- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Маски на Gliss Kur
здравейте.имате ли някакви впечатления от маските на глис . коя ви подхожда най-много. коя бихте препоръчали.на мен ми харесва цикламената (майче беше за суха и изтощена коса)
няма как да ти препоръчаме като всяка коса е различна и всяка маска е с различно действие.ако косата ти е суха,а някой ти препоръча маска за мазна коса,ще си я купиш ли?иначе Lorys са пъти по-добри в много отношения.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Жълтата с арган и ший.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
"глис мъжки полов огран"![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
много хора така викатПървоначално написано от DarkKisss
![]()
Е то и в Пикадили до преди година така го пишеха![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Много забавно се е получило с тази цензура в заглавието
![]()
Само чета заглавието и си викам леле тая авторка има да ги храни тия маски...А то докато загрея к'ъв е случая...![]()
![]()
![]()
![]()
леле не съм го ползвала ама искам и аз да си взема нещо защото напоследък мн взех да използвам се6оара![]()
Хахахахахахахаха![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Лично на мен не ми харесват въобще,но си е до косата, на една приятелка от жълтата маска на глис и беше порастнала адски много косата.![]()
означава лечение от немски,ама на мен изобщо не ми действат тези маски...много съм недоволна от тях...Първоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)