbanLady
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
+Първоначално написано от BigFakeSmile
FUCK-тически не ме интересувате..
!!!Първоначално написано от Hilary_
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!