.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladUr4U
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Остави го.И ти самата нямаш нужда от него.Още не си го зарязала само защото си свикнала с него и те е страх какво ще е без него.В началото може да ти е гадно,но после ще се почувстваш свободна.Той те натоварва.Не се занимавай с него,започни да излизаш с приятели,прави любимите си неща.Ще видиш колко по-добре ще се почувстваш.Но,повярвай ми,не трябва да оставаш с него,защото първо,че той не те обича като преди и второ-и твойте чувства са се изпарили.Ти сама каза-сега си се озлобила към него.Дори и да продължите,предполагам,че никога няма да е същото.
    съгласна съм
    И аз. Не си заслужава да му отмъщаваш и да си хабиш нервите заради него. Колкото по-бързо го забравиш, толкова по-добре за теб.

Като му отмъстиш така ще си помисли, че те е яд и искаш да му отмъстиш и даже може да се зарадва, отколкото да му стане тъпо. Затова отиди, изкарай празния поглед доколкото можеш и му кажи, че не изпитваш нищо към него от много време и искаш да се разделите. Дори да не те обича ще му стане поне малко тъпо. Кофти може би не, но тъпо - да. Ще постискаш малко зъбки, ще потраеш, любовта не е вечна. След време ще си блъскаш главата и ще се питаш защо още си стояла с него, но отговор надали ще намериш.

П.П. Извинявам се, ако се повтарям с някого, но нямах търпението да прочета отговорите до края...

Re: Подло ли е?

Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE
    Сега пак сме заедно, но за какво, и аз не знам.
    Сигурно ще питате какво правя още с него. И аз не знам.
    Хубаво ще е да си изясниш..

Цитирай Първоначално написано от uSmivKaLovE
    Сега, след като цялата ни връзка и хубава история са прецакани, какво да правя аз? Заслужава ли го?
    Отмъщението не е решение и не връща загубеното.. Не заслужава никакво внимание от твоя страна.. ;]

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    И ако му отмъстиш, какво ще спечелиш? Само себе си ще заблудиш, че ти е станало хубаво, след като си му отмъстила ... Според мен се разделете по мирния начин и започни една нова връзка Ако не искаш да започваш нова връзка, си живей свободно
    Съгласен
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

Венаги съм казвол и мисля,че ще продължавам да го казвам - Отмъщението винаги е сладко,и си заслужава ! но недей да се водиш по моето мнение,което е да му отмъстиш !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Няма смисъл да продължавате така.. остави го .. изобщо не те заслужава.. ... рано или късно ще намериш момчето,, което наистина да те цени .. На мене идеята с отмъщението ми харесва ама какъв е смисъла.. това няма да промени отношението му към тебе към добро .. просто ще те накара да се чувстваш по добре ..

мога да ти дам разностранни съвети...ако смяташ, че ще се почувстваш удовлетворена ако отмъстиш-защо не... и според мен - НЕ, НЕ Е ПОДЛО при тези обстоятелства...но отмъщението най-често не ни връща изгубеното.. няма да върнеш любовта му..няма да сглобиш парченцата от сърцето си, което той е разбил.. просто го остави.. не те заслужава и няма нужда да ходиш да се мляскаш с други и да ставаш леко момиче зарди него.. пак той трупа точките, а и можеш да нараниш някого, ако го използваш като средство за отмъщението си...а ако държиш да отмъстиш все пак,ОК...наранена си и смяташ, че така би се почувствала по-добре, а и докато не опиташ няма да разбереш така ли ще е, или не ..виж една друга идея, която не знам до колко е рационална, но току що ми дойде на ум... след време когато той тръгне с някое момиче и евентуално я обикне можеш да пробваш да ги разделиш.. просто за да му е гадно /но пак ти казвам не мисля, че трябва да се държиш така, както не исакш да се държат с теб пък който и да е/ {}..

ПС: според мен няма правилно решение.. само ти си знаеш какво си преживяла... а и всеки е уникален.. има по-отмъстителни и по-добродушни хора.. злопаметни и такива, който са склонни да преглътнат.. никой няма право да те съди кавото и да решиш {}{}{}
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Супер фен
    Най-подлото, сред подлите ....

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София

Re: Подло ли е?

