- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подло ли е?
И аз. Не си заслужава да му отмъщаваш и да си хабиш нервите заради него. Колкото по-бързо го забравиш, толкова по-добре за теб.Първоначално написано от sladUr4U
Като му отмъстиш така ще си помисли, че те е яд и искаш да му отмъстиш и даже може да се зарадва, отколкото да му стане тъпо. Затова отиди, изкарай празния поглед доколкото можеш и му кажи, че не изпитваш нищо към него от много време и искаш да се разделите. Дори да не те обича ще му стане поне малко тъпо. Кофти може би не, но тъпо - да. Ще постискаш малко зъбки, ще потраеш, любовта не е вечна. След време ще си блъскаш главата и ще се питаш защо още си стояла с него, но отговор надали ще намериш.
П.П. Извинявам се, ако се повтарям с някого, но нямах търпението да прочета отговорите до края...![]()
Хубаво ще е да си изясниш..Първоначално написано от uSmivKaLovE
Отмъщението не е решение и не връща загубеното.. Не заслужава никакво внимание от твоя страна.. ;]Първоначално написано от uSmivKaLovE
СъгласенПървоначално написано от izlishna
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Венаги съм казвол и мисля,че ще продължавам да го казвам - Отмъщението винаги е сладко,и си заслужава !но недей да се водиш по моето мнение,което е да му отмъстиш
!
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Няма смисъл да продължавате така.. остави го .. изобщо не те заслужава.. ... рано или късно ще намериш момчето,, което наистина да те цени .. На мене идеята с отмъщението ми харесва ама какъв е смисъла.. това няма да промени отношението му към тебе към добро .. просто ще те накара да се чувстваш по добре ..
мога да ти дам разностранни съвети...ако смяташ, че ще се почувстваш удовлетворена ако отмъстиш-защо не... и според мен - НЕ, НЕ Е ПОДЛО при тези обстоятелства...но отмъщението най-често не ни връща изгубеното.. няма да върнеш любовта му..няма да сглобиш парченцата от сърцето си, което той е разбил.. просто го остави.. не те заслужава и няма нужда да ходиш да се мляскаш с други и да ставаш леко момиче зарди него.. пак той трупа точките, а и можеш да нараниш някого, ако го използваш като средство за отмъщението си...а ако държиш да отмъстиш все пак,ОК...наранена си и смяташ, че така би се почувствала по-добре, а и докато не опиташ няма да разбереш така ли ще е, или не ..виж една друга идея, която не знам до колко е рационална, но току що ми дойде на ум... след време когато той тръгне с някое момиче и евентуално я обикне можеш да пробваш да ги разделиш.. просто за да му е гадно /но пак ти казвам не мисля, че трябва да се държиш така, както не исакш да се държат с теб пък който и да е/ {}..
ПС: според мен няма правилно решение.. само ти си знаеш какво си преживяла... а и всеки е уникален.. има по-отмъстителни и по-добродушни хора.. злопаметни и такива, който са склонни да преглътнат.. никой няма право да те съди кавото и да решиш {}{}{}
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Най-подлото, сред подлите ....
Много добре знаеш какво трябва да направиш, не знам обаче, защо още се двуомиш! Връзката ви се е изчерпала, нямате какво повече да си дадете един на друг, затова е най-добре да се разелите. А и ти сама каза, че си някак Озлобена към него... Какво още търсиш при този човек?! Колкото до отмъщението - за какво ти е. Отмъщението ти ще е да го оставиш и да продължиш живота си с висока вдигната глава без да му обръщаш никакво внимание, без отново да му даваш шанс и да му покажеш, че без него си 100 пъти по-щастлива. А ти ще си, повярвай ми![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
30 пъти сте се разделяли и отново сте се сабирали, явно има нещо, което ви държи заедно. Сама прецени дали този път, това нещо може да ви задържи отново.
Може би ще бъда нападната, но съм била до някаква степен на мястото на момчето и знам какво е. Целунах друг, защото не се чувствах сигурна в себе, защото отношенията ни с него не бяха особено добри в онзи момент и онова внимание, което получавах не ми стигаше. Това беше моя огромна грешка, за която и до сега съжалявам и ще продължа да съжалявам. Не мога да опиша колко болка причини това, както на мен, така и на него. Може би това е нещото, което той никога няма да забрави. Всеки един ден доказвам, че няма да позволя това да се повтори, но спомена си остава. И не, не ми го натяква, не пречи на връзката ни, обичаме се, но това не значи, че миналото е изтрито и не съществува. Тогава, ако не му бях казала, никога нямаше да разбере и аз избрах да му кажа. Не можех да живея в лъжа и да продължа да градя една връзка на лъжа /била тя дори просто една единствена целувка/. Просто ти давам другата гледна точка, на човека, който е сгрешил.
Ако и ти му изневериш нищо няма да спечелиш, нищо няма да получиш. Няма смисъл да правиш нещо такова, може би ще му го върнеш на него, но и теб може да те заболи.
Знам какво е да ти липсва внимание, но опитай да се бориш за него. Получи си го. И ако смяташ, че си заслужава бори се за тази връзка. Все пак много неща сте преживяли заедно.
Тоя не заслужава и отмъщение даже, просто бягай докато можеш ( знам че не е лесно) обаче колкото повече свикваш толкова по-трудно ше се отървеш после!
Няма смисъл. JuSt kEep WaLkinG [!][!][!]Първоначално написано от kobrichka
Сега, след като цялата ни връзка и хубава история са прецакани, какво да правя аз?
Е, идва ред на лошата история. Сама каза че сте прецакани. Не е единствен![]()
Винаги съм твърдяла, че отмъщението не помага, но дали? Не,не помага . На всичкото отгоре е детинско. Изглежда смешно и жалко.
Подло ли е? Зависи как го възприема той.
Заслужава ли го? Не зная. Но ти заслужаваш да си щастлива. Но май не с него. :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Не става дума за отмъщение. Ясно е че не го искаш. И аз съм минавала през такива гадости, просто трябва да го зарежеш и да си кажеш "Оставям го. Нямам нужда от него.", въпреки че ти си го знаеш.Опитай--ще е по-добре за теб.
![]()
Първо остави го няма и грам смисъл да сте заедноА за отмъщението къде е смисъла ? Ти сама каза че на него вече не му дреме за теб така че как ще му отмъстиш най много себе си да нараниш
А ако да кажем му го върнеш и го нараниш то тогава...с какво ще си по добра от него ?
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Има една приказка, която гласи "Отмъщението никога не връща изгубеното!" и наистина е така. Дори и да му отмъстиш, дари и да си върнеш за цялата болка, която ти е причинил това няма да промени нещата по никакъв начин. Първо, на тоя етап, той едва ли ще се засегне от някаква такава постъпка от твоя страна, защото едва ли му пука толкова много... ако изобщо му пука. Второ - ти самата ще се убедиш в по-горе написаното... Ще му отмъстиш и за момент ще се почувстваш добре, но много бързо след това ще осъзнаеш, че не е имало смисъл и не си постигнала нищо с това нещо. Може би след като се разделите... след известно време ако той осъзнае какво е изгубил и отново поиска да е с теб, може би тогава отмъщението би подействало... Тогава със сигурност ще му го върнеш и ще го нараниш. Но на този етап аз те съветвам да събереш сили и да го оставиш. Виждаш, че той няма чувства и е различен, ти самата нямаш чувства, но си свикнала с него и за това не смееш да го оставиш, защото те е страх от един нов ден, в който той не присъства. Намери сили и кураж и сложи край на връзката ви. В началото е много трудно, но с времето свикваш и без да се усетиш ще си го забравила![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!