- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Добра и Лоша новина - 2010 !
+ Имам си 50 лева, парфюм (който още не съм видяла) и очаквам опнеоще 100!!!![]()
![]()
+ Рожденият ми ден наближавааа. (sun) Нямам търпение, чак измислих как ще съм облечена, гримирана, прическа и т.н.
+ И най-накрая ще го празнувам, макар и с най-близките ми хора. (Така е най-яко.)
+ Обичам сестра си. <3
– Имам да уча 1002 урока по Биология за шибаното контролно в понеделник...
+ Скоро ще си намеря и туника, обеци, т.н.
- нищо не свърших
- няма извинение
- в тъпо и гадно настроение съм, искам някой да ме развесели.
същотоПървоначално написано от vanilievisez
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
+цял ден по магазините, много разтоварващо
+лилави нови кецове от велур
+потенциално нови дънки
+запознах се с един приятел на майка, холандец, и си говорихме страшно много и той е доста готин и отворен, много широкоскроен!
+ще ходя на екскурзия в Трявна.
![]()
![]()
![]()
Единственият минус е, че -не излязох с най-добрата приятелка и -че се изморих от толкова ходене само за един артикул.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Всеки човек може да се развеселиПървоначално написано от vanilievisez
![]()
+Събота![]()
+Биричка и добро изкарване с нея![]()
+хубаво,че научих някои неща
-жалко,че заради тях трябваше да ги науча
+утре май пак се очертава биричка и футбол![]()
-не ми връзва никой от фишовете
+За сега имаме пари![]()
+Нека да има още един +,че да поддържа настроението![]()
-Горното изречение го писах 4-ри пъти докато го напиша правилно и още сумтати грешки![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
- тъпите сънища ми развалят всичко
- като цяло всеки си говори за себе си и изобщо не ги такова за другите
+ знам от къде мога да получа подкрепа и я получавам
+ книгата е прекрасна в комбинация с мляко с мед и канела <3
+ концертът беше повече от прекрасен и зареждащ![]()
– неделя
–мързи ме
– той ме изневя много
– хората се променят за един ден
– гаден сън
+ 3 в 1
-спи ми се..
+времето рулЗ
-трябва да уча..
-цяла тетрадка ме чака за преписване..
+ще го видя.
+ свърших една част от работата
+ ще се ходи до Старбъкс
- само да не бях на плодов
+/- нормално ми е
- неентусиазирана съм
+ колко съм се привързала
+ обсебеност
+ някво щастливо ми е
+ и той е по-добре
+ и времето не е толкова ужасно,снегът се топи
+ вчера не помня кво се е случвало
+ най-великата ми теория евър![]()
+ и новите ми творения са супер яки
+ искам като порасна да стана като пича от двора на 30то![]()
+ знаех си, 4е ще я изберат в управителния, а тя беше песимистка сутринта
+ 1000 леваааа![]()
+ БЕ, Математика
+ движим се по график днес
+ имам 2 часа сън, почивка
+ ще имам тренировка
+ искам!
+/- Te extrano
++++++++++![]()
![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Смърт и терор за всички селяни ! Навсякъде трябва да бъдете тормозени денонощно независимо от вашия пол, възраст и т.н. Лошо е, че знам как изглеждаш и ако те видя наоколо горко ти се пише тлъста гнида+цял следобяд трепах врабчета с ваздушната пушка на тати Cool и малката ни ловна гадинка ги сабира Cool поне да ги ядеше бахти Cool
Бягаш от себе си - бягаш цял живот.
Бавно превръщаш се - превръщаш се в робот.
Ментално деформиран - черупка без душа.
Животът си в клетка наричаш свобода.
Рисуваш картини с затворени очи.
Живееш своя свят с розови мечти
Ментално деформиран - черупка без душа
Измамната реалност те води в пропастта.
забавни сте
интересно вие пилешко хапвате лиа дивеч щото то май така се поевява на масата ви .
Но аз като селска гнида ще си мълча ,че може някой да повърне от моята низост![]()
спокоино господин модераторе не се приемам като жертва
Шапкарю .....