Много добре знаеш какво трябва да направиш, не знам обаче, защо още се двуомиш! Връзката ви се е изчерпала, нямате какво повече да си дадете един на друг, затова е най-добре да се разелите. А и ти сама каза, че си някак Озлобена към него... Какво още търсиш при този човек?! Колкото до отмъщението - за какво ти е. Отмъщението ти ще е да го оставиш и да продължиш живота си с висока вдигната глава без да му обръщаш никакво внимание, без отново да му даваш шанс и да му покажеш, че без него си 100 пъти по-щастлива. А ти ще си, повярвай ми
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    30 пъти сте се разделяли и отново сте се сабирали, явно има нещо, което ви държи заедно. Сама прецени дали този път, това нещо може да ви задържи отново.
    Може би ще бъда нападната, но съм била до някаква степен на мястото на момчето и знам какво е. Целунах друг, защото не се чувствах сигурна в себе, защото отношенията ни с него не бяха особено добри в онзи момент и онова внимание, което получавах не ми стигаше. Това беше моя огромна грешка, за която и до сега съжалявам и ще продължа да съжалявам. Не мога да опиша колко болка причини това, както на мен, така и на него. Може би това е нещото, което той никога няма да забрави. Всеки един ден доказвам, че няма да позволя това да се повтори, но спомена си остава. И не, не ми го натяква, не пречи на връзката ни, обичаме се, но това не значи, че миналото е изтрито и не съществува. Тогава, ако не му бях казала, никога нямаше да разбере и аз избрах да му кажа. Не можех да живея в лъжа и да продължа да градя една връзка на лъжа /била тя дори просто една единствена целувка/. Просто ти давам другата гледна точка, на човека, който е сгрешил.
    Ако и ти му изневериш нищо няма да спечелиш, нищо няма да получиш. Няма смисъл да правиш нещо такова, може би ще му го върнеш на него, но и теб може да те заболи.
    Знам какво е да ти липсва внимание, но опитай да се бориш за него. Получи си го. И ако смяташ, че си заслужава бори се за тази връзка. Все пак много неща сте преживяли заедно.

Повече от фен Аватара на Nich
    Тоя не заслужава и отмъщение даже, просто бягай докато можеш ( знам че не е лесно) обаче колкото повече свикваш толкова по-трудно ше се отървеш после!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Защо трябва да се принизяваш до неговото ниво, целувайки някого само и само да му отмъстиш. Най-добре е според мен да го оставиш. Една връзка трябва да е изградена на доверие и щастие. При вас няма нито доверие, нито щастие...Следователно нямате връзка. Няма любов, няма нищо мужду вас. Само се нараняваш и страдаш. Няма смисъл от цялата ситуация.
    Няма смисъл. JuSt kEep WaLkinG [!][!][!]

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Сега, след като цялата ни връзка и хубава история са прецакани, какво да правя аз?
    Е, идва ред на лошата история. Сама каза че сте прецакани. Не е единствен
    Винаги съм твърдяла, че отмъщението не помага, но дали? Не,не помага . На всичкото отгоре е детинско. Изглежда смешно и жалко.
    Подло ли е? Зависи как го възприема той.
    Заслужава ли го? Не зная. Но ти заслужаваш да си щастлива. Но май не с него. :P

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Повече от фен Аватара на vas4e3to0
    Град
    Днес на Марс , утре на Венера!!!
    Не става дума за отмъщение. Ясно е че не го искаш. И аз съм минавала през такива гадости, просто трябва да го зарежеш и да си кажеш "Оставям го. Нямам нужда от него.", въпреки че ти си го знаеш. Опитай--ще е по-добре за теб.

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Първо остави го няма и грам смисъл да сте заедно А за отмъщението къде е смисъла ? Ти сама каза че на него вече не му дреме за теб така че как ще му отмъстиш най много себе си да нараниш А ако да кажем му го върнеш и го нараниш то тогава...с какво ще си по добра от него ?
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Има една приказка, която гласи "Отмъщението никога не връща изгубеното!" и наистина е така. Дори и да му отмъстиш, дари и да си върнеш за цялата болка, която ти е причинил това няма да промени нещата по никакъв начин. Първо, на тоя етап, той едва ли ще се засегне от някаква такава постъпка от твоя страна, защото едва ли му пука толкова много... ако изобщо му пука. Второ - ти самата ще се убедиш в по-горе написаното... Ще му отмъстиш и за момент ще се почувстваш добре, но много бързо след това ще осъзнаеш, че не е имало смисъл и не си постигнала нищо с това нещо. Може би след като се разделите... след известно време ако той осъзнае какво е изгубил и отново поиска да е с теб, може би тогава отмъщението би подействало... Тогава със сигурност ще му го върнеш и ще го нараниш. Но на този етап аз те съветвам да събереш сили и да го оставиш. Виждаш, че той няма чувства и е различен, ти самата нямаш чувства, но си свикнала с него и за това не смееш да го оставиш, защото те е страх от един нов ден, в който той не присъства. Намери сили и кураж и сложи край на връзката ви. В началото е много трудно, но с времето свикваш и без да се усетиш ще си го забравила
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си