Хапваме и пилешко и свинско и телешко и тн.Първоначално написано от HexGirl
Само дето тук говорим за убийство по необходимост с някаква определана цел - в случая да си набавим хранителни вещества и енергия.
А ти? Убиваш за удоволствие. Просто защото можеш. За да си "изпробваш кучето".![]()
А котки и кучета за удоволствие убиваш ли? Е така да си пробваш нещо си. Примерно кварталните плъхове дали ядат убити и разложени кучета и котки.
Grumpy old madman
раибез знаеш ли как се обучават кучета за ловвързват една котка и я дават да я разкъса гадничко е да . И кучето ги изяде моите 3 врабчета така че съм доволна .
А за кучетата и котките няма нищо общо !
Шапкарю .....
не си противоречя всъщност ? Не ги ядеше после ги изяде .
Не съм ходила на лов така , че не знам . Но ловът не го намирам за нещо лошо когато е в границите на закона . Има каде каде по гадни извращения от това нали се сещаш .
Но аз не съм с развит интелект и не разбирам от такива неща .
Шапкарю .....
Пъдиш ли ме ? Като ти преча толкова банни ме нали си модератор всесиленНе са ли те учили да не кълнеш ? Много злоба мн нещо !
Ходи си купи един ДЕГАН и ще ти мине![]()
Шапкарю .....
- трябва да се разправям с каското утре; много приятно)..
- аман от селяндури!
- и без да го желая, ще пропусна други важни неща в неподходящ момент; дано само не отнеме прекалено много време и разправии..
+ поучително донякъде, все пак; а и – майната му: купчина ламарина в края на краищата;
+ все още неизтлели впечатления от хубавата оперна постановка, на която бях;
+ почти врътнах NFS Porsche – играта, която остарява заедно с мен)) и все пак – още си я бива;
Не мисля че съм се пооакала . Тва че ти си озлобен и се мислиш за всезнаещ не ти дава право да обиждаш и кълнеш .Нали си супер интилигентен и еродиран кво се занимаваш с такива като мен ?
Моите родители не ги намесваи !
Кое е по-злобно - да убиваш или да кълнеш убиец?
Яко аз съм убиец така ли ? Кого съм убила 3 врабчета които е изяло кучето ми ? А по хуманно ли е да му дам примерно 1 патешка глава ? Тя не е от мъртво животно ....
нееее
Шапкарю .....
Мисля да поръчам още няколко десетки контейнера с тъпомери от Китай![]()
Grumpy old madman
Намесвайки се неловко по средата на драмата между полу-божеството и, ъъъ, полу-човека, ще дам един глас в подкрепа на NFS Porsche.. може би единствената 'врътка', която съм играл докато не я превъртя.. нема втора такава игра просто.
НФС Порше юбер алес! Минавал съм толкова пъти еволюшъна и фактори драйвър-а, че вече ги знам всички на изуст. Абсолютно гениалната игра!
Трябва пак да я сложа да я врътна.
Grumpy old madman
+ хубава вечер
+ дойде да ме види за 15 минути
– не съм учила
– мама има проблеми с ръката
– бележка/ мамка му /
^И още как!
Играя я за четвърти или дори пети път сигурно (за последните.. егати, близо 10 години вече) и все така си ме кефи! Това не важи за нито една друга игра, която съм играл. Дори за Max Payne или Mafia(сред фаворитите ми). Пък преди години играех повечко. В началото като излезе.. колко часове имам в Матрицата и едно от клубчетата до 7-мо заради нея само... О, времена, о нрави!> Всичките рекорди в момента и от трите създадени към момента профила са си мои, гхъх. След нея има още точно две игри от цялата поредица, които ми допаднаха. А машината ми, колкото и да е архаична(две години от посл. ъпгрейд), навярно все още би ги подкарала до една. Porsche е много детайлна (за времето си!) и има страшно много неща, които тогава още ги нямаше масово. Геймплея също е на задоволително ниво. Без да се замисля си я купих оригинална, веднага щом имах възможност (някъде преди 5-6 години), посл. бройка от Пулсар, ахаха.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=45f11Bqb83c[/youtube]